Αποστολη το ιδιο σκευφτικα κ εγω μολις το ειδα,ειναι γ@@@@οτο μπλουζακι τα σπαει φιλε. Σκέφτομαι να το τυπώσω.
θα βρω τι σελιδα κ θα στη στηλω
Αποστολη το ιδιο σκευφτικα κ εγω μολις το ειδα,ειναι γ@@@@οτο μπλουζακι τα σπαει φιλε. Σκέφτομαι να το τυπώσω.
Όταν έχω μοναξιες στο σπίτι μου βγαίνει....Αχ τι ρομαντικος που εισαι
Με τον αερα παλευεται στο Σχιστο? Λεω να ανεβω αυριο το απογευμα μια βολτα.Όταν έχω μοναξιες στο σπίτι μου βγαίνει....
Ναι μωρέ,εκεί κοντά θα ναι και εγώ,θα σε συντροφευω με την σκέψη μου!Με τον αερα παλευεται στο Σχιστο? Λεω να ανεβω αυριο το απογευμα μια βολτα.
Ωραιος αναμενω...Αποστολη το ιδιο σκευφτικα κ εγω μολις το ειδα,ειναι γ@@@@ο
θα βρω τι σελιδα κ θα στη στηλω
Οξω μωρή λευκή αλωπεκή .buy.
Και αποστραβωσανεΜπα ηταν απο πριν στραβα τα πραγματα
Και αποστραβωσανε
εμείς ρε φίλε τι θα γίνουμε...κλέφτες;;;;;Ο αερας εριξε δυο γλαστρες μεγαλες και ειχαμε αντικατασταση 2 γλαστρες μεγαλες +χωματα 80 ευρωπουλα και τελειωσα τωρα
Δεν πιστευω να γυριζεις τις νυχτες στις αυλες με κανα σκεπαρνι?..εμείς ρε φίλε τι θα γίνουμε...κλέφτες;;;;;
ο cotton βλεπω τρελα κεφια σημερα. johnny be good tonight η go johnny go
Δεν πιστευω να γυριζεις τις νυχτες στις αυλες με κανα σκεπαρνι?..
όχι ρε φίλε στη Ραφήνα φυσάει όπως στις Κυκλάδες κι έτσι σπάνε από μόνες τουςΔεν πιστευω να γυριζεις τις νυχτες στις αυλες με κανα σκεπαρνι?..
να σαι καλά ΓιάννηΕισαι μακρυα Μακη για μια στιγμη το σκεφτηκα, ελα πιο κοντα ελα πιο κοντα και χαμενος δεν θα βγεις καικαι
Σαν τους λαστιχαδες που πετανε βιδες,μια φορα πηγα σε εναν λαστιχα, βγαζει την βιδα και την ξαναπεταει στον δρομο τον κοιταγα καλα καλα κλεφτες θα γινουμε μου λεει πηγα και την πηρα,μεχρι που εφυγα δεν εβγαλε κιχha haaaΔεν πιστευω να γυριζεις τις νυχτες στις αυλες με κανα σκεπαρνι?..
Γι'αυτό τα τρελά κέφια.....Ο αερας εριξε δυο γλαστρες μεγαλες και ειχαμε αντικατασταση 2 γλαστρες μεγαλες +χωματα 80 ευρωπουλα και τελειωσα τωρα
Αριστο τωρα πια δεν μασαμε, τοσα χρονια δεν ειδα να κερδιζω τιποτα μεγαλωσανε και τα παιδια και τωρα τρελα και κορδελα εξ αλλου μου το ειπε και ο γιατρος μου.ha ha ha..banana.Γι'αυτό τα τρελά κέφια.....
Καλο βραδυ καιι σε εσενα. Ρε δε βαζεις και καμια φωτο της επανιελας; να γουσταρω;;καλό σας βράδυ