Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα!
Στέλιο ρίξε μια ματιά για την απρόσκοπτη έξοδο της αποχέτευσης ;)
Την έχω πατήσει και γω όταν κάποιος είχε την ιδέα να βάλει το λάστιχο της αποχέτευσης μέσα σε ένα κουβά για να μαζεύει το νερό. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το λάστιχο και να φέρει το νερό μέσα στο σπίτι......hair.

Χτες, δεν ξερω αν το αναφερα, ανακαλυψα την φοβερη πλευρα της Ελληνικης γραφειοκρατιας. Πηγαινοντας (με χιλια ζορια ειναι γεγονος) στην Εφορια να πληρωσω καποια τελη κυκλοφοριας που δεν ειχα πληρωσει, ανακαλυψα οτι, Α) Δε δεχονται μετρητα, και Β) μπορεις να πληρωσεις με καρτα, οχι ομως μεσω web banking. Ηθελα να ξερα ποιος ακριβως το σκεφτηκε και τι ακριβως ηθελε να κανει

Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ ...
Τι είναι αυτό το πράμα με μένα, σήμερα πάλι μου χάλασε το κλιματιστικό στο σπίτι !!!! .buy buy.
Το πρωί που ξύπνησα το άναψα, δούλευε κανένα μισάωρο κανονικά όπως πάντα ... και ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό (η εσωτερική μονάδα) ... Μέχρι να πάρω μια λεκάνη να τη βάλω από κάτω, το νερό πλήθαινε και άρχισε σχεδόν να τρέχει συνεχόμενα !!! Μου φάνηκε κιόλας ότι άρχισε να κάνει περίεργο θόρυβο... Φυσικά το έκλεισα αμέσως, και σε λίγο σταμάτησε να τρέχει ... Ευτυχώς φεύγω στο χωριό σήμερα ... αλλά την Κυριακή το βράδυ που θα γυρίσω και τη Δευτέρα μέχρι να το φτιάξω θα λιώσω ... :( :(
.hair.
Στέλιο το ίδιο είχα πάθει κι εγώ. Ήταν το λάστιχο της αποχέτευσης βουλωμένο...

Προς καλαματιανούς και όχι μόνο.
Εκλαπη εχθές στην περιοχή Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα το NissamAlmeraχρώμα κυπαρισσι, Στην προσπάθειά του να διαφύγει είναι τρακαρισμένο στην αριστερή πλευρά.
Εάν πέσει στην αντίληψή σας ενημερώστε μας
ΑΡ. Πινακίδας ΥΗΗ 9682
Eυχαριστώ.
Screenshot_1.png

Status
Not open for further replies.
Back