Τα ίδια μου είπαν και από Πτελεο.Καλησπέρα, πολύ νερό παιδιά και ο αέρας χθες βράδυ κόντεψε να τα σηκώσει όλα...
Τα ίδια μου είπαν και από Πτελεο.Καλησπέρα, πολύ νερό παιδιά και ο αέρας χθες βράδυ κόντεψε να τα σηκώσει όλα...
Έχει ωραίους τσιχλότοπους εκεί κοντάΤα ίδια μου είπαν και από Πτελεο.
Εικοσι χρόνια κυνηγάω εκεί γύρω τα τσιχλακια, Κώστα.Έχει ωραίους τσιχλότοπους εκεί κοντά
Μακη τα κολοκυθάκια δεν σου έπεσαν λίγο βαριά; Για πρόσεξε λιγάκι...προβατίνα μπούτι κομμένο σε φιλέτο στα κάρβουνα
πατατούλες ψητές συνοδεία με βουτυράκι
πιπεριές καυτερες στα κάρβουνα
κολοκυθάκια βραστά Μαραθώνα βεβαίως βεβαίως
μπύρα pils
πέρασε κι αυτή η Κυριακή
είχες μιλήσει με τον Ζολωτάκη μήπως;;;;;
Αφου σου λέει οτι μετα πηγε για σεξ κ υπνοΜακη τα κολοκυθάκια δεν σου έπεσαν λίγο βαριά; Για πρόσεξε λιγάκι...
εγώ δεν ανακατεύομαι βγάλτε πέρα μόνοι σαςΔεν χρειάζεται. Εχει τον άλλον που με συναγωνίζεται στην γκατεμιά .Ξέρεις αυτόν που χθες πήρε τον panoutso να πάνε σκοπευτήριο και ήταν κλειστό.....buy.
εγώ δεν ανακατεύομαι βγάλτε πέρα μόνοι σας
Καλησπερα σε ολα τα παλικαρια
Εχετε δοκιμασει γαλακτομπουρικο απο το Κοσμικον ?
Ο τυπος κανει θαυματα λεμε
Κοντεψα να φαω μισο ταψι των δωδεκα κομματιων τουμπανιασα .smashfrak.
Αυτος ο αλεπουδιαρης θα μας κλεισει ολα τα σκοπευτηρια στο τελος... .buy buy..buy buy. Οπου παταει το ποδι του, ολο κ κατι χαλαει...Δεν χρειάζεται. Εχει τον άλλον που με συναγωνίζεται στην γκατεμιά .Ξέρεις αυτόν που χθες πήρε τον panoutso nα πάνε σκοπευτήριο και ήταν κλειστό.....buy.