Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αναχορω σιγά σιγά για τα ιδιαίτερα διαμερίσματα μου. Αύριο έχω ζόρι στη δουλειά, άσε που είναι στη μέση και το σκοπευτήριο......και να θες να αγιάσεις....sarcastic. θα το παλέψω να ανέβω έστω και για μια πούλα (λέμε τώρα) .big smile.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα για όλους..

Κουραστική μέρα σήμερα μεχρι αργά το βράδυ.Ισα που πρόλαβα να πιω ενσ ουζάκι με σαρδελίτσα και να χαλαρώσω.
Δροσιά ,αεράκι απέραντη ησυχία και το θρόισμα των φύλλων του πλάτανου ,ειναι αυτά που απο αύριο θα μου λείπουν εκει στο καμίνι.
Καλό σας βράδυ.

Για να είμαι ακριβής ,οταν βγήκα στην κορυφογραμμή με έκπληξη είδα πολύ ψηλά έναν τεράστιο αετό να κάνει γύρους...
50f.jpg

Και οταν πια είχα κατέβει και είχα μπει στο αμάξι ειδα ενα κοπάδι απο καμιά 20αριά ....κουρούνες .Τα έλεγα εγω στον Grieko....
50n.jpg
Τι κατσικι εισαι....χαχαχαχαχα

Κουραστική μέρα σήμερα μεχρι αργά το βράδυ.Ισα που πρόλαβα να πιω ενσ ουζάκι με σαρδελίτσα και να χαλαρώσω.
Δροσιά ,αεράκι απέραντη ησυχία και το θρόισμα των φύλλων του πλάτανου ,ειναι αυτά που απο αύριο θα μου λείπουν εκει στο καμίνι.
Καλό σας βράδυ.
Έλα μην γκρινιάζεις έχεις τον Γκμοχ να ξεχνιέσαι μέχρι την επόμενη.
Διακοπές που θα πας; Δεν μας είπες.....very funny..very funny..very funny.

Καλό σας βράδυ.
Πατριδα σε λυπαμαι γιατι από αυριο απο το θροισμα των φυλλων στα τζουμερκα θα ακους στην χαβουζα τα κλαξον......χαχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back