Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα,
Ζολώτα τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
Εστειλες την οικογένεια για έναρξη στον Έβρο και συ Αθήνα ε;
Φιλαράκι είσαι αλλιώτικο ανέκδοτο, πάει και τελείωσε.....mornin cof

Τι να κάνω αφού δεν μπορώ να λείψω ούτε μια μέρα μεσα στον Αύγουστο.Κανω προπόνηση τώρα για τα τέλεη Οκτώβρη.....Για έναρξη θα στείλω τη γυναίκα για τρυγόνια .Ετσι κι αλλιώς δίπλα είναι.Όσο για το αν ειμαι άλλο ανέκδοτο ακόμη δεν έχεις δει τίποτα ..buy.

Παρακαλας το κρατος να ειναι απων να χτισεις ενα αυθερετο μεσα στο πευκοδσος...εαν ομως παρει ποτε φωτια βριζεις το κρατος που ειναι απων,....
Για να μην γελιομαστε...που βρεθηκανε ολα αυτα τα σπιτια στις περιοχες καλαμου-βαρναβα-καπανδητιου....ιδικα στο καπανδρητη παω πανω απο 30 χρονια...
καθε χρονο και ενα σπιτι παραπανω μεσα στο δασος...ελεος...Δεν τους λυπαμαι ηλικρινα
Περικλη εχεις δικιο. Κι εγω εχω βρεθει μπροστα σε αναλογο περιστατικο , μονολογω βριζω και και και. Εχει ομως κι ο Αρης δικιο. Δεν ειναι ολοι καταπατητες και ολα αυθαιρετα. Στο κατω κατω δες το απ'την πλευρα των δεντρων. Εχουν χαθει δαση που ειτε θα κανουν 100-200 χρονια για να φτασουν στην ''ποιοτητα '' που ηταν πριν καουν ( βλεπε Παρνηθα) ειτε δεν θα ξαναδημιουργηθουν ποτε οπως ηταν (βλεπε δασος Φολοης).

Συμφωνω Δημήτρη. Το ένα φερνει το άλλο.
Υπάρχει λύση πιστευεις;
Λύση δεν υπάρχει γιατί με την νοοτροπία των εκάστοτε κυβερνώντων και με τα παιχνίδια των εκάστοτε αντιπολιτευομένων ο δρόμος είναι ένας και αυτός .
Ακόμη και στα μεγάλα και οργανωμένα κράτη υπάρχουν πυρκαγιές και μάλιστα πολύ μεγάλες.Εμείς βέβαια εδώ είμαστε άλλο ανέκδοτο.Μια χώρα ξεβράκωτη σε όλα αφού κυβερνιέται από ξετσίπωτους καραγκιόζηδες.
Το 2007 στις 24 Αυγούστου , στην μεγαλύτερη ισως φωτιά στη χώρα μεχρι σήμερα ,κάηκε η Πελοπόννησος και η φωτιά πήρε μαζί της γύρω στους 55 ανθρώπους . Τα ξεχάσαμε ;Χωριά ολόκληρα κάηκαν.Οικογένειες έσβησαν σε ελάχιστα λεπτά.Περιουσίες και καλλιέργειες χάθηκαν.Μετά την καταστροφή άρχισε το μοίρασμα των πεντοχίλιαρων .Ετρεξαν όλοι ,καμμένοι και ζεματισμένοι και μάλιστα υπερψήφισαν την ίδια κυβέρνηση γιατί πήραν τις επιταγές.Μέτα τις εκλογές ,άρχισαν να ζητάνε αρκετά απο τα πεντοχίλιαρα πίσω.Είχαν δοθεί βλέπεις πολύ γρήγορα σε όλους γιατί σε λίγο είχαμε εκλογές. Αυτοί που κυβερνούσαν τότε ,όπως πριν απο αυτούς σήμερα κουνάνε το δάχτυλο..Οχι ρε γαμώτο.Να το βάλουν εκει που ξέρουν.Αλλά ξέρουν ότι απευθύνονται σε βλίτα γι αυτό το κάνουν και αυτό εμένα με ενοχλεί.
Κάηκε η Πάρνηθα όλη και έφταιγε ο "στρατηγός άνεμος " κατά τον Πολύδωρα .
Παλιότερα ,Ωρωπός ,Πεντέλη Μαραθώνας και τόσα άλλα.
Δεν γίνεται την ώρα που καίγονται σπίτια και δάση ,εσυ να βγάζεις πορίσματα,να επιρρίπτεις ευθύνες και να ζητάς αποδείξεις .Ψηφοθηρία ακόμη και αυτή την ώρα .Αυτό είναι όλο και ξανά απο την αρχή.
Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το καθεστώς το οποίο επι δεκαετίες δημιουργεί πυρκαγιές εξυπηρετώντας διάφορους σκοπούς ,παίζουν ακόμη παιχνίδια στην πλάτη των προβάτων.
Σταματάω γιατί έχω εξοργιστεί και δεν έχει νόημα.Το μαντρί είναι μεγάλο και χωράμε όλοι.

Last edited:
Λύση δεν υπάρχει γιατί με την νοοτροπία των εκάστοτε κυβερνώντων και με τα παιχνίδια των εκάστοτε αντιπολιτευομένων ο δρόμος είναι ένας και αυτός .
Ακόμη και στα μεγάλα και οργανωμένα κράτη υπάρχουν πυρκαγιές και μάλιστα πολύ μεγάλες.Εμείς βέβαια εδώ είμαστε άλλο ανέκδοτο.Μια χώρα ξεβράκωτη σε όλα αφού κυβερνιέται από ξετσίπωτους καραγκιόζηδες.
Το 2007 στις 24 Αυγούστου , στην μεγαλύτερη ισως φωτιά στη χώρα μεχρι σήμερα ,κάηκε η Πελοπόννησος και η φωτιά πήρε μαζί της γύρω στους 55 ανθρώπους . Τα ξεχάσαμε ;Χωριά ολόκληρα κάηκαν.Οικογένειες έσβησαν σε ελάχιστα λεπτά.Περιουσίες και καλλιέργειες χάθηκαν.Μετά την καταστροφή άρχισε το μοίρασμα των πεντοχίλιαρων .Ετρεξαν όλοι ,καμμένοι και ζεματισμένοι και μάλιστα υπερψήφισαν την ίδια κυβέρνηση γιατί πήραν τις επιταγές.Μέτα τις εκλογές ,άρχισαν να ζητάνε αρκετά απο τα πεντοχίλιαρα πίσω.Είχαν δοθεί βλέπεις πολύ γρήγορα σε όλους γιατί σε λίγο είχαμε εκλογές. Αυτοί που κυβερνούσαν τότε ,όπως πριν απο αυτούς σήμερα κουνάνε το δάχτυλο..Οχι ρε γαμώτο.Να το βάλουν εκει που ξέρουν.Αλλά ξέρουν ότι απευθύνονται σε βλίτα γι αυτό το κάνουν και αυτό εμένα με ενοχλεί.
Κάηκε η Πάρνηθα όλη και έφταιγε ο "στρατηγός άνεμος " κατά τον Πολύδωρα .
Παλιότερα ,Ωρωπός ,Πεντέλη Μαραθώνας και τόσα άλλα.
Δεν γίνεται την ώρα που καίγονται σπίτια και δάση ,εσυ να βγάζεις πορίσματα,να επιρρίπτεις ευθύνες και να ζητάς αποδείξεις .Ψηφοθηρία ακόμη και αυτή την ώρα .Αυτό είναι όλο και ξανά απο την αρχή.
Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το καθεστώς το οποίο επι δεκαετίες δημιουργεί πυρκαγιές εξυπηρετώντας διάφορους σκοπούς ,παίζουν ακόμη παιχνίδια στην πλάτη των προβάτων.
Σταματάω γιατί έχω εξοργιστεί και δεν έχει νόημα.Το μαντρί είναι μεγάλο και χωράμε όλοι.
Συμφωνω και προσθετω οτι μεριδιο ευθυνης εχουμε και εμεις

Λιγο ακομα θελω (2-3 φωτο απο ψησταριες) και θα σε κανω μπλοκ.sarcastic..sarcastic.ρ

Καλα να περνατε
Οσο δεν μου βαζεις φωτο με ψησιμο αντικρυστου με θεα τον Ψηλορειτη
θα σε ταραξω στις φωτο με την ψησταρια
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..my man.
Τι να κανουμε βρε Βικτωρα
αυτη η βρωμοπολη που ζουμε μας εχει φαει τα σωθικα
και η μονη ευχαριστηση ειναι 2-3 φορες τον χρονο να φευγουμε εκτος και να απολαμβανουμε εστω και τα ελαχιστα πχ καθαρος αερας πρασινο φυση ψησιμο ηρεμια
Μακαρι να μπορουσε να ξεφυγουμε απο αυτο το λουκι .hair..hair.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην θάλασσα με την παρέα ,σήμερα ανέβηκα στο χωριό στην ορεινή Καρδίτσα.
Χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα το νέφος απο την πυρκαγια ήταν αισθητό και η μυρωδιά παραπάνω από έντονη.
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες και άλλοι ακόμα παλεύουν με τις φλόγες μηπως καταφέρουν να τις σώσουν.
Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τεράστιες εκτάσεις δασών να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.Μετά την περσινή πυρκαγιά στα δερβενοχωρια και την παλαιότερη στον Μαραθώνα ,η φωτιά που λαμβάνει τώρα μέρος κοντεύει να αφανίσει το λιγοστό πράσινο που έχει απομείνει στον νομό Αττικής.

Το 2007 στις 24 Αυγούστου , στην μεγαλύτερη ισως φωτιά στη χώρα μεχρι σήμερα ,κάηκε η Πελοπόννησος και η φωτιά πήρε μαζί της γύρω στους 55 ανθρώπους
64 στην Πελοποννησο...Οι 49 στην Ηλεια..Απο αυτους 25 ηταν απο το ιδιο χωριο,την Αρτεμιδα Ηλειας...

Ειλικρινα δεν μπορω να χωνεψω την καταστροφη που τελιτε στην Αττικη τι να πω κι εγω για οσα πρεπει να γινουν σε αυτη την χωρα ?
Τα ξερουμε ολοι μας απο μικρο παιδι τα ιδια και τα ιδια ακουω
Ποσο δυσκολο ειναι μεσα σε ολους αυτους τους φορους που πληρωνουμε και τοσα δις να δωσουν και μερικα εκατομυρια να παρουν αεροπλανα -ελικοπτερα ...ή οπου ανα την ελλαδα υπαρχουν πυκνα δαση να κοβουν δεντρα κανοντας ζωνες...και και και...ποτε επιτελους θα σοβαρευτουμε σαν χωρα και λεω χωρα γιατι ευθυνη εχουμε ολοι μας . Ειτε γιατι ψηφιζουμε λαθος ..ειτε γιατι θελουμε το αυθερετο μεσα στο δασος...ειτε γιστι το μεγαλυτερο προσον αυτου του λαου ειναι να κατηγορουμε το λαθος του αλλλου αλλα στην δεδομενη οταν εμας συμφερει να κανουμε το ιδιο λαθος χωρις καμια τυψη..:(:(
Πραγματικα εχω πολυ στεναχωρηθει και εχω πολυ οργη οταν χανονται δαση ...άλιμονό μας !!!
Δεν εχω σταματησει εδω κσι 7 χρονια να ζητω συγνωμη απο τα παιδια μου για την ανοχη και ανευθυνοτητα που εχω διξει τοσα χρονια απεναντι σε αυτην την πολιτικη σαπιλα αισχους και την αδιαφορια του "ωχ βρε αδελφε αφου εγω μπορω και περναω καλα...αφου μπορω να εχω το μεσον...αφου μπορω να κανω την λαμογια και να μην με περνουν χαμπαρη....τι με νιαζει για τον διπλα μου δε μπα να κοψει το σβερκο του ""
Μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι γιατι τοτε λεμε ολοι ψεματα....για σκεφτητε ποσες φορες πεσαμε σε παρανομια και συκωσαμε ολο τον κοσμο αναποδα να βρουμε ενα μεσο για νσ μην πληρωσουμε !!!...στην αντιθετη περιπτωση που το κανει ο αλλος ειναι λαμογιο και πρεπει να πληρωσει....γεια σου Ελλαδαρα !!!
Συγνωμη με πηρε η φορα ..που το ξεκινησα και που το πηγα..:) δεν κατηγορω κανεναν προσωπικα ισως ενιωσα την αναγκη να τα πω να ξεδωσω ..ισως για να τα ακουω εγω ποιο πολυ και να μην ξεχναω..!!
Εστω και τωρα στα πενηντα μου ευτυχως εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω απο δω και περα , ομως ευχομαι να μπορεσω να το κανω πραξη ,γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο να αλλαξεις και να εμπεδοσεις μεσα σου την νοοτροποια του "σκεφτομαι συλλογικα για το κοινο καλο"
Αυτη ειναι η μαγκια...lazy.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Εκδρομή στην Βοιωτία, Μονή Ευαγγελίστριας και μετά ταβερνα στην Άγ. Άννα. Να έχουμε και του χρόνου την υγεία μας.

Ήρθε η ανάπτυξη, ετοιμάζονται οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα.........

Πέρα απο την πλάκα καλή δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή την στιγμή .RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back