Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτοιμη βαλίτσα και τσαντάκι μέσης, αύριο πρωί πρωί αναχώρηση για τα βόρεια σύνορα... Από Δευτέρα στα γραψίματα...
Να είστε ήσυχοι όσο θα λείπω και να βαρέσετε κάνα γοργόφτερο και για μένα .sarcastic. Άντε και να σας ενημερώνω από νωρίς φέτος για την κάθοδο των "αγίων"... ;)
Καλό ταξίδι και άσε τα γοργοροφτερα και συγκεντρώσου στο γράψιμο εσύ!

Έτοιμη βαλίτσα και τσαντάκι μέσης, αύριο πρωί πρωί αναχώρηση για τα βόρεια σύνορα... Από Δευτέρα στα γραψίματα...
Να είστε ήσυχοι όσο θα λείπω και να βαρέσετε κάνα γοργόφτερο και για μένα .sarcastic. Άντε και να σας ενημερώνω από νωρίς φέτος για την κάθοδο των "αγίων"... ;)

Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου Βασίλη.
Ελπίζω όταν ανέβω πάνω ,μέσα στον μήνα να μπορέσουμε να τα πούμε.

Βασίλη καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.
Ξεκινάω και εγώ από Δευτέρα με χημεία.

Κώστα μην σκας, κοίτα αν διορθώνετε και αν όχι, θα πας όσο πιο συντηρητικά μπορείς. Θα βρεις μόνος σου τους μηχανισμούς εκείνους που θα σε βοηθήσουν να μην πονάς και να συνεχίσεις την αγαπημένη σου ενασχόληση.

Βασίλη καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.
Ξεκινάω και εγώ από Δευτέρα με χημεία.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!
Βασίλη, καλό ταξίδι!

Ναι αλλά ήταν μεγάλη μορφή στον χώρο,τώρα βασιλεύει ο καζακιδης φοβερός ιατρός με πολλά κακαλα
Εγώ εγχείρηση ολικής ρήξης πρόσθιου χιαστού με μόσχευμα από το πόδι μου την έκανα με τον Βερβερίδη ;)

Status
Not open for further replies.
Back