.buy buy.Αναστενάξαν τα ψητά και άδειασαν οι γάστρες .....Επιστροφή από την Πάνδροσο και τον Νερόμυλο μετά από μπόλικο ποτό και φαγητό. Εκτός από εμένα, τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) ήρθε και ο άλλος Νίκος (Koutos_benelli). Περάσαμε τόσο όμορφα που ως συνήθως ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Σαν μεγαλύτερος της παρέας ένιωσα μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως τον Δημήτρη και τους Νικολήδες με επίπεδο και σωστή κυνηγετική παιδεία.
Δώσαμε νέο ραντεβού για την Τετάρτη στο σκοπευτήριο για να κάνουμε τις δοκιμές μας στον πίνακα με το τεστ Churchill ώστε να δούμε που είμαστε με τα όπλα μας και ειδικά εγώ με την Μ2 που θα την τουφκίσω πρώτη φορά
Επιστροφή από την Πάνδροσο και τον Νερόμυλο μετά από μπόλικο ποτό και φαγητό. Εκτός από εμένα, τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) ήρθε και ο άλλος Νίκος (Koutos_benelli). Περάσαμε τόσο όμορφα που ως συνήθως ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Σαν μεγαλύτερος της παρέας ένιωσα μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως τον Δημήτρη και τους Νικολήδες με επίπεδο και σωστή κυνηγετική παιδεία.
Δώσαμε νέο ραντεβού για την Τετάρτη στο σκοπευτήριο για να κάνουμε τις δοκιμές μας στον πίνακα με το τεστ Churchill ώστε να δούμε που είμαστε με τα όπλα μας και ειδικά εγώ με την Μ2 που θα την τουφκίσω πρώτη φορά
... και τα ψυγεία άδειασαν....buy buy.Αναστενάξαν τα ψητά και άδειασαν οι γάστρες .....