Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα ... Απίστευτη κοσμοσυρροή και χθες στο σκοπευτήριο. Παίξαμε στο 2ο (μεσαίο) γήπεδο, δύσκολα πιάτα, 1 μονό 2 ντουμπλέδες ον ρηπόρτ, (το ίδιο σχήμα του νυχτερινού αγώνα που είχαμε κάνει προ καιρού, όπου είχα πάθει πανωλεθρία!!!) ... Αρκετά καλά τα πήγα αυτή τη φορά, παρόλο που στην 1η πούλα σε πολλά πιάτα ήταν ο ήλιος κόντρα, και τη 2η την έριξα υπό το φως των προβολέων ... ;) Εγώ έφυγα λίγο πριν τις 9.00, αλλά ήταν αρκετοί ακόμη που ήθελαν να ρίξουν, δεν ξέρω πόσες πούλες παίχτηκαν ακόμη και μέχρι ποια ώρα ...
Πρέπει να φάνηκαν μερικά τρυγόνια χθες το πρωί, γιατί λέγανε κάποιοι ότι πιάσανε από 1-2 ο καθένας... Χάθηκε κι ο Βίκτωρας, να μας πει πράμα, ούτε στο σκοπευτήριο εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα ... .xm.

Καλημερα στην Παρεα απο τα Χανια τσι Κρητης. Θερμοκρασια 27c και ο τουρισμος επιμενει ακομα.xm..sarcastic.
Η καντεμια σε εμενα συνεχιζεται ολα πανε μαματα. Αν με ολα αυτα που γινονται μεινουν λεφτα για mp155 θα κανω παρτι.

Ζολω σε παρακαλω δωσε μια ευχη απο τις καλες που δινεις σε οσους με εχουν μουτζωσει μπας και αλλαξει το κλιμα...

(Η γραμματεας παντως του δικηγορου θελει μπαλοταρισμα.sarcastic..sex hard. ευγενικο κοριτσακι.my man..buy buy..yel.)

Καλημερα στην Παρεα απο τα Χανια τσι Κρητης. Θερμοκρασια 27c και ο τουρισμος επιμενει ακομα.xm..sarcastic.
Η καντεμια σε εμενα συνεχιζεται ολα πανε μαματα. Αν με ολα αυτα που γινονται μεινουν λεφτα για mp155 θα κανω παρτι.

Ζολω σε παρακαλω δωσε μια ευχη απο τις καλες που δινεις σε οσους με εχουν μουτζωσει μπας και αλλαξει το κλιμα...

(Η γραμματεας παντως του δικηγορου θελει μπαλοταρισμα.sarcastic..sex hard. ευγενικο κοριτσακι.my man..buy buy..yel.)
Πανο μπορα ειναι θα περαση μην σκας...
οι γραματεες βγαζουν τρελα γουστα .banana.κρατα επαθες ;)

Καλησπέρα κύριοι....μόλις επέστρεψα από την δουλειά....από ότι κατάλαβα ούτε σήμερα έγινε δουλίτσα με τα πουλιά....μάλλον αργούν ακόμα οι δυο-τρεις καλές μέρες!
Αύριο θα περάσουν Ηλία που θα βγω και εγώ καμία βόλτα μετά από καιρό .cool..

Status
Not open for further replies.
Back