Nα ερθω να σε δροσισω?Καλησπερίζω την παιδική χαρά.
Πολύ ζέστη αγοράκια μου ,μαζί με ζεστό αέρα και η κατάσταση αφόρητη.Οσο για τον ύπνο; αστο καλύτερα.
Μην λες τετοια ειναι και σε περιεργη ηλικια.....Nα ερθω να σε δροσισω?
Ειχα παει για μπανιο με τον κολλητο και την οικογενεια του.Εκει λοιπον που εχουμε απλωθει σαν χταποδια στις ξαπλωστρες,και χαζευουμε Γ και Β Εθνικη,περναει ρε μαγκα
ενα ξανθο μασιφ απο μπροστα μας με ενα πατο!!!Χανω σε κλασματα ακοη,οραση και δοντια!Ο Μητσος διπλα ανετος!!Τον σκουνταω μπας και κοιματε και μου λεει!Αυτο ειναι η μαρκα σου!Αμα παντρευτεις μικρε θα καταλαβεις πολλα,μην κοιτας που εισαι ακομα ελευθερος.Του λεω δηλαδη?Ο παντρεμενος ειναι σαν το κακο τον λυκο.Ολη μερα κυνηγαει κοκκινοσκουφιτσες αλλα το βραδυ στο σπιτι τρωει την γιαγια!!Θεος ο Μητσος!!!!
Και μονος δεν θα μας δει κανενας,μονο θα ακουσουνΜην λες τετοια ειναι και σε περιεργη ηλικια.....
Αμε!! περνανε πανω απο σινεμαδες,στο φεγγαροφωτο, και τετοιαha haaaΠαιδια,τι εχετε ακουσει για τα τρυγονια φετος?Εχει?
Αμε!! περνανε πανω απο σινεμαδες,στο φεγγαροφωτο, και τετοιαha haaa
Φιλαξου Ζολω ειναι και εργενης αυτο τον καιρο ο κουμπαρος..ha haaaΚαι μονος δεν θα μας δει κανενας,μονο θα ακουσουν
Μην τον φοβιζεις ρε κουμπαρε, θα ειμαι τρυφεροςΦιλαξου Ζολω ειναι και εργενης αυτο τον καιρο ο κουμπαρος..ha haaa
Δεν ξερω, δεν τα κυνηγαω,αδεια βγαζω τον οκτωβριο, για τσιχλες να παμε μαζι οποτε θελεις με ολη μου την καρδιαΞερεις σε ποιο σινεμα,να παω στην εναρξη??Δεν με ενδιαφερει τι ταινια παιζει!Τρυγονια να εχει!!!
Το πέρασμα του κοπαδιού με τα καθαρά πάνω από τη θάλασσα, παράλληλα της παραλίας, με φόντο την πανσέληνο.
Από την κορυφή ως τα νύχια.
Στην αρχή όταν είδα το κοπάδι αλλά κυρίως όταν άκουσα και αυτό το "ψυθιριτό" τους κατά το πέταγμα...
Μέχρι που ήρθε η σερβιτόρα....
έντονη επιθυμία για ακόμη ένα ποτό
παράγγειλα ακόμη ένα Tanqueray με λίγο τόνικ και 2 πάγους...
.lazy.
Σιγα που θα ρθει με αυτα που γραφεις...για τσιχλες να παμε μαζι οποτε θελεις με ολη μου την καρδια