Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειλικρινα δεν μπορω να χωνεψω την καταστροφη που τελιτε στην Αττικη τι να πω κι εγω για οσα πρεπει να γινουν σε αυτη την χωρα ?
Τα ξερουμε ολοι μας απο μικρο παιδι τα ιδια και τα ιδια ακουω
Ποσο δυσκολο ειναι μεσα σε ολους αυτους τους φορους που πληρωνουμε και τοσα δις να δωσουν και μερικα εκατομυρια να παρουν αεροπλανα -ελικοπτερα ...ή οπου ανα την ελλαδα υπαρχουν πυκνα δαση να κοβουν δεντρα κανοντας ζωνες...και και και...ποτε επιτελους θα σοβαρευτουμε σαν χωρα και λεω χωρα γιατι ευθυνη εχουμε ολοι μας . Ειτε γιατι ψηφιζουμε λαθος ..ειτε γιατι θελουμε το αυθερετο μεσα στο δασος...ειτε γιστι το μεγαλυτερο προσον αυτου του λαου ειναι να κατηγορουμε το λαθος του αλλλου αλλα στην δεδομενη οταν εμας συμφερει να κανουμε το ιδιο λαθος χωρις καμια τυψη..:(:(
Πραγματικα εχω πολυ στεναχωρηθει και εχω πολυ οργη οταν χανονται δαση ...άλιμονό μας !!!
Δεν εχω σταματησει εδω κσι 7 χρονια να ζητω συγνωμη απο τα παιδια μου για την ανοχη και ανευθυνοτητα που εχω διξει τοσα χρονια απεναντι σε αυτην την πολιτικη σαπιλα αισχους και την αδιαφορια του "ωχ βρε αδελφε αφου εγω μπορω και περναω καλα...αφου μπορω να εχω το μεσον...αφου μπορω να κανω την λαμογια και να μην με περνουν χαμπαρη....τι με νιαζει για τον διπλα μου δε μπα να κοψει το σβερκο του ""
Μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι γιατι τοτε λεμε ολοι ψεματα....για σκεφτητε ποσες φορες πεσαμε σε παρανομια και συκωσαμε ολο τον κοσμο αναποδα να βρουμε ενα μεσο για νσ μην πληρωσουμε !!!...στην αντιθετη περιπτωση που το κανει ο αλλος ειναι λαμογιο και πρεπει να πληρωσει....γεια σου Ελλαδαρα !!!
Συγνωμη με πηρε η φορα ..που το ξεκινησα και που το πηγα..:) δεν κατηγορω κανεναν προσωπικα ισως ενιωσα την αναγκη να τα πω να ξεδωσω ..ισως για να τα ακουω εγω ποιο πολυ και να μην ξεχναω..!!
Εστω και τωρα στα πενηντα μου ευτυχως εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω απο δω και περα , ομως ευχομαι να μπορεσω να το κανω πραξη ,γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο να αλλαξεις και να εμπεδοσεις μεσα σου την νοοτροποια του "σκεφτομαι συλλογικα για το κοινο καλο"
Αυτη ειναι η μαγκια...lazy.
Αργυρη ωραιες σκεψεις φιλε, μπραβο. Νομιζω πως καταλαβαινω απολυτα τον τροπο που τα λες.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Εκδρομή στην Βοιωτία, Μονή Ευαγγελίστριας και μετά ταβερνα στην Άγ. Άννα. Να έχουμε και του χρόνου την υγεία μας.

Ήρθε η ανάπτυξη, ετοιμάζονται οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα.........

Πέρα απο την πλάκα καλή δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή την στιγμή .RESPECT.

Απο την Ευαγγελίστρια πως πήγες μετά στην Αγία Αννα ; ξανακατέβηκες στον κεντρικό προς Λιβαδειά η πήγες απο τον χωματόδρομο ;

Πυροσβέστης σώζει πουλάκια .

kalamos_fire_stavroshabakis_4_of_14.jpg

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,
Εκδρομή στην Βοιωτία, Μονή Ευαγγελίστριας και μετά ταβερνα στην Άγ. Άννα. Να έχουμε και του χρόνου την υγεία μας.

Ήρθε η ανάπτυξη, ετοιμάζονται οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα.........

Πέρα απο την πλάκα καλή δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή την στιγμή .RESPECT.
Τεο βοηθεια σου και του χρονου..!!!
ναι η αναπτυξη συμβαδιζει με την καταστροφη σε αυτη την χωρα...

Απο την Ευαγγελίστρια πως πήγες μετά στην Αγία Αννα ; ξανακατέβηκες στον κεντρικό προς Λιβαδειά η πήγες απο τον χωματόδρομο ;
Ναι Δημήτρη ξανά κατεβήκαμε Αλίαρτο, δεν ήξερα για χωματόδρομο, πρώτη φορά πήγα εκεί σήμερα

Ναι Δημήτρη ξανά κατεβήκαμε Αλίαρτο, δεν ήξερα για χωματόδρομο, πρώτη φορά πήγα εκεί σήμερα
Κρίμα.Έχασες διαδρομή.
Εκει στο μοναστήρι παραδίπλα περνανε κατι μπλε σκατοπούλια....πως τα λένε να δεις .....

Δεν εχω 4χ4 καρντια μου, next time
Πάντως δεν πετούσε τίποτα σε όλη την διαδρομή
Αυτό έλλειπε να έβλεπες να πετάνε κιόλας και μάλιστα τέτοια εποχή.Πάνε κατι χρονάκια τωρα που εκει γίνονταν πανηγύρι.Τώρα τίποτα ορφανές αν περάσουν ....

Χρόνια πολλά φιλαράκι και του χρόνου στο πατρίδα 15Αύγουστο .buy.
Αργότερα φίλε αρχές Σεπτεμβρίου ορτυκοτρυγονα και μετά πέρδικα, δεν μαρεσει η πολυκοσμία και η βαβούρα. Καλά να μαστε βέβαια.

Καλησπερα σας
Μετα απο τη μεσημεριανη ταβερνα, ενα καφεδακι και μετα ξανα ταβερνα γιατι γιορταζει ο κομπαρος μας.... .sarcastic. και μαλιστα στην ιδια ταβερνα... .big smile.
Ευτυχος Χρησταρα δεν εκανε διαδρομες ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back