Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα στην παρεα! και εγω απο οικογενεια Αεκτζηδων προερχομαι! οσο εβλεπα ποδοσφαιρο ηταν και ειναι η ομαδα της καρδιας μου.δυστηχως τωρα και 10 χρ που μπηκε η μαφια η μεγαλη στο ποδοσφαιρο μιλαμε για καμορα κανονικη απο ποιον να ξεκινησεις και που να τελειωσεις εχω σταματησει να βλεπω.το εχω σιχαθει.πριν 20 μερες ημουν με φιλο παιχτη Α εθνικης για καφε,και το παιδι μου ελεγε τι συμβαινει,πραγματικα ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ και στεναχωρει και πολλους παιχτες αυτο.

τον πηρα τηλεφωνο και τον τραμπουκισα αλλά η αλεπου δεν βγαινει στην γωνια να τα πει
.pop.
.my man.Κρητικέ πρόσεξε διότι τραμπουκίζεις επικινδύνως και αυτό θα έχει συνέπειες.Θα παρω τους πατριώτες μου και θα κατέβω κάτω να γίνει της αλεπούς το πέταλο..yelling.

Καλή η μπάλα δε λέω και εννοείται άμα ρίξει και κάνα τρίμπαλο Ευρώπη ο γαύρος θα χαρώ αλλά άμα έχω μπροστά μου μια συκωταριά αρνίσια τηγανητή δεν βλέπω στις δυο πιθαμές δίπλα .terror..sarcastic..sarcastic.άλλη απόλαυση λέμεεεε, εεε κύριεεεε Μακηηηηηη.eat.

.my man.Κρητικέ πρόσεξε διότι τραμπουκίζεις επικινδύνως και αυτό θα έχει συνέπειες.Θα παρω τους πατριώτες μου και θα κατέβω κάτω να γίνει της αλεπούς το πέταλο..yelling.
δεν έχει αλεπούδες η Κρήτη .buy buy..buy buy..buy..buy.δε σας σηκώνει το κλίμα.yel..yel.

Καλή η μπάλα δε λέω και εννοείται άμα ρίξει και κάνα τρίμπαλο Ευρώπη ο γαύρος θα χαρώ αλλά άμα έχω μπροστά μου μια συκωταριά αρνίσια τηγανητή δεν βλέπω στις δυο πιθαμές δίπλα .terror..sarcastic..sarcastic.άλλη απόλαυση λέμεεεε, εεε κύριεεεε Μακηηηηηη.eat.
μόλις σε είδα Βασίλη μου,γιατί είχα λίγη προβατίνα μπροστά μου ha haaa

Περιμένω τον λιμενικό από Ηγουμενίτσα μαζί με του άλλους .Έρχεται με σκάφος και αναχωρούμε τα μεσάνυχτα.
Το χάραμα θα κάνουμε απόβαση και θα του την πέσουμε .......
Τοιμαζω ομάδα ανορθόδοξου πολέμου!

προσεξτε λαμογια μην ερθετε για μαλι και σας παω στην κουρα. εδω ειμαστε πολλοι και το γνωριζουμε το αθλημα. εχουμε φαρμακοτριφτες μαναβηδες τραμπουκους και αλλα πολλα ειδη που δεν τα ξερετε. αντε μη κανουμε κανα ντου απο παντου με μαγκουρες και σας τρεχουμε. πανω σααααααααςς
.shoot..shoot..shoot..shoot..yell at.

προσεξτε λαμογια μην ερθετε για μαλι και σας παω στην κουρα. εδω ειμαστε πολλοι και το γνωριζουμε το αθλημα. εχουμε φαρμακοτριφτες μαναβηδες τραμπουκους και αλλα πολλα ειδη που δεν τα ξερετε. αντε μη κανουμε κανα ντου απο παντου με μαγκουρες και σας τρεχουμε. πανω σααααααααςς
.shoot..shoot..shoot..shoot..yell at.
Ουρτου ρεεεεε!

Καλά που ξεδίνουμε και λίγο απο δω μέσα και το διασκεδάζουμε λίγο.Τραβάω μεγάλο ζόρι τελευταία με πολλά θέματα και η παρέα απο δω το βράδυ είναι μια εκτόνωση.
Ομως σκηνοθέτη μην μας παίρνεις για πλάκα γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως ..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back