Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελα λεμεεεε
JP3Ow3z.jpg

Καλησπέρα σας..... Μόλις ετοίμασα τα πράγματα μου και είμαι πανέτοιμος,αυριο θα κυνηγισω με την maxus πρώτη φορά για να δούμε πως θα τα πάμε....
Φιλε χρηστο οπωσδηποτε εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι.

Β.Ευβοια ειναι..Στα μερη μου.Πριν λιγο μιλησαμε...Παει για υπνο..sleepy..sleepy..sleepy...Θελει να ειναι φρεσκαδουρα το πρωί!!!Στην πενα!!!ha haaaha haaa.shoot..shoot...Μην ξενυχτησει και εχουμε.hunter.1.hunter.1.hunter.1
Θοδωρη που β.ευβοια; Καθε χρονο ειμαι Λιχαδα και καθε χρονο τα μαζευω και φευγω για την εναρξη πολυυυυυ βορεια.

Καλημέρα σας. Μια διαφορετική Κυριακή σήμερα μιας και το ξημέρωμα μας βρήκε στους κάμπους να βλέπουμε την ανατολή, να γευομαστε τα αρώματα της φύσης και παράλληλα να ψάχνουμε μέρος να καθίσουμε μιας και είχε αρκετό κόσμο.
Καλα να περνάτε.

Καλησπερα σας και καλη σεζον.
Καναμε το κυνηγι μας και ριξαμε μερικες τουφεκιες χωρις καρπωση. Μ εδώ επηρέασε ψυψολογικα η χτεσινη διαπίστωση οτι η ρηγα του οπλου μου ειναι στραβη στη μέση περίπου :(
Το πρώτο φυσιγγι σημερα εκανε κουφιο μπαμ και εξολκευτηκε 2ο εκ στο εδαφος απο το κλείστρο. Μας μπηκε καλα η χρονιά.

Για να δουμε αν η αντιπροσωπία θα μου αλλαξει καννη. Ευελπιστώ πως αφου ειναι κατασκευαστικο λαθος θα την αλλαξουν.

Καλησπερα σας και καλη σεζον.
Καναμε το κυνηγι μας και ριξαμε μερικες τουφεκιες χωρις καρπωση. Μ εδώ επηρέασε ψυψολογικα η χτεσινη διαπίστωση οτι η ρηγα του οπλου μου ειναι στραβη στη μέση περίπου :(
Το πρώτο φυσιγγι σημερα εκανε κουφιο μπαμ και εξολκευτηκε 2ο εκ στο εδαφος απο το κλείστρο. Μας μπηκε καλα η χρονιά.

Για να δουμε αν η αντιπροσωπία θα μου αλλαξει καννη. Ευελπιστώ πως αφου ειναι κατασκευαστικο λαθος θα την αλλαξουν.
Τι εννοεις Τολη??
Τι στραβωμα ειναι αυτο?

καλησπερα σας κυριοι απο νοτια κρητη και συγκεκριμενα απο το χωριο ροδάκινο οπου τα νερα ειναι φανταστικά.βολτα με την οικογενεια ωστε να μαζέψω κι αλλα εξιδοχαρτα χεχεχε.αυριο μάλλον μιας και ειναι η τελευταια μερα αδειας λεω το πρωί να παω σ ενα φασομερος μπας και στραβωθει καμμια και τ απογευμα για κανα ντοπιαρικο τρυγονακι

Status
Not open for further replies.
Back