Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα αγόρια μου. Γεμάτη η μέρα μου και σήμερα με δουλειά, σκοπευτήριο, μετά τάισμα τη σκυλίτσα και για τέλος λίγο σούπερ μάρκετ έτσι για ξεμουδιασμα.....sarcastic.
Η αλήθεια είναι πως τώρα είμαι λίγο ψιλοχωμα αλλά με το μπανάκι θα πάρω λίγο τα πάνω μου........ααααάα με περιμένει και μια καρμπονάρα .ha ha ha.

Πολύ ησυχία βλέπω....
Κι εγω αφου πιω ενα κρασάκι που έβαλα σε νεροπότηρο ,θα μαζευτώ μέσα σε λίγο γιατι παραδρόσισε .buy.
Αυριο μεσημεράκι εχει αναχώρηση για πολύ ψηλά για μάζεμα τσαγιού .Αν βρω τίποτα απο τους γαμοαλβανούς τσοπάνηδες οι οποίοι το ξεριζώνουν.Σήμερα βεβαια εγινε ενα "ντου" απο την αστυνομία και επιασε 4 αλβανούς με 56 κιλά και ενα όπλο αδήλωτο !
Βέβαια για να ειμαστε δίκαιοι δεν φταίνε μόνο οι αλβανοί.Φταίνε και οι ελληναράδες που τους εχουν στη δουλεψή τους στα ζώα και οι οποίοι φυσικά γνωρίζουν ολες αυτές τις παρανομίες που κάνουνκαι οχι μόνο.

Μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο ,ο Manos gr φαίνεται οτι ξαναβρήκε την φορμα του αφού μου έριξε στα αυτιά σήμερα, έκανε βέβαια και την πουστιά του γέμισε τις τσέπες με τα ισπανικά suprema ενώ εγώ έριχνα με τις κοπρες.

Εδώ τώρα ανοίγουμε ένα τεράστιο θέμα και επιβάλλεται η συμμετοχή ολον.Εαν τα φισέκια παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο η είναι η σκόπευση σε μια πετυχημένη βολή
Προσωπικά για μένα τον πρώτο λόγο παίζει το φισέκι

Εδώ τώρα ανοίγουμε ένα τεράστιο θέμα και επιβάλλεται η συμμετοχή ολον.Εαν τα φισέκια παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο η είναι η σκόπευση σε μια πετυχημένη βολή
Προσωπικά για μένα τον πρώτο λόγο παίζει το φισέκι
Kαλημερα σε ολους!
Τι να το κανω εγω το ρεμ των 30+€ αν δεν ξερω που ειναι η καννη μου οταν παταω σκανδαλη..
Εαν ομως ξερω τοτε ενα φυσιγγι των 5€ μου ειναι αρκετο..
Σιγουρα υπαρχουν κ αχρηστα φυσιγγια η εστω φυσιγγια που δεν μας ταιριαζουν(οπως στην περιπτωση του φιλου μας του Κωστα).
Οπως επισης υπαρχουν κυνηγοι που δεν εχουν παει ποτε σκοπευτηριο,δεν ακολουθουν καποια σκοπευτικη τεχνικη κ ομως τα πανε καλα (ειμαι ένας απο αυτους).
Κατα πρωτον σωστη σκοπευση κ κατα δεύτερο καλο φυσιγγι(αυτο που μας ταιριαζει..),αυτα τα δυο πανε μαζι ασυζητητι και τα αποτελέσματα θα ειναι σιγουρα τα μεγιστα..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back