Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας
για την ζέστη ας μην πώ τίποτα γ@μώ την αγανάκτηση του μέσα .fiurius.

Μ'έφτιαξε ο μικρός μου! :)
18000 μόρια...:)

Γιάννη συγχαρητήρια για το παλικάρι σου! Και εμένα ο ανιψιός μου 18200 έπιασε
μπράβο τους και πάλι μπράβο .well done.

καλησπέρα σας
για την ζέστη ας μην πώ τίποτα γ@μώ την αγανάκτηση του μέσα .fiurius.

μπράβο τους και πάλι μπράβο .well done.
Εσενα τι σου ιδρωσε ρε κουμπαρε? για δωσε συντεταγμενες, και κοιτα εκει που θα δωσεις, να βρω κατι,αμα παω ε.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Εσενα τι σου ιδρωσε ρε κουμπαρε? για δωσε συντεταγμενες, και κοιτα εκει που θα δωσεις, να βρω κατι,αμα παω ε.my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
φίλε αν ίδρωνα μόνο είναι καλά
ζαλάδα και δυσφορία.....πριν λίγο μετά από 2 ώρες ύπνο συνήλθα λίγο .fff.

Καλησπέρα στη παρέα. Πάλι δρομολόγια στα βόρεια σήμερα,ειχε λίγο αεράκι και την πάλεψα. Αύριο όμως εχω νότια και μάλιστα πιο νότια δεν γίνεται, οπότε προβλέπω κάψιμο........evil.
Τι να κάνουμε καλοκαιράκι είναι, θα μας κάψει κάποιες μέρες. Η χειρότερη μου είναι στον ύπνο, χωρίς ac θα τρελαθώ, ότι χειρότερο να ιδρώνω στο κρεβάτι........

Γιάννη, Χρήστο να χερεσται τα παλικάρια σας. Καλή πρόοδο να έχουν και όλα να τους έρθουν καλά.
Ιδρωνης στο κρεβατι μονος σου? κατσε γιατι αυτο θελει αναλυση σε επιστημονικο επιπεδο!
παω για ψωνια, θα το σκεφτω, και οταν γυρισω θα τα πουμε.xm.Γιαννακο δεν ειναι παντος σοβαρο.my man.ισως η αγωνια,ισως "τι θα μου κανει?"ha haaa.love1.

Καλησπερα στην παρεα. Κολαση ακομα και τωρα στην Αθηνα απο τη ζεστη....

Παναγιώτη ... έγειρε ο φάρος ;;;;;; .what. Σαν τον πύργο τσι Πίζας μοιάζει !!! :)
... Γη στραβός είν' ο γιαλός ;;;;;;;;; .xm..xm.
.drunk. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Στελιο δεν ξερω τι συμβαινει το εχουμε συζητησει και με αλλους Χανιωτες. Αν βγαλεις τον φαρο απο τα φυρκα φαινεται να εχει παρει κλιση.xm..xm.

Χαιρετω την παρεα !!!
Σημερα απο την εσπερινη πανηγυρις των Αγιων Αναργυρων Κορωπιου...βοηθεια μας.!!
Αργύρη βοηθειά μας
κάποια έθιμα και συνήθειες του λαού,άσχετα αν κανείς πιστεύει η όχι,είναι μια παράδοση και καλό είναι που υπάρχουν και καλύτερο ακόμα να συνεχιστούν :)

Αργύρη βοηθειά μας
κάποια έθιμα και συνήθειες του λαού,άσχετα αν κανείς πιστεύει η όχι,είναι μια παράδοση και καλό είναι που υπάρχουν και καλύτερο ακόμα να συνεχιστούν :)
Και να μην μένουμε μονο σ αυτες αλλα και στο νοημα της πνευματικης ζωης;)

Status
Not open for further replies.
Back