Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
394e0663181e4bc0bf724bdd83fa2335.jpg
Η ευτυχια δεν ειναι τιποτα παραπανω
απο καλη υγεια και κακη μνημη.
Χεμινγουεϊ.

Καλημέρα .... Σκοπευτήριο και χθες το απόγευμα, αλλά ήμασταν (σχεδόν όλοι) για τα πανηγύρια ... .yel. ... Εντάξει, όχι και τόσο χάλια, αλλά ... :(
Ένας παλιός σκοπευτής έφερε κι ένα καινούργιο τουφέκι να το δοκιμάσει, μια
Beretta A400 Xtreme camo max4 με 76cm κάννη, που την έχουν σε προσφορά από ότι ειπώθηκε (ειδικά με την 76αρα κάννη - κάπου 1600 νομίζω...). Συμπαθητικό τουφέκι μου φάνηκε, λίγο που το έπιασα στα χέρια μου, καλοζυγισμένο, δεν ξέρω τι βάρος έχει αλλά μου φάνηκε άνετο, και μου ερχόταν πολύ καλά στον ώμο και στο μάτι.
Αλλά του έκαμε 3-4 εμπλοκές, σε μια πούλα που έριξε ... .what. Βέβαια το τουφέκιζε πρώτη φορά, όπως το έβγαλε από το κουτί. Αυτός δεν ανησύχησε, δεν ξέρω ... ίσως θέλει στρώσιμο ... .xm.

Καλημερίζω την παρέα από την εξωτική πρωτεύουσα..pop.
Η χθεσινή επιστροφή έγινε όπως πάντα μέσω εναλλακτικών διαδρομών προς την περιοχή των Τρικάλων και Καρδίτσας ώστε να είναι η προσαρμογή πιο ομαλή.Μαζεύτηκε βέβαια και η σχετική ρίγανη που φέτος ήταν λίγη λόγω ξηρασίας και φυσικά είχαμε και τα απρόοπτα μας.Πως θα μπορούσαμε διαφορετικά άλλωστε .
Το δίπλωμα του ποδιού της γυναίκας μου σε μια νεροφαγιά που είχε σαν συνέπεια πολύ πόνο και πρήξιμο ,μας οδήγησε στο 5άστερο νοσοκομείο Καρδίτσας .Μετά από ακτινογραφίες κλπ έδειξε οτι πρόκειται για ζόρικο διάστρεμμα .Φάσκιωμα του ποδιού και ακινησία 2 με 3 μέρες. Πονάει περισσότερο απο 2 κατάγματα που είχε παλαιότερα στο ίδιο σημείο.
Όλα αυτά εν όψη αναχώρησης της γυναίκας και του μικρού για Αλεξανδρούπολη.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back