Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πατριδα το πρωτο που θα τουφεκισω θα στο κανω αφιερωση.....

Και εγώ!
Πατριωτάκια πάνω απ όλα εύχομαι να το ευχαριστηθείτε αύριο και κατά δεύτερον σας ευχαριστώ.
Ηλία εσύ που είσαι ,πάνω ;
Θα περιμένω ανταποκρίσεις .

Πατριωτάκια πάνω απ όλα εύχομαι να το ευχαριστηθείτε αύριο και κατά δεύτερον σας ευχαριστώ.
Ηλία εσύ που είσαι ,πάνω ;
Θα περιμένω ανταποκρίσεις .
Β.Ευβοια ειναι..Στα μερη μου.Πριν λιγο μιλησαμε...Παει για υπνο..sleepy..sleepy..sleepy...Θελει να ειναι φρεσκαδουρα το πρωί!!!Στην πενα!!!ha haaaha haaa.shoot..shoot...Μην ξενυχτησει και εχουμε.hunter.1.hunter.1.hunter.1

Καλη έναρξη αδέλφια εύχομαι να ναι μια πλούσια κυνηγετική χρόνια , δεν χρειάζεται να το πω γιατί όλα τα μέλη του forum μας έχουν αποδείξει τι άνθρωποι είναι αλλά για να τα ακούνε και οι νεότεροι σεβασμό λοιπόν στους άλλους κυνηγούς, στο θήραμα και την φύση.
ΥΓ. Ελπίζω του χρόνου να πάνε όλα καλά και να μπορώ και γω να νιώσω την χαρά της έναρξης μαζί σας όπως επίσης να δίνω και την δική μου ανταπόκριση από τα Άγια χώματα στο αγαπημένο μας HL. Υγειά πάνω από όλα σας εύχομαι και να μπορούμε να χαιρόμαστε τον τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει.

12w.jpg
.sarcastic..sarcastic.

Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Εγώ δεν έχω ακόμα αϋπνίες, με πιάνουν όταν περνουν το κατήφορο οι βασίλισσες αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα.
Καλη έναρξη αδέλφια εύχομαι να ναι μια πλούσια κυνηγετική χρόνια , δεν χρειάζεται να το πω γιατί όλα τα μέλη του forum μας έχουν αποδείξει τι άνθρωποι είναι αλλά για να τα ακούνε και οι νεότεροι σεβασμό λοιπόν στους άλλους κυνηγούς, στο θήραμα και την φύση.
ΥΓ. Ελπίζω του χρόνου να πάνε όλα καλά και να μπορώ και γω να νιώσω την χαρά της έναρξης μαζί σας όπως επίσης να δίνω και την δική μου ανταπόκριση από τα Άγια χώματα στο αγαπημένο μας HL. Υγειά πάνω από όλα σας εύχομαι και να μπορούμε να χαιρόμαστε τον τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει.
Μακάρι βρε Κωστή του χρόνου να σε βρει το ξημέρωμα της έναρξης στο νησί σου με καλή παρέα. Υγεία μέχρι τότε αδερφέ.

Status
Not open for further replies.
Back