Καλημέρα σε όλη την παρέα! Προσέχουμε για να έχουμε...
Καλή έναρξη!
Καλή έναρξη!
Φιλε χρηστο οπωσδηποτε εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι.Καλησπέρα σας..... Μόλις ετοίμασα τα πράγματα μου και είμαι πανέτοιμος,αυριο θα κυνηγισω με την maxus πρώτη φορά για να δούμε πως θα τα πάμε....
Θοδωρη που β.ευβοια; Καθε χρονο ειμαι Λιχαδα και καθε χρονο τα μαζευω και φευγω για την εναρξη πολυυυυυ βορεια.Β.Ευβοια ειναι..Στα μερη μου.Πριν λιγο μιλησαμε...Παει για υπνο...Θελει να ειναι φρεσκαδουρα το πρωί!!!Στην πενα!!!ha haaaha haaa.shoot..shoot...Μην ξενυχτησει και εχουμε
Προς ΑιδηψοΘοδωρη που β.ευβοια; Καθε χρονο ειμαι Λιχαδα και καθε χρονο τα μαζευω και φευγω για την εναρξη πολυυυυυ βορεια.
Που κυνηγας εσυ πατριωτη; που επιτρεπετε εκει;καλημερα και καλη εναρξη με ασφαλεια
Τι εννοεις Τολη??Καλησπερα σας και καλη σεζον.
Καναμε το κυνηγι μας και ριξαμε μερικες τουφεκιες χωρις καρπωση. Μ εδώ επηρέασε ψυψολογικα η χτεσινη διαπίστωση οτι η ρηγα του οπλου μου ειναι στραβη στη μέση περίπου
Το πρώτο φυσιγγι σημερα εκανε κουφιο μπαμ και εξολκευτηκε 2ο εκ στο εδαφος απο το κλείστρο. Μας μπηκε καλα η χρονιά.
Για να δουμε αν η αντιπροσωπία θα μου αλλαξει καννη. Ευελπιστώ πως αφου ειναι κατασκευαστικο λαθος θα την αλλαξουν.