Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα. Ωραια παρεακια ανα την Ελλαδα. Μπραβο παλικαρια!! :)
Έτσι όπως τα λες είναι Βασίλη το κακό όμως είναι ένα.......

Όλο οι άλλοι είναι στα παρεάκια ανα την Ελλάδα εμείς μια ζωή στο μπ@&€¥ελο ρε π@@στη μου, αλλά που θα πάει όμως θα έρθει και η σειρά μας.
:mad::mad::mad:

Καλήμερα σας κύριοι!Χθες δεν άντεξα μετά από τον αγώνα κ τις αμφιβολίες μου γιατί δεν είχα δοκιμάσει τα καινούργια τσοκ πήρα τηλ το φιλαράκι που τον έχουν να ανοίγει το σκοπευτηριο ήταν τελικά στο σκοπευτήριο κ παιδευόταν να φτιάξει τις μηχανές, του είπα να πάω να κάνω δόκιμες,πήγα, τελικά οι απορίες λύθηκαν
1 πρέπει να φτιάξω φλάντζα γιατί θέλω κ άλλο cast off
2τα τσοκακια είναι πολύ καλά μου άρεσε περισσότερο im για το σκοπευτήριο κ προπόνηση στα κοντινες βολές ,το ic θα είναι οτι πρέπει στα περπατιτα ,θα ανεβάσω κ φώτο από τις δοκιμές

Όλο οι άλλοι είναι στα παρεάκια ανα την Ελλάδα εμείς μια ζωή στο μπ@&€¥ελο ρε π@@στη μου, αλλά που θα πάει όμως θα έρθει και η σειρά μας.
Μιχάλη και εγώ έκανα τις ίδιες σκέψεις. Προσπαθώ όμως να το σκέφτομαι διαφορετικά πλέον, η ζωή μου είναι και θα είναι στην Αθήνα οπότε ή θα παραπονιέμαι ή θα προσπαθώ να περνάω καλά με αυτά που έχω. Πάντα όμως καταλήγω στο εξής: να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα τα κανονίσω με τις δυνατότητες μου! :) Οπότε βγάλε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου και κοίτα να περνάς καλά γιατί κάθε μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει. Αυτή είναι η άποψη μου τουλάχιστον.

Μιχάλη και εγώ έκανα τις ίδιες σκέψεις. Προσπαθώ όμως να το σκέφτομαι διαφορετικά πλέον, η ζωή μου είναι και θα είναι στην Αθήνα οπότε ή θα παραπονιέμαι ή θα προσπαθώ να περνάω καλά με αυτά που έχω. Πάντα όμως καταλήγω στο εξής: να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα τα κανονίσω με τις δυνατότητες μου! :) Οπότε βγάλε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου και κοίτα να περνάς καλά γιατί κάθε μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει. Αυτή είναι η άποψη μου τουλάχιστον.
Βασίλη θα συμφωνήσω μαζί σου οτι πρώτα από όλα υγεία γατί χωρίς αυτή δεν γίνετε τίποτα αλλά ρε φίλε έχω επάνω τους καλύτερους φίλους μου με τους οποίους δεν έχουμε αλλάξει μια κουβέντα 35 χρόνια και έχουμε ζήσει αμέτρητες "μεγάλες" μικρές στιγμές. Δεν υπάρχει μέρα που να μην τους θυμηθώ, και να ξέρεις ότι αυτό το μετράω πιο πολύ κι από τις καλύτερες συνθήκες ζωης.
Πάνω από όλα οι άνθρωποι για μένα.

Γιατί ρε Βασίλη είναι και θα είναι, κι έμενα είναι αλλά αν βρεθεί ευκαιρία λάκισα....
Ειδικά σαν εργαζόμενος η ζωή περνάει γρήγορα και οι απολαύσεις λίγες και αυτές με οικονομικό αντίτιμο. Πιστεύω μια επαρχιακή πόλη σου προσφέρει καλύτερη καθημερινότητα, παρότι εχω μεγαλώσει Αθήνα....

Γιατί ρε Βασίλη είναι και θα είναι, κι έμενα είναι αλλά αν βρεθεί ευκαιρία λάκισα....
Ειδικά σαν εργαζόμενος η ζωή περνάει γρήγορα και οι απολαύσεις λίγες και αυτές με οικονομικό αντίτιμο. Πιστεύω μια επαρχιακή πόλη σου προσφέρει καλύτερη καθημερινότητα, παρότι εχω μεγαλώσει Αθήνα....
Θεόφραστε εγώ που έχω μεγαλώσει επαρχία πίστεψε με θέλω πάρα πολύ να φύγω από εδώ. Η δουλειά μου όμως δεν μου το επιτρέπει. Υπό συνθήκες ίσως να μπορούσα να μετακομίσω Θεσσαλονίκη. Με την οικονομική κατάσταση της χώρας είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να ξεκινήσω άλλο επάγγελμα.

Θεόφραστε εγώ που έχω μεγαλώσει επαρχία πίστεψε με θέλω πάρα πολύ να φύγω από εδώ. Η δουλειά μου όμως δεν μου το επιτρέπει. Υπό συνθήκες ίσως να μπορούσα να μετακομίσω Θεσσαλονίκη. Με την οικονομική κατάσταση της χώρας είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να ξεκινήσω άλλο επάγγελμα.
Καλά συζητάμε με γνώμονα να υπάρχει μια δουλειά στο αντικείμενο μας, κάπως πρέπει να ζήσουμε αλλά και να μην πετάξουμε τους κόπους μας σε γνωσικό επίπεδο.

Πραγματικα δεν ξερεαι ποσο εχει αλλαξει η ποιοτητα της ζωης μου απο την αποφαση που πηρα και απο το Περιστερι μετακομισα εστω σε προαστιο της Αττικης στον Π.ραφτη.
Μπορει ολη μερα να γυρναω στην Αθηνα με τις δουλειες ...αλλα ξερω οτι θα γυρισω στην ησυχια και στην φυση ....εχω ηρρμησει ενω παλια ριμουν συνεχεια στην τσιτα...!!!!

Πραγματικα δεν ξερεαι ποσο εχει αλλαξει η ποιοτητα της ζωης μου απο την αποφαση που πηρα και απο το Περιστερι μετακομισα εστω σε προαστιο της Αττικης στον Π.ραφτη.
Μπορει ολη μερα να γυρναω στην Αθηνα με τις δουλειες ...αλλα ξερω οτι θα γυρισω στην ησυχια και στην φυση ....εχω ηρρμησει ενω παλια ριμουν συνεχεια στην τσιτα...!!!!
Έχω 3 συναδέλφους που έρχονται καθημερινά στο σεφ ο ένας από Κόρινθο ο άλλος από Λουτράκι και ο άλλος από Κάλαμο, και δεν είναι διατεθειμένοι να έρθουν ποιο κοντά στην Αθήνα.... .xm.

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοος:)

Εχω οδηγησει στο λεκανοπεδιο λογω επαγγελματος απο το1989 μεχρι τωρα λεει ο Μητσος 12χιλ μιαμιση ωρα.big smile..big smile.σιγα το πραγμα κεντρο-χολαργος με το ταξι ηταν 800 δρχ 2700 παρακαλω, χιχιχι διπλωμενος, πηραμε μεροκαματο απο εκει ,αλλα τα μυαλα στο καγγελο εχω και αλλα και αλλα.sarcastic. για αυτο.ha ha ha..ha ha ha..sarcastic.

Μιχαλάκη μην αργείς.Καβαλάς τον Ομπάμα και κατευθυνεσαι Β.Δ.
Εκει σε περιμένει πρπβατίνα και παγωμένη μπύρα. .buy.

Μιχαλάκη μην αργείς.Καβαλάς τον Ομπάμα και κατευθυνεσαι Β.Δ.
Εκει σε περιμένει πρπβατίνα και παγωμένη μπύρα. .buy.
Μ ανάβεις φωτιές Δημήτρη .evil.

Αν υπήρχε χρόνος θα μπορούσα να το κάνω έστω και για μια μάζωξη, πίστεψε με.
Να περνάς καλά και κάπου θα συναντηθούμε ξανά .well done.

Status
Not open for further replies.
Back