Τι όπλο έχει αυτός ο φίλος σου;είναι και αψηλος;Καλημερα σε ολους...
Κερναω τσαι mornin cof στο σκοπευτηριο το απογευμα εναν φιλο μου... ha haaa Γιατι ειμεθα κ Large...
Έχουμε πέσει και σε ριχταρήδες.......buy buy.Τι όπλο έχει αυτός ο φίλος σου;είναι και αψηλος;
Ο αρις τα λαιμα του έχει και πίνει τσάι καλοκαιριατικα;Έχουμε πέσει και σε ριχταρήδες.......buy buy.
Μια και ανέφερες τη λέξη τσαι ,επανέρχομαι στο τσαι του βουνού το οποίο παγωμένο απο ψυγείο με μέλι ,στέβια , ζάχαρη ,η οτι γουστάρει ο καθένας ειναι καταπληκτικό.Καλημερα σε ολους...
Κερναω τσαι mornin cof στο σκοπευτηριο το απογευμα εναν φιλο μου... ha haaa Γιατι ειμεθα κ Large...
Εεεεεεεε Ηλια... Επειδη καποιοι ζετσαινονται πιο ευκολα το καλοκαιρι, μετα την τελευταια φορα πηρα αποφαση να κερναω μονο ice tea... Εγω πινω καφεδακι, οπως παντα...Ο αρις τα λαιμα του έχει και πίνει τσάι καλοκαιριατικα;
Απο ψυγειο και συγκεκριμενα απο κατάψυξη, κατι άλλο....ειναι καταπληκτικό!Μια και ανέφερες τη λέξη τσαι ,επανέρχομαι στο τσαι του βουνού το οποίο παγωμένο απο ψυγείο με μέλι ,στέβια , ζάχαρη ,η οτι γουστάρει ο καθένας ειναι καταπληκτικό.