Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω σημερα ειχα ρεπο απο τη δουλεια....δηλαδη θα δουλεψω μονο απο τις 3 το μεσημερι μεχρι κλεισημο κατα τις 2. Επι τις ευκαιριας ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι και καναμε σερβις στην εξωλεμβια,λαδια μπουζια,βαλβολινες,ανοδια,γρασαρισμα ολη η εξωλεμβια και τσεκαρισμα το τρειλερ.οχι τιποτα αλλο ν ειναι ετοιμο για αποπλου.μας παιδεψαν λιγο τα καμπιλατερ και για να αποφυγουμε να λυσουμε τη τετραδα τα αδειασαμε απο τη βενζινη και ψεκασαμε σπρει για καμπιλατερ το αφησαμε καμια ωρα να δρασει καινουργια βενζινη και δουλεψε αστερατα

Δροσούλα σήμερα κι ας λέτε οτι θέλετε.Τι να πουν και οι κατοικούντες στα παρακάτω ..."χωριά".

gghgj67868668.png

Καλησπέρα στη παρέα. Πάλι δρομολόγια στα βόρεια σήμερα,ειχε λίγο αεράκι και την πάλεψα. Αύριο όμως εχω νότια και μάλιστα πιο νότια δεν γίνεται, οπότε προβλέπω κάψιμο........evil.
Τι να κάνουμε καλοκαιράκι είναι, θα μας κάψει κάποιες μέρες. Η χειρότερη μου είναι στον ύπνο, χωρίς ac θα τρελαθώ, ότι χειρότερο να ιδρώνω στο κρεβάτι........

Μ'έφτιαξε ο μικρός μου! :)
18000 μόρια...:)

Γιάννη συγχαρητήρια για το παλικάρι σου! Και εμένα ο ανιψιός μου 18200 έπιασε
Γιάννη, Χρήστο να χερεσται τα παλικάρια σας. Καλή πρόοδο να έχουν και όλα να τους έρθουν καλά.

Status
Not open for further replies.
Back