Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι γίνεστε ρε μάγκες, εγώ πήγα και ήπια τα κρασάκια μου με τη γυναίκα και έγινα. Εν τω μεταξύ με πήραν σήμερα για την έναρξη στα γουρούνια την ερχόμενη εβδομάδα και δεν κρατιέμαι...
Εεεεε...κάνα γουρούνι που είναι και μεγάλος στόχος άμα σου βγει και στα 10-20 μέτρα να στραβωθει και να το πάρεις...χαχαχαχαχha haaa.Θα στα βγάλω ξινά εγώ τα κρασάκια!

Εεεεε...κάνα γουρούνι που είναι και μεγάλος στόχος άμα σου βγει και στα 10-20 μέτρα να στραβωθει και να το πάρεις...χαχαχαχαχha haaa.Θα στα βγάλω ξινά εγώ τα κρασάκια!

Χαχα δεν χαμπαριάζω, πλησιάζουν οι μέρες που θα φάτε τις γλώσσες σας και εσύ και ο άλλος...

Χαχα δεν χαμπαριάζω, πλησιάζουν οι μέρες που θα φάτε τις γλώσσες σας και εσύ και ο άλλος...
Η αλήθεια αυτή είναι....σε πειράζω μπας και σου χαλάσω την ψυχολογία και πέσεις στο δικό μας ποταπό επίπεδο!!!.hunter.1

Στη Σύρο τους ατζαμήδες τους λέμε γιαουρτάδες χαχα
Πες το μας ρε φίλε και αγχώθηκα....λέω πόσα κρασιά ήπιε αυτό το παιδί επιτέλους!!!ε όχι και ατζαμής ρε φίλε...ειδικά με την benella και το κοντάκι στα μέτρα σου.....κύριος είσαι!

Σημερα παρελαβα 2 τσοκακια Gemini crio plus ported σε Μ,ΙΜ απο Καρασαβιδη.Σειρα εχουν οι δοκιμες με τα επιμεταλλωμενα σκαγια που γεμιζω.
Ευχαριστω τον Ευριπιδη για τις γνωσεις και το ενδιαφερον του.
Καλοτουφεκα να είναι κι εύχομαι να τα ευχαριστηθεις και να σου ταιριαξουν

Status
Not open for further replies.
Back