Καλησπερα σας..
Πολυχρονος Μυρο παντα με υγεια κ οτι επιθυμεις..
Πολυχρονος Μυρο παντα με υγεια κ οτι επιθυμεις..
Το πέρασμα του κοπαδιού με τα καθαρά πάνω από τη θάλασσα, παράλληλα της παραλίας, με φόντο την πανσέληνο.Πες μας τι προηγήθηκε της ανατριχίλας
Από την κορυφή ως τα νύχια.που ακριβώς την ένιωσες
Στην αρχή όταν είδα το κοπάδι αλλά κυρίως όταν άκουσα και αυτό το "ψυθιριτό" τους κατά το πέταγμα...και πως ξεκίνησε
Μέχρι που ήρθε η σερβιτόρα....πες μας και για πόση ώρα την ενιωσες
έντονη επιθυμία για ακόμη ένα ποτόαν συνοδευτηκε με άλλα συμπτώματα
παράγγειλα ακόμη ένα Tanqueray με λίγο τόνικ και 2 πάγους...πως το ξεπέρασες.
Να πηγαινεις σε σκεπαστα τι τα θελεις τα θερινα ???Μου εχει τυχει σε θερινο σινεμα να δω ξαφνικα ψηλα ενα κοπαδι πουλια. Απο εκεινη την ωρα δεν ειδα την υπολοιπη ταινια
Χωρις μεζε ???καλησπέρα σας
εγώ πάλι σήμερα ανατρίχιασα γιατί στην παραλία είδα τα καλύτερα κωλαρ@κια του καλοκαιριού μαζεμένα....περίοδος αδειών γαρ
τρείς μπύρες Αλφα ήπια για να μου κατεβεί η τρίχα ha haaa
Μήτσος οέο....Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!
χωρίς βέβαια,ρούφαγα την κοιλιά και το έπαιζα γκόμενος ha haaaΧωρις μεζε ???
ξεκούρασε το φίλε είναι μεγάλο βάσανοΚαλησπερα σας....δυσκολη η μερα στην δουλεια με πολυ ζεστη ελιωσα με πονεσε παλι ο μηνισκος ολο το βραδι θα ειμαι με παγο..!!!!
Φιρί φιρί το πας για καζούρα....Η Berreta αγριεύει σιγά σιγά...
Ειχα παει για μπανιο με τον κολλητο και την οικογενεια του.Εκει λοιπον που εχουμε απλωθει σαν χταποδια στις ξαπλωστρες,και χαζευουμε Γ και Β Εθνικη,περναει ρε μαγκα
ενα ξανθο μασιφ απο μπροστα μας με ενα πατο!!!Χανω σε κλασματα ακοη,οραση και δοντια!Ο Μητσος διπλα ανετος!!Τον σκουνταω μπας και κοιματε και μου λεει!Αυτο ειναι η μαρκα σου!Αμα παντρευτεις μικρε θα καταλαβεις πολλα,μην κοιτας που εισαι ακομα ελευθερος.Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!
Χρόνια πολλά Μύρο με υγεία.Καλησπέρα!
Καλησπέρα στην παρέα!
11 και σήμερα είναι πολλές??
Η Berreta αγριεύει σιγά σιγά...
Γιωργο οταν ανοιξει το κυνηγι τσιχλας εχει να φαει πολυ δουλεμα ο τολαρας με την παρτουζο-μπερετομπενελι. Τωρα θα τις παιρνει τσοκακια φιδισια να ανεβει κατηγοριαΦιρί φιρί το πας για καζούρα....