Το πανω θελεις ε?.asking. Εχεις αφήσει και μούσι ; βαλε μας καμιά φωτογραφία.buy.
Το πανω θελεις ε?.asking. Εχεις αφήσει και μούσι ; βαλε μας καμιά φωτογραφία.buy.
Μ'έφτιαξε ο μικρός μου!
18000 μόρια...
μπράβο τους και πάλι μπράβοΓιάννη συγχαρητήρια για το παλικάρι σου! Και εμένα ο ανιψιός μου 18200 έπιασε
Εσενα τι σου ιδρωσε ρε κουμπαρε? για δωσε συντεταγμενες, και κοιτα εκει που θα δωσεις, να βρω κατι,αμα παω εκαλησπέρα σας
για την ζέστη ας μην πώ τίποτα γ@μώ την αγανάκτηση του μέσα
μπράβο τους και πάλι μπράβο
φίλε αν ίδρωνα μόνο είναι καλάΕσενα τι σου ιδρωσε ρε κουμπαρε? για δωσε συντεταγμενες, και κοιτα εκει που θα δωσεις, να βρω κατι,αμα παω ε
Ιδρωνης στο κρεβατι μονος σου? κατσε γιατι αυτο θελει αναλυση σε επιστημονικο επιπεδο!Καλησπέρα στη παρέα. Πάλι δρομολόγια στα βόρεια σήμερα,ειχε λίγο αεράκι και την πάλεψα. Αύριο όμως εχω νότια και μάλιστα πιο νότια δεν γίνεται, οπότε προβλέπω κάψιμο.......
Τι να κάνουμε καλοκαιράκι είναι, θα μας κάψει κάποιες μέρες. Η χειρότερη μου είναι στον ύπνο, χωρίς ac θα τρελαθώ, ότι χειρότερο να ιδρώνω στο κρεβάτι........
Γιάννη, Χρήστο να χερεσται τα παλικάρια σας. Καλή πρόοδο να έχουν και όλα να τους έρθουν καλά.
Παναγιώτη ... έγειρε ο φάρος ;;;;;; .what. Σαν τον πύργο τσι Πίζας μοιάζει !!!
... Γη στραβός είν' ο γιαλός ;;;;;;;;; .xm..xm.
Και να μην μένουμε μονο σ αυτες αλλα και στο νοημα της πνευματικης ζωηςΑργύρη βοηθειά μας
κάποια έθιμα και συνήθειες του λαού,άσχετα αν κανείς πιστεύει η όχι,είναι μια παράδοση και καλό είναι που υπάρχουν και καλύτερο ακόμα να συνεχιστούν
Μακη εγω σε πειραζω,αλλα ρε φιλε εσυ την "ειδες" μου φαινεται με την σκατοδουλια ολη μερα εξωφίλε αν ίδρωνα μόνο είναι καλά
ζαλάδα και δυσφορία.....πριν λίγο μετά από 2 ώρες ύπνο συνήλθα λίγο
το ξέρω ρε ότι με πειράζεις κι αν σταματήσεις να το κάνεις τότε θα παρεξηγηθώΜακη εγω σε πειραζω,αλλα ρε φιλε εσυ την "ειδες" μου φαινεται με την σκατοδουλια ολη μερα εξω
Μουουουουου...........τςςςςςςςςςςς παρε και εσυ ενα στριφογυριστοτο ξέρω ρε ότι με πειράζεις κι αν σταματήσεις να το κάνεις τότε θα παρεξηγηθώ
Γκουχου γκουχου. Κοριτσιαααα φρονιμα..Μουουουουου...........τςςςςςςςςςςς παρε και εσυ ενα στριφογυριστο
Μπραβο στο παλικαρι σου Γιαννη ευχομαι τα καλυτεραΜ'έφτιαξε ο μικρός μου!
18000 μόρια...