Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σας κυριοι!
Τετράποδοι γουρουνομούτσουνοι επισκέπτες μου ανακάτεψαν απόψε τα πάντα πέριξ του σπιτιού.
Δημητρη αν εχεις τιποτα καλο για φαγητο στα περιξ του σπιτιου θα τους εχεις συχνους επισκεπτες η γιαγια με τον πατερα μου τα τα'ι'ζουν καθε μερα ha haaa

Καλημερίζω την παρέα.
Τετράποδοι γουρουνομούτσουνοι επισκέπτες μου ανακάτεψαν απόψε τα πάντα πέριξ του σπιτιού.
Μου άφησαν και δώρα ,κατι μακρουλά μαύρα σαν λουκάνικα.. .....
Μεγάλη σγένεια.....
Δηλαδη δειξανε την εκτιμηση που σου εχουνε,δηλαδη σε χεσανε και φυγανεha haaaha haaa

Καλημερίζω την παρέα.
Μεγάλη σγένεια.....
Ρε φίλε ζω για τη στιγμή που θα γράψεις "μου κατακουτσούλισαν τα κεραμίδια κάτι μπλε κ@λόπουλα!" .buy. .yel. .yelling. .sarcastic.

Καλημερίζω την παρέα.
Μεγάλη σγένεια.....
Να τα ταΐζεις με αγνά υλικά, μην τρώμε σαβούρες αύριο μεθαύριο.....ffff

Καλημερα σας κυριοι!

Δημητρη αν εχεις τιποτα καλο για φαγητο στα περιξ του σπιτιου θα τους εχεις συχνους επισκεπτες η γιαγια με τον πατερα μου τα τα'ι'ζουν καθε μερα ha haaa
Τώρα δεν υπάρχουν κήποι.Υπάρχουν ομως αγριοκορομηλιές....
Τα περίμενα να φανούν τώρα που έβρεξε Νικόλα.Βγαίνουν και τα παίρνουν όλα σβάρνα σαν μπουλτόζες

Ρε φίλε ζω για τη στιγμή που θα γράψεις "μου κατακουτσούλισαν τα κεραμίδια κάτι μπλε κ@λόπουλα!" .buy. .yel. .yelling. .sarcastic.
Πρώτον δεν εχω κεραμίδια φιλαράκια.
Δεύτερον αυτό εχει συμβει στο παρελθόν πολλάκις μαλιστα.Μεχρι το 2000 περναγαν απο πανω ,απο μπροστά και απο παντού φασσες,φασοπερίστερα και αγριοπερίστερα.
Τώρα αν σου πω πως μια φορά ήμασταν με τον πατέρα μου και σκάβαμε και γύρω στα 60 μ. πέρασαν δυό πρασινοκέφαλα θα με πιστέψεις ;
Τι χρόνια ρε πούστη μου......

Να τα ταΐζεις με αγνά υλικά, μην τρώμε σαβούρες αύριο μεθαύριο.....ffff
Αρχισα να τους ρίχνω καλαμπόκι για να στανιάρουνε .

Καλησπερα σας κυριοι
Τώρα δεν υπάρχουν κήποι.Υπάρχουν ομως αγριοκορομηλιές....
Τα περίμενα να φανούν τώρα που έβρεξε Νικόλα.Βγαίνουν και τα παίρνουν όλα σβάρνα σαν μπουλτόζες
αμα εχει κορομηλα εκει θα ειναι καθε βραδυ θα το οργωσουν ολο το χωρο, τα ατοιμα περνανε ανενοχλητα κ μεσα στους δρομους κ οπου βρουν καθονται κ τρωνε δε ενοχλουνται καθολου

Status
Not open for further replies.
Back