Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Αυτή η ριμάδα η μπύρα μετά απο καλουπώματα και μπετά είναι άλλο πράμα .Η πρώτη σκέτη μονορούφι στην ταράτσα με θέα και απο την δεύτερη βάζουμε και λίγο γιδοτύρι ντόπιο.......
Με το γιδοτυρι θα την βγαλεις;..εγω ξερω μετα τα μπετα σφαζουν τον κοκκορα....sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα.
Αυτή η ριμάδα η μπύρα μετά απο καλουπώματα και μπετά είναι άλλο πράμα .Η πρώτη σκέτη μονορούφι στην ταράτσα με θέα και απο την δεύτερη βάζουμε και λίγο γιδοτύρι ντόπιο.......
Αυτά ρε πατρίδα με τα ωραία σου....

Βάστα γερά!που τα κυνηγάς τα συγκεκριμένα θηράματα....στο ποτό ή στον καφέ;
Οπου τα πετυχεις ειναι απροβλεπταha haaaha haaa
Τολη να σε ρωτησω ρε φιλε στο super market πως την πεφτεις??
Τις ρωτας αν χτυπανε καλα το φραπε??ha haaaha haaa.sarcastic.
Τις βαζεις να σου διαλεξουν αρωμα και της το κανης δωρο;) εχει γραψει 2 φορες αυτο πιτσιρικια!!.my man.στα νιατα μου .buy.

Πιτογυρο δεν εχει σήμερα;;;;
Όχι Μάκη μου, είναι σε διατροφή γιατί θα κατέβω στα .......καλλιστεία....sarcastic.

Γιαννη μου το καρτερι σου!
Το καλυτερο κωλαθρινι που δα σημερα!

Καλησπερα σας!
Απόστολε, ο ορισμός του τέλειου.....ποπού μιλάμε........αυτή η σέλα να'χει στόμα να μιλήσει....;)

Έχει πέρασμα;
Δεν ξέρω Ηλία, μόλις πάω θα σ'ενημερώσω να έρθεις αν και σε κόβω να έρχεσαι έχει δεν έχει......ha haaa

Καλησπέρα στη παρέα. Πώς τα κατάφερα πάλι, νύχτα μπήκα σπίτι.

Οπου τα πετυχεις ειναι απροβλεπταha haaaha haaa

Τις βαζεις να σου διαλεξουν αρωμα και της το κανης δωρο;) εχει γραψει 2 φορες αυτο πιτσιρικια!!.my man.στα νιατα μου .buy.
Δώσε τα φώτα σου μάστερ........sarcastic.
Από κάμα σούτρα έχεις τίποτα;.......kiss me.

Όχι Μάκη μου, είναι σε διατροφή γιατί θα κατέβω στα .......καλλιστεία....sarcastic.

Απόστολε, ο ορισμός του τέλειου.....ποπού μιλάμε........αυτή η σέλα να'χει στόμα να μιλήσει....;)

Δεν ξέρω Ηλία, μόλις πάω θα σ'ενημερώσω να έρθεις αν και σε κόβω να έρχεσαι έχει δεν έχει......ha haaa

Καλησπέρα στη παρέα. Πώς τα κατάφερα πάλι, νύχτα μπήκα σπίτι.
Ενημέρωσε με γιαννη,αλλά όλα δείχνουν πως θα έρθω έτσι και αλλιώς!

Δώσε τα φώτα σου μάστερ........sarcastic.
Από κάμα σούτρα έχεις τίποτα;.......kiss me.
Ειναι θεμα στρατηγικης,και σχεδιασμου, το τι ζητας απο το θηραμα και πως θα το πλησιασης. ΟΡΜΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ γιατι μετα, κλαψε με μανα μου κλαψε με οσο πιο πολυ ορμας τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"ομορφα και με φαντασια.my man..terror.

Status
Not open for further replies.
Back