ρετσινα παραγωγης συναδελφου μακηκαλά να περνάτε αλλά τι πίνετε;;;;
ξάπλα Γιάννη είμαι κομάτια και το πρωί πάλι 6.00 στο πόδι
ρετσινα παραγωγης συναδελφου μακηκαλά να περνάτε αλλά τι πίνετε;;;;
ξάπλα Γιάννη είμαι κομάτια και το πρωί πάλι 6.00 στο πόδι
α μπράβορετσινα παραγωγης συναδελφου μακη
Στα 7 ευρω η αμερικαν εξπρες που ειναι η πιο ακριβη εχει 0,25 λεπτα [στα 100 ευρω 3,5 ευρω εχει προμηθεια] για βαλε ποσα μαζευουν οι σκατοτραπεζες αερατα χωρις να κανουν τιποταΕγω εζησα χειροτερο εδω στα Χανια..απο γκουρμεδαδικο...
Ανθοι γεμιστοι με μια σαλτσα.συνολο ανθων στο πιατο 4 τιμη πιατου 7 ευρωπαικα.......
Μετα που πληρωσα με καρτα μου ριξε καπελο 1.5 ευρωπαικο..
Γι αυτο μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος...μετα παραπονιουνται για ολα...
Τους στρωσατε στην δουλεια βλεπω και τους μαθατε τις δυσκολιες τηςφιλαρακω ειμαι παλιος.μετα απο 23 χρονια ψηνουν οι νεοι.εγω τρωω
ha haaa
Τους στρωσατε στην δουλεια βλεπω και τους μαθατε τις δυσκολιες της
Στα νησιά εχει χρόνια να πάει.Το επόμενο βήμα ειναι να ανέβει και να κολυμπήσει στην δρακόλιμνη της Γκαμήλας περέα με τους τρίτωνες..buy.Δεν πας τον πιτσιρικά να κάνει κάνα μπάνιο που από τα πολλά πάπιγκα το παιδί θα είναι σαν βοριοευρωπαιος;
Θα πάει με τους φίλους του σε κάνα νησί και θα νομίζει ότι πλημμύρισε ο Βοιδομάτης .violin.
Kαλα την εχουμε, φιλακια και νανιΕγώ πίνω μια πολύ παγωμένη εν μέσω δροσιάς, η και ψύχρας θα έλεγα και ριχνω μια ματιά να δω τι κάνετε.....
Έμαθα ότι πάνω από την λίμνη της Δόξας, μετά απο δύωρο εντατικής ανάβασης, βρώμαγε ο τόπος στο τσάι. Μου είπαν ότι τόσο τσάι δεν έχουν ξαναδεί....Εγώ πίνω μια πολύ παγωμένη εν μέσω δροσιάς, η και ψύχρας θα έλεγα και ριχνω μια ματιά να δω τι κάνετε.....
Ανεβενοντας προς τακαρτερια του Αγίου Μινα πριν το χωριό στην αρχή του χοματοδρομου θα δεις καμία 20αρια μπλε καλικες μαγκνούμ. Δική μου είναι.Χαιρετώ υην παρέα.
Αφου ξενάγησα τον μικρό και την γυναίκα στα υψώματα της αντίστασης του 40 κατα των κατακτητών ,μετα τους εξήγησα πως στα αγια αυτα χώματα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καθε χρόνο στα τελη Οκτωβρη ,η αντίσταση κατά των μπλέ ιπτάμενων εισβολέων..buy buy.
Τώρα πίνω καφεδάκι στην Κλειδωνιά δίπλα στο γεφύρι και στα κρυσταλλινα νερά του μοναδικού Βοιδομάτη και συνεχίζουμε προς Πάπιγκο.