Με το γιδοτυρι θα την βγαλεις;..εγω ξερω μετα τα μπετα σφαζουν τον κοκκορα...Χαιρετώ την παρέα.
Αυτή η ριμάδα η μπύρα μετά απο καλουπώματα και μπετά είναι άλλο πράμα .Η πρώτη σκέτη μονορούφι στην ταράτσα με θέα και απο την δεύτερη βάζουμε και λίγο γιδοτύρι ντόπιο.......
Αν κάθε φορα που έριχνα μπετά εδώ έτρωγα και κόκορα ,θα ήθελα ενα κοτέτσι ρε φίλε.Με το γιδοτυρι θα την βγαλεις;..εγω ξερω μετα τα μπετα σφαζουν τον κοκκορα...
Αυτά ρε πατρίδα με τα ωραία σου....Χαιρετώ την παρέα.
Αυτή η ριμάδα η μπύρα μετά απο καλουπώματα και μπετά είναι άλλο πράμα .Η πρώτη σκέτη μονορούφι στην ταράτσα με θέα και απο την δεύτερη βάζουμε και λίγο γιδοτύρι ντόπιο.......
Οπου τα πετυχεις ειναι απροβλεπταha haaaha haaaΒάστα γερά!που τα κυνηγάς τα συγκεκριμένα θηράματα....στο ποτό ή στον καφέ;
Τις βαζεις να σου διαλεξουν αρωμα και της το κανης δωρο εχει γραψει 2 φορες αυτο πιτσιρικια!!στα νιατα μου .buy.Τολη να σε ρωτησω ρε φιλε στο super market πως την πεφτεις??
Τις ρωτας αν χτυπανε καλα το φραπε??ha haaaha haaa
Όχι Μάκη μου, είναι σε διατροφή γιατί θα κατέβω στα .......καλλιστεία...Πιτογυρο δεν εχει σήμερα;;;;
Απόστολε, ο ορισμός του τέλειου.....ποπού μιλάμε........αυτή η σέλα να'χει στόμα να μιλήσει....Γιαννη μου το καρτερι σου!
Το καλυτερο κωλαθρινι που δα σημερα!
Καλησπερα σας!
Δεν ξέρω Ηλία, μόλις πάω θα σ'ενημερώσω να έρθεις αν και σε κόβω να έρχεσαι έχει δεν έχει......ha haaaΈχει πέρασμα;
Δώσε τα φώτα σου μάστερ.......Οπου τα πετυχεις ειναι απροβλεπταha haaaha haaa
Τις βαζεις να σου διαλεξουν αρωμα και της το κανης δωρο εχει γραψει 2 φορες αυτο πιτσιρικια!!στα νιατα μου .buy.
Ενημέρωσε με γιαννη,αλλά όλα δείχνουν πως θα έρθω έτσι και αλλιώς!Όχι Μάκη μου, είναι σε διατροφή γιατί θα κατέβω στα .......καλλιστεία...
Απόστολε, ο ορισμός του τέλειου.....ποπού μιλάμε........αυτή η σέλα να'χει στόμα να μιλήσει....
Δεν ξέρω Ηλία, μόλις πάω θα σ'ενημερώσω να έρθεις αν και σε κόβω να έρχεσαι έχει δεν έχει......ha haaa
Καλησπέρα στη παρέα. Πώς τα κατάφερα πάλι, νύχτα μπήκα σπίτι.
Ειναι θεμα στρατηγικης,και σχεδιασμου, το τι ζητας απο το θηραμα και πως θα το πλησιασης. ΟΡΜΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ γιατι μετα, κλαψε με μανα μου κλαψε με οσο πιο πολυ ορμας τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"ομορφα και με φαντασιαΔώσε τα φώτα σου μάστερ.......
Από κάμα σούτρα έχεις τίποτα;......
Αυτο.ομορφα και με φαντασια
Πολυ νταουν σε βλεπω ρε Μακη,την αλλη βδομαδα θα ανεβω Ν Μακρη θα σου ριξω ενα ρεκτιφιε να στανιαρης.ha ha ha..banana.καλό σας βράδυ
Και αυτο.badboys..badboys.Αυτο.
Καλά, το εμπεδώσαμε ότι δεν έχει κεραμίδια!...Η πρώτη σκέτη μονορούφι στην ταράτσα...
Ονειρα γλυκα, και με πολυ φαντασιαΚουμπαρε αργησες τωρα που επιασες βαρδια εγω την κανω..