Γιαννη στο μεσον της Ρήγας , σ χηματιζεται "μπανάνα " η Ρήγα ειναι στραβά κολλημένη. Τη συγκρίναμε και με αλλη μπελλμοντε που η ρηγα της ειναι αλφαδι.Τι εννοεις Τολη??
Τι στραβωμα ειναι αυτο?
Ειναι στραβη στο μεσον της προς τα αριστερά.
Γιαννη στο μεσον της Ρήγας , σ χηματιζεται "μπανάνα " η Ρήγα ειναι στραβά κολλημένη. Τη συγκρίναμε και με αλλη μπελλμοντε που η ρηγα της ειναι αλφαδι.Τι εννοεις Τολη??
Τι στραβωμα ειναι αυτο?
Τόλη χτύπα τηλέφωνο αύριο στην αντιπροσωπεία και απαίτησε αλλαγή κάννης?Γιαννη στο μεσον της Ρήγας , σ χηματιζεται "μπανάνα " η Ρήγα ειναι στραβά κολλημένη. Τη συγκρίναμε και με αλλη μπελλμοντε που η ρηγα της ειναι αλφαδι.
Ειναι στραβη στο μεσον της προς τα αριστερά.
Συνέβαινε και στις vitoria es100 έχω δεί τουλάχιστον 5 με αυτό το πρόβλημα,μία μάλιστα του φίλου μου και κολλητού μου Λάζαρου την είδαμε λίγο πριν γινουν τα χαρτιά αγοράς στο κατάστημα και αλλάχτηκε όλο το όπλοΚαλησπερα σας και καλη σεζον.
Καναμε το κυνηγι μας και ριξαμε μερικες τουφεκιες χωρις καρπωση. Μ εδώ επηρέασε ψυψολογικα η χτεσινη διαπίστωση οτι η ρηγα του οπλου μου ειναι στραβη στη μέση περίπου
Το πρώτο φυσιγγι σημερα εκανε κουφιο μπαμ και εξολκευτηκε 2ο εκ στο εδαφος απο το κλείστρο. Μας μπηκε καλα η χρονιά.
Για να δουμε αν η αντιπροσωπία θα μου αλλαξει καννη. Ευελπιστώ πως αφου ειναι κατασκευαστικο λαθος θα την αλλαξουν.
γιατί το λές αυτό ορέ Βασιλάκο;;;;Ρε μάγκες η αλλαγή κάννης πως θα γίνει εφόσον η Bellmonte είναι με το σύστημα της SL80.xm.
Νόμιζα ότι δεν θα έμπαινε στη διαδικασία κάποιος να αλλάξει κάννη σε τέτοιο όπλο... προφανώς θα γίνεται όταν θα συντρέχει λόγος, αλλιώς θα είναι ασύμφορο οικονομικά, αν μια σκέτη καινούρια κάννη Benelli είναι στα 350 ευρόπουλα... με το μηχανισμό μαζί θα πηγαίνει μισό όπλο.. ελπίζω να το καλύπτει εγγύηση...γιατί το λές αυτό ορέ Βασιλάκο;;;;
υπάρχουν ανταλλακτικές κάννες με όλο το σύστημα κολλημένο επάνω
Σε ματιασαν κάτι κοπελιά αγόρι μου.pop.Αυριο θα τηλεφωνησω στην beretta hellas.
Καλησπερα
Μου ερχεται να το παρω και να το σπάσωΣε ματιασαν κάτι κοπελιά αγόρι μου.pop.
Καλησπερα στην παρεα!Μου ερχεται να το παρω και να το σπάσω
Τα μονοβολα στα 50+ τα πάει γαζί η ρουφιανα. Ελπίζω και η αλλη καννη να τα παει έτσι
τι ξέρεις από ποιοτικό σεξ εσύ μωρή αλεπού;;;;μόνο πουρναρωτό και γρήγοροΚαλησπερίζω την παρέα.
Μόλις μπήκα και είπα να ρίξω μια ματιά να δω τι γίνεται τι έκαναν οι εξοδούχοι κλπ.Πέρα όμως απ αυτά,πέφτω πάνω σε κάτι που μου προξενεί ενδιαφέρον και τι διαβάζω ο πούστης βραδιάτικα και σκάω στα γέλια.. ........"άσχετα αν στήνεται,όταν είναι στις μέρες της τον ρουφάει σαν ρουφήχτρα "
Αυριο θα τηλεφωνησω στην beretta hellas.
Καλησπερα
Χτες το απόγευμα. Ενας γουρουνας το προσεξε. Πολυ ψειρας και μαστορας στα μολύβια. Ουτε το πρόσεξα εγω. Και όταν επωμιζω δεν εστιαζω στην ρηγα.Ρε Αποστόλη σήμερα είδες το πρόβλημα ;