Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
Κωστα,περαστικα και γρηγορα!!
Πανω απ'ολα η υγεία!!
Αν δε μπορεσεις φετος,του χρονου γερος!!:)

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
Κωστα περαστικα, ευχομαι να πανε ολα καλα.
Εχει πιασει φωτια στα Δερβενοχωρια (Σκουρτα). Θα τα ............... ολα φετος. Μακαρι να την προλαβουν εγκαιρως.

Κώστα περαστικα και υπομονη.προέχει να γίνεις καλα.έχω χασει χρονια απο βουβωνοκήλη και ξέρω πως νοιωθεις αλλα η υγεία πρωτα

Κώστα περαστικα και υπομονη.προέχει να γίνεις καλα.έχω χασει χρονια απο βουβωνοκήλη και ξέρω πως νοιωθεις αλλα η υγεία πρωτα
Πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις ευχες γιατι ειμαι σκασμενος.

Κώστα περαστικά σου και εύχομαι να κυνηγήσεις γρήγορα!

Καλησπέρα αγόρια.
Κώστα περαστικά, Όλα καλά να πάνε

καλησπέρα σας καλό μήνα από 5.00 στο πόδι και τώρα μαζεύτηκα κομμάτια αλλά στις κακές ασπρόμαυρες θα πάω :)
Κώστα περαστικά και υπομονή εύχομαι το συντομότερο κυνηγητικά μάχιμος :)

Κωστα περαστικα, ευχομαι να πανε ολα καλα.
Εχει πιασει φωτια στα Δερβενοχωρια (Σκουρτα). Θα τα ............... ολα φετος. Μακαρι να την προλαβουν εγκαιρως.
Κώστα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση ;)
Έχουν γεμίσει τα Δερβενοχώρια με ανεμογεννήτριες δεν υπάρχει κορυφή χωρίς αυτά τα παλούκια
τι στο διάολο έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το μέρος ? :mad::mad:
Καλησπέρα Παλικάρια και καλό μήνα .hunter.1.hunter.1.hunter.1

Καλησπερίζω την παρέα και ταυτοχρόνως αποχωρώ.
Κώστα υπομονή και περαστικά φίλε. Πρώτα η υγεία αλλά οτι και να σου πω κ σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κουράγιο μήπως τελικά τα καταφέρεις .Αν όχι από την αρχή ,έστω με καθυστέρηση.

Καλησπερα σας κυριοι!
Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
περαστικα Κωστα θελει προσοχη πανω απ ολα υγεια τα κυνηγια θα ξαναερθουν

Status
Not open for further replies.
Back