Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ξεμεινει, ειναι trigger happy

Χρηστο, να επιμεινεις να σου σημειωσουν και τον αριθμο κανης στο ΑΚΚΟ. Γιαυτους δεν ειναι τιποτα το σοβαρο, αλλα σε ενδεχομενο ελεγχο καποιο βραδι, κανενας απο αυτους δεν θα βρεθει να τρεχει να αποδειξει κατι. Πες τους να στο γραψουν και τελειωσε
Βίκτωρα, το είχα κάνει στην ΑΚΚΟ της Beretta και όταν τους το έδειξα εχθές ρωτούσε η μια την άλλη ποιανής γράμματα είναι αφού και οι δυο αρνιόταν ότι είναι δικά τους (έλειπε η τρίτη συνάδελφος του γραφείου) ha haaa Βέβαια εγώ θυμόμουν ποια ήταν (και ήταν παρούσα) αλλά δεν μίλησα... .sarcastic.
Τις είπα ότι θα ξαναπεράσω... ;)

Θα ξεμεινει, ειναι trigger happy

Χρηστο, να επιμεινεις να σου σημειωσουν και τον αριθμο κανης στο ΑΚΚΟ. Γιαυτους δεν ειναι τιποτα το σοβαρο, αλλα σε ενδεχομενο ελεγχο καποιο βραδι, κανενας απο αυτους δεν θα βρεθει να τρεχει να αποδειξει κατι. Πες τους να στο γραψουν και τελειωσε
Ναι πρέπει να γραφτεί αφου υπάρχει σημείο στην ΑΚΚΟ που το ζητάει πρέπει να συμπληρωθεί

Βίκτωρα, το είχα κάνει στην ΑΚΚΟ της Beretta και όταν τους το έδειξα εχθές ρωτούσε η μια την άλλη ποιανής γράμματα είναι αφού και οι δυο αρνιόταν ότι είναι δικά τους (έλειπε η τρίτη συνάδελφος του γραφείου) ha haaa Βέβαια εγώ θυμόμουν ποια ήταν (και ήταν παρούσα) αλλά δεν μίλησα... .sarcastic.
Τις είπα ότι θα ξαναπεράσω... ;)
Χρήστο,κακώς δεν μίλησες!

Καλημέρα στα κοπέλια!!! Για άλλη μια μέρα ζέστη κλπ
θελω για μια ακομα φορα να ευχαριστησω απο αυτον το χωρο τον συναδελφο που φροντισε να προμηθευτω 2 κιβωτια φυσιγγια λαμπρο τορντο κιτρινα στην καλυτερη τιμη που μπορουσαμε και ηταν και τα τελευταια. τα φυσιγγια ηρθαν και θα τα παραλαβω το μεσημερι. ευχαριστω πολυ για το τρεξιμο και τον κοπο

Ευρίπο ετοιμάζεσαι για τρελές καταδρομικές...θα αναστενάξει το baikal λέμε .shake..sex hard..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.

Εύχομαι να μην σου φτάσουν και να πάρεις και καραμανίδη να δεις φυσιγγάραha haaa.yelling.

Καλημέρα στα κοπέλια!!! Για άλλη μια μέρα ζέστη κλπ

Ευρίπο ετοιμάζεσαι για τρελές καταδρομικές...θα αναστενάξει το baikal λέμε .shake..sex hard..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.

Εύχομαι να μην σου φτάσουν και να πάρεις και καραμανίδη να δεις φυσιγγάραha haaa.yelling.
πηρα και ρωτησα κενταυρο τιμη για το κοκκινο αλλα δεν εχει γεμισει ακομα παναγο

Ναι πρέπει να γραφτεί αφου υπάρχει σημείο στην ΑΚΚΟ που το ζητάει πρέπει να συμπληρωθεί
Μάκη εδώ υπάρχει κάποια αστοχία σύμφωνα με τη δική μου εξήγηση. Δεν φαίνεται καθαρά ότι το ζητάει. Νομίζω ότι οι ΑΚΚΟ είναι τυπωμένες με βάση το παλιό σύστημα που στα όπλα ο αριθμός βάσης με τον αριθμό κάννης ήταν ίδιοι. Αν προσέξεις στο πεδίο της ΑΚΚΟ αναγράφει "Αριθ. ανταλ. κάννης" και υποθέτω πως τον όρο "ανταλλακτικής" εννοείται η αγορά δεύτερης κάννης... Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα νομίζω πως θα έπρεπε ενδιάμεσα να υπήρχε και ένα άλλο πεδίο "Αριθ. κάννης". Δηλαδή η σειρά των πεδίων θα έπρεπε να ήταν ως εξής: "Αριθ. όπλου:", Αριθ. κάννης:" και μετά "Αριθ. ανταλ. κάννης:"
Αυτήν την εξήγηση δίνω...

Επιστροφή πριν λίγο απο ανάβαση για τσαι στα 1800μ και οχι μόνο .Προηγήθηκε περπάτημα σε μονοπάτια δίπλα απο καταρράκτες με ονειρεμένες λίμνες μέσα σε χαράδρες με καταπράσινα τοπία.
Ονειρεμένες εικόνες που αν δεν περπατήσεις δεν βλέπεις τίποτα απ όλα αυτά..
Καλό βραδυ.
Δημήτρη τι έγινε δεν αφήσανε πάλι ριζά για ριζά πάλι φέτος οι άτιμοι

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ σε όλους ...
Εχθές παρέλαβα την Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου (ΑΚΚΟ) και ενώ η βάση έχει διαφορετικό αριθμό από την κάννη, παρατήρησα ότι στην άδεια αναγράφεται μόνο ο αριθμός της βάσης (στο πεδίο "Αριθ. Όπλου"). Το ίδιο μου είχαν κάνει και στην Beretta. Μετά από σχετική ερώτησή μου, μου απάντησαν στην αρχή ότι το βασικό είναι η βάση και η κάννη είναι εξάρτημα σαν το κοντάκι. Ναι αλλά τους είπα, για να αγοράσεις π.χ. ένα κοντάκι δεν απαιτείται άδεια αγοράς. Εκεί κόλλησαν λίγο και μου απάντησε η μια από τις δυο κυρίες ότι αρκεί ο αριθμός βάσης γιατί σε πιθανό έλεγχο, θα δουν στον υπολογιστή και τα υπόλοιπα στοιχεία όπως και τον αριθμό κάννης. Ήθελα να ρωτήσω και στις δικές σας ΑΚΚΟ αναγράφουν μόνο τον αριθμό βάσης;

Εγώ έχω εντελώς αντίθετη άποψη από το Βίκτωρα. Μην το πολυψειρίζετε ... Χρήστο, κατά την γνώμη μου καλύτερα που δεν γράψανε. Όπως βλέπεις στην ΑΚΚΟ δεν υπάρχει πεδίο για αριθμό κάννης, αλλά για αριθμό ανταλλακτικής κάννης !!! (για την περίπτωση που κάποιος έχει και 2η κάννη, π.χ. για διαφορετικά κυνήγια).;) Προφανώς αυτοί που σχεδίασαν το έντυπο της ΑΚΚΟ θεωρούσαν δεδομένο ότι σε όλα τα όπλα βάση και κάννη έχουν τον ίδιο αριθμό.
Και για το "σενάριο" που αναφέρει ο φίλος μου ο Βίκτωρας, εγώ θα σου πω το άλλο:
Στην άδεια αγοράς είχε γραφτεί και ο αριθμός της κάννης ;;; Αν αναφερόταν μόνο ο "αριθμός όπλου" φαντάζεσαι σε ένα έλεγχο να σε ρωτήσουν ... που είναι η "άλλη" κάννη ; Τι την έκανες ; Σε ποιον την πούλησες ;;; Άντε να τους αποδείξεις ότι αυτήν είχε το όπλο από την αρχή - "Μα στην ΑΚΚΟ λέει ότι αυτή είναι η ... ανταλλακτική" ... .what. .buy buy.
.hair. ... Τρέχα γύρευε !!! .sarcastic.

Μάκη εδώ υπάρχει κάποια αστοχία σύμφωνα με τη δική μου εξήγηση. Δεν φαίνεται καθαρά ότι το ζητάει. Νομίζω ότι οι ΑΚΚΟ είναι τυπωμένες με βάση το παλιό σύστημα που στα όπλα ο αριθμός βάσης με τον αριθμό κάννης ήταν ίδιοι. Αν προσέξεις στο πεδίο της ΑΚΚΟ αναγράφει "Αριθ. ανταλ. κάννης" και υποθέτω πως τον όρο "ανταλλακτικής" εννοείται η αγορά δεύτερης κάννης... Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα νομίζω πως θα έπρεπε ενδιάμεσα να υπήρχε και ένα άλλο πεδίο "Αριθ. κάννης". Δηλαδή η σειρά των πεδίων θα έπρεπε να ήταν ως εξής: "Αριθ. όπλου:", Αριθ. κάννης:" και μετά "Αριθ. ανταλ. κάννης:"
Αυτήν την εξήγηση δίνω...

Εγώ έχω εντελώς αντίθετη άποψη από το Βίκτωρα. Μην το πολυψειρίζετε ... Χρήστο, κατά την γνώμη μου καλύτερα που δεν γράψανε. Όπως βλέπεις στην ΑΚΚΟ δεν υπάρχει πεδίο για αριθμό κάννης, αλλά για αριθμό ανταλλακτικής κάννης !!! (για την περίπτωση που κάποιος έχει και 2η κάννη, π.χ. για διαφορετικά κυνήγια).;) Προφανώς αυτοί που σχεδίασαν το έντυπο της ΑΚΚΟ θεωρούσαν δεδομένο ότι σε όλα τα όπλα βάση και κάννη έχουν τον ίδιο αριθμό....

Στέλιο το ίδιο ακριβώς πράγμα γράψαμε...

Καλημέρα παιχταράδες :).
Μπυράκια παγωμένα χθες στην περιοχή του Θησείου με guest star Nikolis....:cool:
Αυτος ο μουστακαλης ευζωνας ειναι κ μολις ειχε τελειωσει το "νουμερο" του στο συνταγμα???.sarcastic.
Δεν μου αρεσει το υφος του... .my man..yelling.

Στελιο, πριν μερικες μερες πηγα στο μεγαρο για ενα μηχανακι. Οπως εκανα τη δηλωση, μου ειπε ο αρχιφυλακας οτι βλεπει μια ληγμενη αδεια στο ονομα μου, και με ρωτησε. Για την ιστορια, το οπλο το ειχα δωσει απο το Δεκεμβρη, και φυσικα δεν ειχε ενημερωθει το συστημα, ενω ο αγοραστης ειχε ΑΚΚΟ κανονικα και μου το στειλε φωτοτυπια, οποτε πηγα να το κανονισω.

Σου βαζω ενα απλο σεναριο. Ειναι ξημερωμα Σαββατου, εχει αρχισει η κυν. περιοδος, και σε τυχον ελεγχο απο αστυνομια, το οπλο βρισκεται με 2 σειριακους αριθμους. Τι θεωρεις πιθανοτερο να κανει ο αστυνομικος; Δε θεωρεις φυσιολογικο να μπει στο συστημα, να δει οτι το μπερδεμα αυτο δεν εχει καν δηλωθει, και να ταλαιπωρηθει ο Χρηστος ακομα περισσοτερο; Και υποψιν οτι μιλαμε για μια κατεξοχιν οπλοφοβικη χωρα, με κατεξοχιν ευθυνοφοβους Δημοσιους Υπαλληλους.

Status
Not open for further replies.
Back