Ώπα ρε digweedΚάνουν τέτοιες ερωτήσεις;ο αδερφός σου έκανε και μια εξαιρετική δεύτερη πουλά....άμα τον δουλέψω λίγο θα κάνει καλές κηδείες!!!.pop.
Ευρι κρατα μας ενημερους για την εξελιξη της υποθεσηςΚαλησπέρα κυριοι.πραγματικα σας ευχαριστώ πολυ για την υποστηριξη.νοιωθω πολύ τυχερός άνθρωπος που ανηκω σ αυτο τον χωρο.τίποτ αλλο.μάλλον αλλα 2.δεν αναφέρομαι μονο στα λογια του Γιώργου και πιστέψτε με υπαρχουν κι άλλοι που προσφέρθηκαν αναφέρομαι και σ αυτους που πήραν τηλεφωνο.είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τι ανθρώπους εχεις πίσω σου.δεν έχω αλλα λογια.στερεψαν απ αυτο που κάνατε σημερα.ο χώρος αυτός είναι μακράν οτι καλυτερο έχει συμβει
Ηλια κανεις ιδιετερα? θελω κ εγω μαθηματαΚάνουν τέτοιες ερωτήσεις;ο αδερφός σου έκανε και μια εξαιρετική δεύτερη πουλά....άμα τον δουλέψω λίγο θα κάνει καλές κηδείες!!!.pop.
φιλε η διαφημηση μιας φιλοζωηκης που λεει για την μονημη αλησοδεση σκυλων κ αλλα φενεται οτι την εχουν παρει ολοι καραμελα κ οπου βρουνε χωρις να εχουν στοιχεια χωνουν καταγγελια τι να πω ρε φιλεΕκανα ένσταση καταθέτοντας έκθεση της κτηνιατρου που παρακολουθεί το σκύλο απο κουτάβι η οποία τραβούσε τα μαλλια της και δεν μπορω να επαναλαβω δημοσια τα όσα ξεστόμισε και φωτοτυπία του βιβλιαριου του σκυλου.ο άνθρωπος που παρέλαβε την ένσταση έβαλε τα γέλια όταν του είπα τι έγινε και είδε φωτο του σκυλου.πηρα τώρα την δικηγόρο αλλα μάλλον δεν δουλεύει σημερα τ απογευμα.της έστειλα βέβαια απ το πρωι την καταγγελία και τα στοιχεια του σκυλου.τώρα περιμενω.απο δευτερα απόγευμα ξανά στην δικηγόρο τηλ.για κλείσιμο ραντεβού για να δω πως θα κινηθώ νομικά πλεον
Εκανα ένσταση καταθέτοντας έκθεση της κτηνιατρου που παρακολουθεί το σκύλο απο κουτάβι η οποία τραβούσε τα μαλλια της και δεν μπορω να επαναλαβω δημοσια τα όσα ξεστόμισε και φωτοτυπία του βιβλιαριου του σκυλου.ο άνθρωπος που παρέλαβε την ένσταση έβαλε τα γέλια όταν του είπα τι έγινε και είδε φωτο του σκυλου.πηρα τώρα την δικηγόρο αλλα μάλλον δεν δουλεύει σημερα τ απογευμα.της έστειλα βέβαια απ το πρωι την καταγγελία και τα στοιχεια του σκυλου.τώρα περιμενω.απο δευτερα απόγευμα ξανά στην δικηγόρο τηλ.για κλείσιμο ραντεβού για να δω πως θα κινηθώ νομικά πλεον
Για σένα νεαρέ μου,george!Ώπα ρε digweed
ha haaa
Δεν είδες....τα παραπετυχενω εγώ,για να κάνω μαθήματα και σε άλλους!άμα ξηγηθεις κανένα φασσοκαρτερι τον Οκτώβρη κάτι θα γίνει παντωςχαχαχαχαΗλια κανεις ιδιετερα? θελω κ εγω μαθηματα
Και τι φοβήθηκε και σου έκανε καταγγελίαΈχουμε βάσιμες υποψίες οτι την έχει κάνει ο διπλανος ο οποίος έχει 3 σκυλιά που γαβγιζουν συνέχεια αλλα δεν εχουμε αποδειξεις
Αυτοι τουλαχιστον αγαπανε τα δεντρα..Οχι σαν εμας τους κακους που τουφεκαμε και πολλες φορες τρωνε σκαγια τα δεντρα.buy buy..buy buy..buy buy..llk..llk..llk..badboys..badboys..badboys..banana..banana.
http://kynoclub.gr/2016/11/21/οικοσέξουαλς-οι-οικολόγοι-που-κάνουν/
.buy buy..buy buy..buy buy.