Xαλια μαυρα!!Δεν μου εφτανε η ντουφεκια που εφαγα,ειμαι 2 μερες τωρα σπιτι,μετα απο χειρουργειο σκουληκοειδιτη.
Ετσι οπως παω βλεπω 16 του μηνος στο καρτερι για γουρουνια να μου την πεφτει αρκουδα για αγκαλιτσες
χαχαχα!!!Επιστροφη και γω σημερα απο το κρεβατι του πονου στο νοσοκομειο για αμυγδαλες..Θα προσπαθησω να βγω το σκ αν και το βλεπω δυσκολο..Καλη συνεχεια σε οσους βγουν
Ρε μαστορη......μια εβδομαδα τωρα μας τα επριξαν με την αφιξη του μιλφοκατακτητη....Καλησπερα παιδες !!!
φαγαμε ενα πακετο σημερα στο κεντρο με το γαλλο..πουλο τον Μακρον...κλεινεις το κεντρο ρε ψιλε ωραια ...βρες ομως εναλακτικες για τη κυκλοφορια και βαλε τροχονομους να κατευθυνουν ,... ΑΛΛΑ αφηνεις τον κοσμο στο ελεος ....εγινε της .....τανας !!!!!
φρακαραν και αλλοι ανεβαιναν πεζοδρομια , αλλοι καβαλαγαν τα διαζωματα , το θεατρο του παραλογου !!!
Θοδωρη, περαστικα σου και γρηγορα στον κυνηγοτοπο!χαχαχα!!!Επιστροφη και γω σημερα απο το κρεβατι του πονου στο νοσοκομειο για αμυγδαλες..Θα προσπαθησω να βγω το σκ αν και το βλεπω δυσκολο..Καλη συνεχεια σε οσους βγουν
Καλή ανάρρωση!!!Xαλια μαυρα!!Δεν μου εφτανε η ντουφεκια που εφαγα,ειμαι 2 μερες τωρα σπιτι,μετα απο χειρουργειο σκουληκοειδιτη.
Ετσι οπως παω βλεπω 16 του μηνος στο καρτερι για γουρουνια να μου την πεφτει αρκουδα για αγκαλιτσες
Xαλια μαυρα!!Δεν μου εφτανε η ντουφεκια που εφαγα,ειμαι 2 μερες τωρα σπιτι,μετα απο χειρουργειο σκουληκοειδιτη.
Καλή ανάρρωση παλικάρια.χαχαχα!!!Επιστροφη και γω σημερα απο το κρεβατι του πονου στο νοσοκομειο για αμυγδαλες..Θα προσπαθησω να βγω το σκ αν και το βλεπω δυσκολο..Καλη συνεχεια σε οσους βγουν
Περαστικα Αλεξη και γρηγοραXαλια μαυρα!!Δεν μου εφτανε η ντουφεκια που εφαγα,ειμαι 2 μερες τωρα σπιτι,μετα απο χειρουργειο σκουληκοειδιτη.
χαχαχα!!!Επιστροφη και γω σημερα απο το κρεβατι του πονου στο νοσοκομειο για αμυγδαλες..Θα προσπαθησω να βγω το σκ αν και το βλεπω δυσκολο..Καλη συνεχεια σε οσους βγουν
πιο πολύ για νεκρόφιλος μου κάνει........μιλφοκατακτητη....
Θοδωρή καλή ανάρρωση!!!χαχαχα!!!Επιστροφη και γω σημερα απο το κρεβατι του πονου στο νοσοκομειο για αμυγδαλες..Θα προσπαθησω να βγω το σκ αν και το βλεπω δυσκολο..Καλη συνεχεια σε οσους βγουν