Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα κι απο εμενα. Καναμε το μπανακι μας, φτιαξαμε τη φραπεδια μας και ειμαστε ετοιμοι για τα ματσακια. Καλη επιτυχια σε οσους παιζουν. ΑΕΚΑΡΑ γερα η προκριση ειναι δικη μας.
Υ.Γ. Πολυ δυσκολη κληρωση για ΟΣΦΠ.
τι δυσκολη. μας μαμηκε. ελπιζω να προλαβαινουμε να μετραμε.ο χοντρος παντως ανακοινωσε μεταγραφες. ιδωμεν

Last edited:
Καλησπέρα φίλοι!από σήμερα πάλι πίσω στην σκλαβιά....δεν το χωράει ο νους μου ότι τελείωσαν οι διακοπές....για κανένα κυνήγι θα κανονίσουμε να πάμε;
Καλως ορισες φιλε! Οταν τελειωνουν οι διακοπες αρχιζει το κυνηγι οποτε υπομονη!!

καλησπέρα
2-0 η ΑΕΚ
μόλις μπήκα σπίτι από δουλειά και μια μικρή ταλαιπωρία μ ένα κουτάβι σπρίνγκερ του ανηψιού μου που πήγα και το παρέλαβα
αστο θείε μαζί με την Λίζα σημερα και περνάω και το παίρνω αύριο
ok Αντώνη....και το φέρνω σπίτι και να να γίνει ο χαμός κάθε που το πλησίαζε η δικιά μου ούρλιαζε σαν λύκος,σήκωσε την γειτονιά΄
ρε τι γάλα τι λουκάνικα τι μισή ώρα να τα παίζω μαζί με τίποτα να μην θέλει την δικιά μου που ήθελε να παίξει κάθε φορά που το ζύγωνε εκείνο το σκατουλάκι όρμαγε να την δαγκώσει
1μιση ώρα δεν άντεξα το φόρτωσα στο κλουβί μεταφοράς και το πήγα στον ξάδερφο γιατί ο ανηψιος δουλεύει νύχτα :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back