Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ευριπίδη αυτά δεν γίνονται φίλε. Κάποιος που είναι αντικυνηγός σε κάρφωσε και είπε ψέμματα. Αλλιώς πρέπει όλοι να φάμε πρόστιμο. Και εγώ το σκυλί με αλυσίδα το έχω. Κάποιος "γείτονας" στην έπαιξε πισώπλατα. Αντί να έρθει να σου πει στα ίσα ότι δεν σε γουστάρει που κάνεις το κυνήγι και ταλαιπωρείς τον σκύλο σου, προτίμησε με ύπουλο τρόπο να σου προκαλέσει ζημιά. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσεις φίλε. Βρες ποιος είναι και κάνε και εσύ καταγγελίες για οτιδήποτε δεις. Με τον κάθε πούστη που έχουμε μπλέξει θα βρει κανά μπελά κάποιος συνάδελφος. Αν είναι δυνατόν! Μακάρι να ήξεραν την αγάπη που έχουν οι αληθινοί κυνηγοί για τους τετράποδους φίλους τους. Αυτοί τα σκυλιά τους τα έχουν για παιχνίδι. Οι φλώροι που να τους καούν όλες οι συσκευές στην κουζίνα. Στα διαλα πρωινιάτικα τσατίστηκα.

Ευριπιδη ακου να γελασεις!
Πριν 2 χρονια,στο Παραλιο Αστρος,κανω μια βολτα βραδυ με μια αγριογατα στον παραλιακο δρομο,10μ πανω απο την θαλασσα.Βλεπω κατι που ουτε βατραχος ειναι ουτε σαυρα απο μακρια.Παω και τι να δω!!Ενα χελωνακι καρετα καρετα.Μου λεει η αλλη οτι στην παραλια υπαρχουν 2 μαρκαρισμενες φωλιες!Με το ενα χερι το κραταω και με το αλλο περνω τηλ την αστυνομια.Η αστυνομια με στελνει στο λιμενικο και το λιμενικο στον Παρνωνα!!!!!Μ.Κ.Ο προστασιας της αγριας πανιδας στην περιοχη!!Δεν το σηκωσαν ολη νυχτα.Ψαχνοντας μετα την παραλια και τον δρομο βρισκω αλλο ενα και ενα πατημενο.Στα 40 μετρα μεσα στην θαλασσα γαζωμενη η παραλια απο δυχτια.Τωρα?Αν τα αφησω θα κολλησουν στα δυχτια,οπως και τα αλλα!!Τα περνω σπιτι,τα βαζω σε μια λεκανη με θαλλασινο νερο και περιμενω.Το πρωι ξαναπερνω!Το σηκωνει μια ηλιθια και αφου της εξηγω,μου λεει..Δεν ειμαι υπευθυνη,μισο λεπτο και θα σας καλεσω εγω.Οντως,παιρνει!Που τα βρηκα,ποσα βρηκα,γιατι τα πειραξα,απο πια φωλια ηταν,και το κορυφαιο απο ολα?Ειναι ζωντανα?Της λεω ναι!!Ααααα τοτε πρεπει να τα αφησετε στο νερο να φυγουν.Αμα ηταν ψωφια θα ερχομασταν να τα παρουμε!!Κρατουσα το τηλ και ειχα μεινει παξημαδι με αυτα που ακουγα!!!!Παω τα αφηνω στην θαλασσα.Ομως εχω βγαλει ενα σκασμο φωτογραφιες και βιντεο και περνω τον ΑΡΧΕΛΩΝ.Ακομα περιμενω τον υπευθυνο που θα ερχοταν τρεχοντας να καταγραψει το συμβαν!Αυτες ειναι η φιλοζωικες και Μ.Κ.Ο στην Ελλαδα,τα λευτα πολλα,διαχειρηση 0 και εμεις οι κυνηγοι κοιμομαστε ακομα.Καποιες μικρες ομαδες κανουν απελευθερωσεις θυραματων και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ τσακαλια,οποτε παλι 0!!!
Με αυτους εμπλεξες Ευριπιδη,μακαρι να τους ΓΑΜ@@@@ΣΕΙΣ και απο εμενα φιλε μου!!!

καλησπερα παιδια.ακουστε να γελασετε η να κλαψετε.ηρθε τ απογευμα η αστυνομια μετα απο καταγγελια της φιλοζωικης ετσι μου ειπανε και μου κοψανε προστιμο 500 ευρω γιατι λεει ηταν κοντη η αλυσιδα του σκυλου.το χαρτι της καταγγελιας εγραφε οτι ο σκυλος δεν συτιζεται σωστα δεν εχει νερο δεν ασκειται και αλλα πολλα.εδειξα το βιβλιαριο του σκυλου στους αστυνομικους αλλα ματαια.το προστιμο κοπηκε.εχουμε και λεμε λοιπον κυνηγοσκυλο που δεν ασκειται.η τροφη που του δινω flatazor 50 ευρω τα 15 κιλα.λουρακια scalibor 2 φορες το χρονο.αμπουλες για σκνιπα και αλλα 3πλης δρασης 6με 7 μηνες το χρονο αναλογως καιρου.περυσι 60 ευρω στην κτηνιατρο χωρια το εμβολιο για να του καθαρισω τα δοντια απο πετρα με ναρκωση.προχθες εμβολιο ετησιο κουρεμα χαπι αιχινοκοκου που του δινω απαραιτητα καθε 3μηνο κοψιμο στα νυχια και καθαρισμα στ αυτια.σ αυτον λοιπον τον σκυλο μου βαλανε 500 ευρωπαικα προστιμο.πως σας φαινεται η ελλαδαρα???να συμπηρωσω οτι στο χαρτι της καταγγελιες υπηρχαν φωτο απο δορυφορο.καλο???κι ολα αυτα ενω παλευω και 4 παιδια
Φίλε λυπάμαι για την εξέλιξη αλλά δεν νομίζω οτι πρέπει να το αφήσεις ετσι και φυσικά ούτε λόγος για πληρωμή.
Συμβουλέψου καποιον δικηγόρο η καποιον που μπορεί να βοηθήσει.

Μακρια απο παπα και δικηγορο.
Δοστα και ας τα βαλουν στο πατωςκ.λ.π.για να μη στα ριξουν. Στην εφορια .μετα τον ρουφους...
Καλως τον αρχοντα. Διαφωνώ ομως με την προτροπη σου αλλα και στην προτροπη της απομακρινσεως απο τους ιερεις...

Status
Not open for further replies.
Back