Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα παιδια.ακουστε να γελασετε η να κλαψετε.ηρθε τ απογευμα η αστυνομια μετα απο καταγγελια της φιλοζωικης ετσι μου ειπανε και μου κοψανε προστιμο 500 ευρω γιατι λεει ηταν κοντη η αλυσιδα του σκυλου.το χαρτι της καταγγελιας εγραφε οτι ο σκυλος δεν συτιζεται σωστα δεν εχει νερο δεν ασκειται και αλλα πολλα.εδειξα το βιβλιαριο του σκυλου στους αστυνομικους αλλα ματαια.το προστιμο κοπηκε.εχουμε και λεμε λοιπον κυνηγοσκυλο που δεν ασκειται.η τροφη που του δινω flatazor 50 ευρω τα 15 κιλα.λουρακια scalibor 2 φορες το χρονο.αμπουλες για σκνιπα και αλλα 3πλης δρασης 6με 7 μηνες το χρονο αναλογως καιρου.περυσι 60 ευρω στην κτηνιατρο χωρια το εμβολιο για να του καθαρισω τα δοντια απο πετρα με ναρκωση.προχθες εμβολιο ετησιο κουρεμα χαπι αιχινοκοκου που του δινω απαραιτητα καθε 3μηνο κοψιμο στα νυχια και καθαρισμα στ αυτια.σ αυτον λοιπον τον σκυλο μου βαλανε 500 ευρωπαικα προστιμο.πως σας φαινεται η ελλαδαρα???να συμπηρωσω οτι στο χαρτι της καταγγελιες υπηρχαν φωτο απο δορυφορο.καλο???κι ολα αυτα ενω παλευω και 4 παιδια
Καλημέρα φιλε. Τι να πάω. Είμαστε στο έλεος της κάθε αγ@μητης. Πάρε αν μπορείς χαρτί απ τον κτηνίατρο σου που να βεβαιώνει την ευζωία του σκύλου. Είχε και κτηνίατρο μαζί ή μόνο η αστυνομία? Γτ αν ήταν μόνο αστυνομία δεν νομίζω να είναι αρμόδιος να κρίνει την κατάσταση του σκύλου

Καλημέρα παιδιά.Τα αγριοπεριστερα πονηρεψαν πολύ και δεν καταφέραμε να πάρουμε κανενα σήμερα και εχθές.Αλλα δε βαριέσαι η βόλτα στο βουνο εχει σημασία.Μου ήρθε και το παντελονακι και η μπλουζα εχθές για το καρτερακι μια χαρα.Τωρα καθάρισμα τα οπλα μέχρι τον Οκτώβρη που θα περιμένουμε εν αγωνιος τις τσίχλες να κάνουν και αυτές τα μπασιματα τους!
https://imgur.com/XLdsjRI

Status
Not open for further replies.
Back