Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πες μας τι προηγήθηκε της ανατριχίλας
Το πέρασμα του κοπαδιού με τα καθαρά πάνω από τη θάλασσα, παράλληλα της παραλίας, με φόντο την πανσέληνο.

που ακριβώς την ένιωσες
Από την κορυφή ως τα νύχια.

και πως ξεκίνησε
Στην αρχή όταν είδα το κοπάδι αλλά κυρίως όταν άκουσα και αυτό το "ψυθιριτό" τους κατά το πέταγμα...

πες μας και για πόση ώρα την ενιωσες
Μέχρι που ήρθε η σερβιτόρα....

αν συνοδευτηκε με άλλα συμπτώματα
έντονη επιθυμία για ακόμη ένα ποτό

πως το ξεπέρασες.
παράγγειλα ακόμη ένα Tanqueray με λίγο τόνικ και 2 πάγους...

.my man.
.lazy.
.sarcastic.

καλησπέρα σας :)
εγώ πάλι σήμερα ανατρίχιασα γιατί στην παραλία είδα τα καλύτερα κωλαρ@κια του καλοκαιριού μαζεμένα....περίοδος αδειών γαρ
τρείς μπύρες Αλφα ήπια για να μου κατεβεί η τρίχα ha haaa

Ειχα παει για μπανιο με τον κολλητο και την οικογενεια του.Εκει λοιπον που εχουμε απλωθει σαν χταποδια στις ξαπλωστρες,και χαζευουμε Γ και Β Εθνικη,περναει ρε μαγκα
ενα ξανθο μασιφ απο μπροστα μας με ενα πατο!!!Χανω σε κλασματα ακοη,οραση και δοντια!Ο Μητσος διπλα ανετος!!Τον σκουνταω μπας και κοιματε και μου λεει!Αυτο ειναι η μαρκα σου!Αμα παντρευτεις μικρε θα καταλαβεις πολλα,μην κοιτας που εισαι ακομα ελευθερος.Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!

καλησπέρα σας :)
εγώ πάλι σήμερα ανατρίχιασα γιατί στην παραλία είδα τα καλύτερα κωλαρ@κια του καλοκαιριού μαζεμένα....περίοδος αδειών γαρ
τρείς μπύρες Αλφα ήπια για να μου κατεβεί η τρίχα ha haaa
Χωρις μεζε ???.yelling.

....Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!
Μήτσος οέο .RESPECT.

Χωρις μεζε ???.yelling.
χωρίς βέβαια,ρούφαγα την κοιλιά και το έπαιζα γκόμενος ha haaa

Καλησπερα σας....δυσκολη η μερα στην δουλεια με πολυ ζεστη ελιωσα με πονεσε παλι ο μηνισκος ολο το βραδι θα ειμαι με παγο..!!!!:(
ξεκούρασε το φίλε είναι μεγάλο βάσανο :)

Καλησπέρα στη παρέα. Ωραία πέρασα και σήμερα. Δέκα ώρες δουλειά, ζέστη ανυπόφορη, ιδρωσα μέχρι το σώβρακο, τι άλλο θέλουμε; Μην είμαστε και αχάριστοι, εδώ έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου για τον ήλιο και εμείς παραπονιόμαστε; .big smile.
Ειχα παει για μπανιο με τον κολλητο και την οικογενεια του.Εκει λοιπον που εχουμε απλωθει σαν χταποδια στις ξαπλωστρες,και χαζευουμε Γ και Β Εθνικη,περναει ρε μαγκα
ενα ξανθο μασιφ απο μπροστα μας με ενα πατο!!!Χανω σε κλασματα ακοη,οραση και δοντια!Ο Μητσος διπλα ανετος!!Τον σκουνταω μπας και κοιματε και μου λεει!Αυτο ειναι η μαρκα σου!Αμα παντρευτεις μικρε θα καταλαβεις πολλα,μην κοιτας που εισαι ακομα ελευθερος.Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!
.crying smile..crying smile..crying smile.

Καλησπέρα!
Χρόνια πολλά Μύρο με υγεία.

Καλησπερα απο νοτια Κρητη. Ζεστη πολυ και οι αλλοδαπες αγριογατες απειρες...
20170808_192030.jpg

Καλησπέρα στην παρέα!
11 και σήμερα είναι πολλές??

Η Berreta αγριεύει σιγά σιγά...

Φιρί φιρί το πας για καζούρα.....sarcastic. .yelling.
Γιωργο οταν ανοιξει το κυνηγι τσιχλας εχει να φαει πολυ δουλεμα ο τολαρας με την παρτουζο-μπερετομπενελι. Τωρα θα τις παιρνει τσοκακια φιδισια να ανεβει κατηγορια.sarcastic..sarcastic.
Σαν τα φτιαγμενα punto 20ετιας το αμαξι κανει 800 ευρωπαικα το ηχοσυστημα 2000

Τολαρα μου φετος θα σε πειραζω με την ρωσιδα μου.ha haaa.sex hard..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back