Θα ερθεις δεν θα ερθεις που θα πας, αυριο εχουμε λαϊκη βουρ στον ξηροκαρπα καρυδια,μελι και τετοια,μετα στα βοτανα, μετα στο φαρμακειο[υλικα για ιδιογωμοση ειναι αυτα] για το μονοκανο μου και μετα εχει καρτερι για τα μπασιματα.Θα μπεις δε θα μπεις που θα πας, οι διαδρομοι λιγοι και γνωστοι.banana..banana.
Τρελα που έλειπε τα τελευταία χρόνια...Ειχα χρόνια να πορωθώ με παιχτη της ΑΕΚ.
Εχει τσαγανο ειναι δυνατος κ τρελός...
Ταλιμπαν
Εδω στην ξάπλα μου με τους γυψους κάτω από τα 18.000 btu δεν έχω καταλάβει ζέστη καθόλου, δεν ζήλεψα τις παραλίες που βλέπω ούτε τις διακοπές που έχουν αρχίσει και ποσταρουν..
μακάρι Τάσο να μην κάνει πολλή ζημιά....έχει αέρα;;;;;Kαλησπερα σε ολους,
Ειπαν να μας ζεστανουν περισσοτερο οι μαλακες..
Μακαρι να την σβηνουν γρήγορα γιατι πολυ πρασινο η περιοχη..
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2753527/megali-fotia-stin-periochi-agia-irini-stin-kefalonia
Κάθε καλοκαίρι τα ίδια φίλε τώρα το κάνουν επίτηδες, ατύχημα ποιός ξέρει, εύχομαι να μην πάρει έκταση και να σταματήσει σύντομα.Kαλησπερα σε ολους,
Ειπαν να μας ζεστανουν περισσοτερο οι μαλακες..
Μακαρι να την σβηνουν γρήγορα γιατι πολυ πρασινο η περιοχη..
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2753527/megali-fotia-stin-periochi-agia-irini-stin-kefalonia
Στο εύχομαι να είσαι καλά και να μπορέσεις να ερθεις πατριωτάκιΕδω στην ξάπλα μου με τους γυψους κάτω από τα 18.000 btu δεν έχω καταλάβει ζέστη καθόλου, δεν ζήλεψα τις παραλίες που βλέπω ούτε τις διακοπές που έχουν αρχίσει και ποσταρουν..
Μόλις είδα το τζουμερκο όμως κάτι μου έκανε. Ελπίζω Αύγουστο-Σεπτέμβριο να την παλεύω κινητικά και να ανέβω κάνα 10ημερο.
Eννοειται οτι γίνεται επιτηδες καλέ μου φιλε Κωστα..τώρα το κάνουν επίτηδες, ατύχημα ποιός ξέρει,
Το μεσημερι που μπηκε ειχε λιγο κ μεχρι το απογευμα, τωρα εχει απνοια αυτο μας σωζει..μακάρι Τάσο να μην κάνει πολλή ζημιά....έχει αέρα;;;;;
Να φανταστείς οτι στον ύπνο κλείνω και το παράθυρο.Θα ερθεις δεν θα ερθεις που θα πας, αυριο εχουμε λαϊκη βουρ στον ξηροκαρπα καρυδια,μελι και τετοια,μετα στα βοτανα, μετα στο φαρμακειο[υλικα για ιδιογωμοση ειναι αυτα] για το μονοκανο μου και μετα εχει καρτερι για τα μπασιματα.Θα μπεις δε θα μπεις που θα πας, οι διαδρομοι λιγοι και γνωστοι.banana..banana.