Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εεεεεεεε Ηλια... Επειδη καποιοι ζετσαινονται πιο ευκολα το καλοκαιρι, μετα την τελευταια φορα πηρα αποφαση να κερναω μονο ice tea... .sarcastic. Εγω πινω καφεδακι, οπως παντα... .my man.
Αρι μην τον κερδίσεις και του χαλάσεις την ψυχολογία,έχει και ματσάκι την κυριακη.sarcastic. θα είναι και ένας φίλος μου,μεγάλη σουπιά μαζιha haaa

.yelling.Εισαι να σκηνοθετήσουμε την ταινία " η γειτόνισα με τους ανάποδους ντουμπλέδες;".buy buy.

Αμα δωσει το οκ ο σκηνοθετης... .yelling. Ληψη πρωτη, πλανο ενα, μοτεεεεεεεεεεεερ... ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤ!!!! .hair..sarcastic.

ε βρε Βιλ, τη γειτονισα θα την τουφακαει ο σπεσιαλιστας του αναποδου ντουμπλε... drive car

Αρι μην τον κερδίσεις και του χαλάσεις την ψυχολογία,έχει και ματσάκι την κυριακη.sarcastic. θα είναι και ένας φίλος μου,μεγάλη σουπιά μαζιha haaa

Εχουμε μπλεξει ολες οι σουπιες μαζι... .sarcastic.

Καλό μεσημέρι --- τώρα πια !!! ..... Πόσα κ@λόχαρτα περάσανε και σήμερα από τα χέρια μου στην κ@λοδουλειά !!!! .... Και πόσα ακόμη μέχρι τις 3.00 μμ. :(:(:(
Μόνη παρηγοριά, ότι είναι Τετάρτη σήμερα ......... .hunter.1 .hunter.1 .hunter.1...;)
Με μπερδέψανε οι "σκηνοθέτες" και οι "φωτογράφοι" του φόρουμ ... ήμουν και ζαλισμένος από τη δουλειά (... με τα κ@λόχαρτα) ... και πόσταρα το παραπάνω μήνυμα στο "Θαυμάζοντας", αντί για εδώ στην "Κυνηγετική γωνιά" ... .buy buy. .buy buy. .buy buy.
.sarcastic. .sarcastic..hit. .hit.

Οποιος θελει μια ζεστη αγκαλιτσα για παρηγορια εδω ειμαι, και τα εξοδα δικα μου;)ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back