Για καλο έλειπες ψηλε μην σε νοιάζει κ μην στεναχωριεσεΚαλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα... Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
να ζησετε φιλε κ παντα με υγεια κ αγαπημενοι
Για καλο έλειπες ψηλε μην σε νοιάζει κ μην στεναχωριεσεΚαλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα... Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
Τώρα το ανακαλυψες;;;Καλησπερα σε ολα τα παλικαρια
Εχετε δοκιμασει γαλακτομπουρικο απο το Κοσμικον ?
Ο τυπος κανει θαυματα λεμε
Κοντεψα να φαω μισο ταψι των δωδεκα κομματιων τουμπανιασα .smashfrak.
.shake. Να εισαι καλα... Παντα ολοι χαρες να εχουμε...Για καλο έλειπες ψηλε μην σε νοιάζει κ μην στεναχωριεσε
να ζησετε φιλε κ παντα με υγεια κ αγαπημενοι
Καλός τον νιοπαντρο.Καλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα... Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
Τα εχω ορμηνεψει Χρυσανθε να μην ξεμακραινουν πολυ γιατι το αφεντικο τους ειναι καλοθρεμενοΚανε κρατει ρεεε
θα ρχισει ο λαγος κ δεν θα φτάνεις τα σκυλια.
Να πινεις αναψυκτικο διαίτης
Καλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα... Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
Σε λιγο θα μας πεις δικαιολογια οτι ησουν κ γαμηλιο ταξιδι ρε φιλαρακι, σιγα... Κ να σου πω... Οταν θα βγαζεις Selfie (δεν ξερω κ πως στο διαλο λεγονται) θα βαζεις μπροστα τη γυναικα κ οχι την αξυριστη μουτσουνα σου γιατι χαλαει το πλανο... .buy buy.Καλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα... Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...
Δεν ειχε Γιαννη στην περιοχη μου στα δυτικα μαγαζι και δεν ειχε τυχη ποτε να παρωΤώρα το ανακαλυψες;;;
Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά!!!
Πουτ.... σε Γαμ... που λεει και ο Κουνος...Σε λιγο θα μας πεις δικαιολογια οτι ησουν κ γαμηλιο ταξιδι ρε φιλαρακι, σιγα... Κ να σου πω... Οταν θα βγαζεις Selfie (δεν ξερω κ πως στο διαλο λεγονται) θα βαζεις μπροστα τη γυναικα κ οχι την αξυριστη μουτσουνα σου γιατι χαλαει το πλανο... .buy buy.
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.Πως γινεται ο ''αρχιμηχανικος'' να εχει παντα δικιο ομως... τεσπα...
Οι βεργες ειναι ετοιμες.. 2 για την ακριβεια... Συγγνωμη που ειχα παει γαμηλιο και δεν τις παρεδωσα...
Αμα δεν σταματησετε να πειραζετε το φιλο μου θα γινει χαμος!!!!! .xm..xm.Γαμήλιο ταξίδι σε μηχανουργειο πρώτη φορά ακούω
Εχεις δικιο... Εννοουσα ετοιμες ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ...Γαμήλιο ταξίδι σε μηχανουργειο πρώτη φορά ακούω
Ναι γιατι οι αλλοι θα παρουν νομιζεις.... .banana.Βαλε οσα .buy buy. θελεις... Βεργα δεν παιρνεις...
να τους ζήσει και να την χαρούν όπως ονειρεύονταιΣήμερα είχα πάει στα βαφτίσια της κόρης ενός παλιού και καλού φίλου , του Χρήστου του samael.
Του ευχήθηκα για την κορούλα του εκ μέρους όλων σας και μου είπε να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του.