Καλησπέρα σας, διακρίνω μια μελαγχολία σήμερα δεν υπάρχει όρεξη για πειράγματα και αστεία. .xm.
όπως λέμε φύρα μπίξΕγώ πάντως άνοιξα μια βύρα Μπεργίνα (όπως θα έλεγε και κάποιος φίλος μας για άλλη φίρμα μπύρας)... .ha ha ha.
Εγώ πάντως άνοιξα μια βύρα Μπεργίνα (όπως θα έλεγε και κάποιος φίλος μας για άλλη φίρμα μπύρας)... .ha ha ha.
όπως λέμε φύρα μπίξ
κάνε αρχή εγώ πάντα μέσα είμαιΚαλησπέρα σας, διακρίνω μια μελαγχολία σήμερα δεν υπάρχει όρεξη για πειράγματα και αστεία. .xm.
σε πάω ρε Τρικόλαε Χαρούπη
σε πάω ρε Τρικόλαε Χαρούπη
Εγώ πάντως άνοιξα μια βύρα Μπεργίνα (όπως θα έλεγε και κάποιος φίλος μας για άλλη φίρμα μπύρας)... .ha ha ha.
Και εγώ ρε Πράκη Μέκα...
Την συνοδεύεις με τίποτα ....παχύ ;;
Αραπάκη 55% λιπαράΕίπα να πάρω Βοιωτίας αλλά ήταν μόνο με 5% λιπαρά...
.hit. .hit. .hit.Αραπάκη 55% λιπαρά
καλό βράδυ
Σωστός, εγώ έχω ανοίξει Kaiser και αράζω στο μπαλκόνι. Επίσης η κοπελιά που μένει από πάνω αναλύει στην ξαδέρφη της εδώ και καμιά ώρα γιατί χώρισε με τον γκόμενο και από τις φωνές ακούνε και στο απέναντι τετράγωνο.
Λες να θέλει παρηγοριά; Αν όχι, κέρνα μια μπύρα στη φίλη της ... .ha ha ha.
Χρήστο δεν μπορώ να κάνω κίνηση έχω την κοπελιά και διαβάζει μέσα στο δωμάτιο για την εξεταστική και εγώ κάθομαι για συμπαράσταση στο μπαλκόνι ακούγοντας μουσική και πίνοντας μπύρες.