μηπως βγειΚαλημέρες!
Είδα έναν εφιάλτη απόψε, ήμασταν λέει 2-3 μέρες πριν την έναρξη και δεν είχε βγει ακόμα ρυθμιστική.buy buy.
μηπως βγειΚαλημέρες!
Είδα έναν εφιάλτη απόψε, ήμασταν λέει 2-3 μέρες πριν την έναρξη και δεν είχε βγει ακόμα ρυθμιστική.buy buy.
Το απεύχομαι...μηπως βγει
Ενας ενας μου σκατε μυτη πουτσουληδες ε!!
Αρι μην τον κερδίσεις και του χαλάσεις την ψυχολογία,έχει και ματσάκι την κυριακη θα είναι και ένας φίλος μου,μεγάλη σουπιά μαζιha haaaΕεεεεεεε Ηλια... Επειδη καποιοι ζετσαινονται πιο ευκολα το καλοκαιρι, μετα την τελευταια φορα πηρα αποφαση να κερναω μονο ice tea... Εγω πινω καφεδακι, οπως παντα...
Εισαι να σκηνοθετήσουμε την ταινία " η γειτόνισα με τους ανάποδους ντουμπλέδες;".buy buy.
Εσυ πρεπει να κανεις παρεα με τον σκηνοθετη του HL...
Ποιος θα ντουφεκάει τη γειτόνισσα;Εισαι να σκηνοθετήσουμε την ταινία " η γειτόνισα με τους ανάποδους ντουμπλέδες;".buy buy.
κ Γιαννη λεω να βρω παρεα για τα καρτερια τις εναρξηςΕνας ενας μου σκατε μυτη πουτσουληδες ε!!
βρε νικολακη τι μας κανεις!αν εχεις αυτη στο διπλανο καρτερι ποσα τρυγονια θα βαρεσεις;
Σωστοοοοοοος και εγω μαζι σου.ha ha ha.κ Γιαννη λεω να βρω παρεα για τα καρτερια τις εναρξης
Τακη για τρυγονια δεν ξερω αν βαρεσει το σιγουρο ειναι οτι κατι βαρεσει αλλα τι θα ειναι αυτο.xm.ha haaaha haaaβρε νικολακη τι μας κανεις!αν εχεις αυτη στο διπλανο καρτερι ποσα τρυγονια θα βαρεσεις;
Με τετοια παρεα ασε τα ηλιοσπορα στις φυστικιες σε βλεπω.....κ Γιαννη λεω να βρω παρεα για τα καρτερια τις εναρξης
την Ισπανικη υποχωρηση !!!Τακη για τρυγονια δεν ξερω αν βαρεσει το σιγουρο ειναι οτι κατι βαρεσει αλλα τι θα ειναι αυτο.xm.ha haaaha haaa
Εισαι να σκηνοθετήσουμε την ταινία " η γειτόνισα με τους ανάποδους ντουμπλέδες;".buy buy.
Αρι μην τον κερδίσεις και του χαλάσεις την ψυχολογία,έχει και ματσάκι την κυριακη θα είναι και ένας φίλος μου,μεγάλη σουπιά μαζιha haaa
Με μπερδέψανε οι "σκηνοθέτες" και οι "φωτογράφοι" του φόρουμ ... ήμουν και ζαλισμένος από τη δουλειά (... με τα κ@λόχαρτα) ... και πόσταρα το παραπάνω μήνυμα στο "Θαυμάζοντας", αντί για εδώ στην "Κυνηγετική γωνιά" ... .buy buy. .buy buy. .buy buy.Καλό μεσημέρι --- τώρα πια !!! ..... Πόσα κ@λόχαρτα περάσανε και σήμερα από τα χέρια μου στην κ@λοδουλειά !!!! .... Και πόσα ακόμη μέχρι τις 3.00 μμ.
Μόνη παρηγοριά, ότι είναι Τετάρτη σήμερα ......... ...
Οποιος θελει μια ζεστη αγκαλιτσα για παρηγορια εδω ειμαι, και τα εξοδα δικα μουha haaaΑρι μην τον κερδίσεις και του χαλάσεις την ψυχολογία,έχει και ματσάκι την κυριακη θα είναι και ένας φίλος μου,μεγάλη σουπιά μαζιha haaa
Πατερουλη...Οποιος θελει μια ζεστη αγκαλιτσα για παρηγορια εδω ειμαι, και τα εξοδα δικα μουha haaa
Πατερουλη...