Καλήμερα σας κύριοι,χθες είχα κάτι πληροφορίες μένει να τις επιβεβαιώσω ζυγώνουν οι μέρες
πληροφορίες;;;;; σαν τι;;;;;;; ανοίγει κανείς καινούργιο βαρέλι;;;;; τέτοια εποχή;;;; ha haaaΚαλήμερα σας κύριοι,χθες είχα κάτι πληροφορίες μένει να τις επιβεβαιώσω ζυγώνουν οι μέρες
μπα Μακη τιποτα παλια θα ειναι θα εχουν παρει αεραανοίγει κανείς καινούργιο βαρέλι;;;;; τέτοια εποχή;
ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποταΚαλησπερα απο παραλια. Ξερει κανεις αν η ΑΕΚ βρηκε τηλεοπτικη στεγη για το σημερινο ματς?
Κανε το μπανακι βρε βασιλη δεν εχει ενδιαφερον το ματς....κριμα χαθηκε απο το πρωτοΚαλησπερα απο παραλια. Ξερει κανεις αν η ΑΕΚ βρηκε τηλεοπτικη στεγη για το σημερινο ματς?
Αχχχχχ μακη παει το duck....χαχαχαχαχαακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα
Κωστα ειναι απολαυση να βλεπω μπαλα και να πινω μπυρες το καλοκαιρι χωρις να εχω απολυτως τιποτα στο μυαλο μου. Τετοια χαλαρωση ουτε με ηρεμιστικα δεν την πετυχαινεις!Κανε το μπανακι βρε βασιλη δεν εχει ενδιαφερον το ματς....κριμα χαθηκε απο το πρωτο
Θα δεις τον θρύλο να ρίχνει πολλά!γκολ και μπύρα και μετά σε βλέπωΚωστα ειναι απολαυση να βλεπω μπαλα και να πινω μπυρες το καλοκαιρι χωρις να εχω απολυτως τιποτα στο μυαλο μου. Τετοια χαλαρωση ουτε με ηρεμιστικα δεν την πετυχαινεις!