Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους.

Το ερωτημα που σας (μας) απασχολει ειναι απλο. Πρωτα πρεπει να ριχνεις εκει που πρεπει, και μετα να εχεις απαιτησεις απο το φυσιγγι. Αν ριχνεις αλλου για αλλου, οτι ακριβο και να ειναι το φυσιγγι, χαμενο παει. Ομοιως βεβαια εαν ριχνεις εκει που πρεπει, και το φυσιγγι ειναι χαλια, παλι χαμενη παει η σωστη τεχνικη

Καλημερα σε ολους...
Ωραια ηταν στο σκοπευτηριακι εχθες μου ειχε λειψει...

Εδώ τώρα ανοίγουμε ένα τεράστιο θέμα και επιβάλλεται η συμμετοχή ολον.Εαν τα φισέκια παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο η είναι η σκόπευση σε μια πετυχημένη βολή
Προσωπικά για μένα τον πρώτο λόγο παίζει το φισέκι

Μανο, για μενα πρωτα απο ολα πρεπει τα σκαγια να πανε πανω στο στοχο, μετραει δηλαδη η τεχνικη... Κ με κακα φυσιγγια αν εισαι πανω στο στοχο, θα εχεις επιτυχιες... Αν δεν εισαι, οτι φυσιγγια κ να εχουμε μεσα, δεν μας σωζουν, εκτος κ αν ειναι ακολουθουν αυτα τα στοχο... .sarcastic.
Κανα χηναρι ποτε θα δουμε απο σας?.well done.

Ασφαλώς και είναι έτσι όπως τα λες, φιλε victor μόνο να δω το όλο θέμα από μια κάπως διαφορετική πλευράπάντα μιλάω από προσωπική εμπύρια
Εγώ και ο Κωνσταντίνος έχουμε ρήξη και δοκιμάσει αν όχι όλα τα περισσότερα φυσίγγια που βρίσκονται στα ράφια τον αμερικανικών μαγαζιών γνωστές φίρμες και άγνωστες , φυσίγγια ειδικά για skeet σουπερ βελτιωμένα ,
δεν είμαι βίγλας ούτε Δημητρης Μυταράς , άλλα τα δισκάκια τα σπάω, φυσικά το σημάδι πάνω από όλα , άλλα ρε παιδιά αν το φυσίγγιο είναι αργό τι να το κάνω ας έχω και s400 να εγκλωβίζει τον στόχο αυτά προσπαθούσα να εξηγήσω στον ιδιοκτήτη του σκοπευτήριου οταν μου απαγόρεψε να ρίχνω τα σουπριμα την εννιά της ταχύτητας, αλλά που!
maxresdefault.jpg

Εδώ τώρα ανοίγουμε ένα τεράστιο θέμα και επιβάλλεται η συμμετοχή ολον.Εαν τα φισέκια παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο η είναι η σκόπευση σε μια πετυχημένη βολή
Προσωπικά για μένα τον πρώτο λόγο παίζει το φισέκι
Φίλε Μάνο,παρε αυτο οι θεωρείς το καλύτερο φυσιγγι που κυκλοφορεί, το ακριβότερο, με τα καλύτερα και πιο ψαγμένα υλικά....
Όσες τουφεκιές και να ρίξεις, αν δεν είσαι πάνω στο στόχο, δεν πρόκειται να πεσει ΤΊΠΟΤΑ!!!!
Φτιάξε πρώτα το οπλο σου και τον εαυτό σου, να βάζουν την τουφεκιά στο στόχο!!
Διαφορετικά, κάνεις τα χρήματα σου ...βροντολογημα και τα νεύρα σου κροσια! :);)

Καλημερα σε ολους...
Ωραια ηταν στο σκοπευτηριακι εχθες μου ειχε λειψει...

Μανο, για μενα πρωτα απο ολα πρεπει τα σκαγια να πανε πανω στο στοχο, μετραει δηλαδη η τεχνικη... Κ με κακα φυσιγγια αν εισαι πανω στο στοχο, θα εχεις επιτυχιες... Αν δεν εισαι, οτι φυσιγγια κ να εχουμε μεσα, δεν μας σωζουν, εκτος κ αν ειναι ακολουθουν αυτα τα στοχο... .sarcastic.
Κανα χηναρι ποτε θα δουμε απο σας?.well done.
Αααααα Αρη θελω αυτα που ακολουθουν το στοχοSmurf

Status
Not open for further replies.
Back