Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους. Κανονισε να μου τον μπριζωσεις τον αλλο, παλιοριχταρη, να ξαναπαρει Μ2 .sarcastic.
Καλα εισαι... .sarcastic..sarcastic..sarcastic. Αν του βαλω κ κανα βιντεακι τον εχω... Αν δει κ κανα "τριφτη¨μπροστα στην καννη, τον κανω λιωμα... .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα από τα καυτά Χανιά ... Σήμερα είμαι καλεσμένος σε γάμο το βράδυ !!! Που ξανακούστηκε γάμος ημέρα Πέμπτη ... .xm. .buy buy.
Μόλις επέστρεψα από το σκοπευτήριο που είχαμε πάει με τον Mano gr τελικά έμεινε μόνο στις απειλές αφού ήρθαμε ισοπαλία και στις δύο πουλες που ρίξαμε 17-17.
Γέμισε πάλι τις τσέπες με Ισπανικά suprema, εγώ έριξα από όλα σήμερα μαρεσαν τα fiochi ,ωραία σπασίματα και αρκετά μαλακό.

Και το ισπανικό μακράν ότι καλύτερο έχουμε ρίξει.

Μπράβο Κωσταντή, κι εμείς εδώ μια από τα ίδια !!! ;) Είχε πολλή ζέστη και χθες, αλλά στο σκοπευτήριο και με καλή παρέα, αντέχεται άνετα ... :)
Υ.Γ. Βλέπω το Fiocchi και μου κάνει εντύπωση η ταχύτητα που γράφει! 1170 fps δηλ. 356 μ/δ !!! (και γενικά στα αμερικάνικα φυσίγγια κυρίως τα σκοπευτικά, συνήθως τέτοιες ταχύτητες βλέπεις 1150 - 1200 - 1220 fps) ... Σε σύγκριση με τα ελληνικά και γενικά τα ευρωπαικά δεδομένα ...
Εδώ αν μιλήσεις για τέτοιες ταχύτητες ... τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά σου !!! .sarcastic.

Καλημέρα από τα καυτά Χανιά ... Σήμερα είμαι καλεσμένος σε γάμο το βράδυ !!! Που ξανακούστηκε γάμος ημέρα Πέμπτη ... .xm. .buy buy.

Μπράβο Κωσταντή, κι εμείς εδώ μια από τα ίδια !!! ;) Είχε πολλή ζέστη και χθες, αλλά στο σκοπευτήριο και με καλή παρέα, αντέχεται άνετα ... :)
Υ.Γ. Βλέπω το Fiocchi και μου κάνει εντύπωση η ταχύτητα που γράφει! 1170 fps δηλ. 356 μ/δ !!! (και γενικά στα αμερικάνικα φυσίγγια κυρίως τα σκοπευτικά, συνήθως τέτοιες ταχύτητες βλέπεις 1150 - 1200 - 1220 fps) ... Σε σύγκριση με τα ελληνικά και γενικά τα ευρωπαικά δεδομένα ...
Εδώ αν μιλήσεις για τέτοιες ταχύτητες ... τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά σου !!! .sarcastic.
Τέτοια δεν θα ερθουν ποτέ εδώ? αχ

τωρα ηρθα στη δουλεια αφου ειχα μια αδεια ολιγων ωρων για να παω στην εφορια.ενα θα σας πω. μεχρι και η αστυνομια ηρθε να μας κανει νταντα αλλα την ακουσαν και τα οργανα. ο προισταμενος μετα την ολη βαβουρα επιμεληθηκε προσωπικα την υποθεση μου κι ενω πριν δεν υπηρχαν υπαλληλοι να εξυπηρετησουν το κοινο ξαφνικα βρεθηκαν 8 να εξυπηρετουν. α ρε τατανα ελλαδα και μαμημενο δημοσιο

Καλως ήρθες δολλαριο......
Nίκο δυστυχώς πλέον δεν μπορείς να βρεις σπιτι να νοικιάσεις στα Χανιά όλοι τα έχουν στις πλατφόρμες airbnb κλπ. όλοι το παίζουν ξενοδόχοι........
Και άλλα πολλά γίνονται.....δυστυχώς έχουν γίνει όλοι της αρπαχτής....

Nίκο δυστυχώς πλέον δεν μπορείς να βρεις σπιτι να νοικιάσεις στα Χανιά όλοι τα έχουν στις πλατφόρμες airbnb κλπ. όλοι το παίζουν ξενοδόχοι........
Και άλλα πολλά γίνονται.....δυστυχώς έχουν γίνει όλοι της αρπαχτής....
το χρημα διαφθειρει... οχι παντα αλλα.......

Χαιρετώ την παρέα.
αυτό που με εντυπωσίασε σήμερα έμενα και τον Κωνσταντίνο ήταν τα 6 αριστουργήματα στον οπλοβαστό

για λεπτομερειες ρωτηστε τον κωνσταντινο

Δύο Kriegoff το ένα με τσοκακια muller, το άλλο με titanium, δύο browning μάλλον custom made το ένα εικοσαρι που έριχνε μία μιλφαρα, ένα beretta 680 ,και ένα beretta silver pigeon sporting.
Καθίσαμε και χαζεψαμε την παρέα που έριχνε, οι δύο με τα Kriegoff ειδικά είναι απόλαυση να τους κοιτάς αρκετά έμπειροι και καλοί σκοπευτές, εγώ πιο πολύ ήθελα να δω τι θα κάνει το εικοσαρι, αλλά η μιλφαρα έχανε τα αχαστα και έσπαγε τα μακρινά, ωραία περάσαμε έφυγε λίγο στρες από σήμερα βέβαια θα ξαναμαζεψουμε γιατί έχει κουπί και 12ωρο.
Σωστά Στέλιο και σε μερικά ακόμα χαμηλότερα, αν και δεν είμαι έμπειρος όπως εσάς δεν έκανα τίποτα παραπάνω από όταν ριχνω με τα πιο γρήγορα και μια χαρά έσπαγαν τα δισκάκια.

Status
Not open for further replies.
Back