Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα.Με ίωση ο μικρός από το μεσημέρι και είναι συνδεδεμένος με τη τουαλέτα, σα μπακαλιάρος θα γίνει.....sarcastic.
Το άγχος του όμως είναι άλλο, αν θα είναι καλά μέχρι τη Κυριακή μη χάσει την έξοδο ..........σε καλό δρόμο είμαστε....terror.
Περαστικα του Γιαννη..Αλλα μην αγχωνεσαι για την Κυριακη..Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τον εμποδισει τιποτα.hunter..shoot.

1234.jpg

Περαστικα του Γιαννη..Αλλα μην αγχωνεσαι για την Κυριακη..Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τον εμποδισει τιποτα.hunter..shoot.
Ευχαριστώ Θοδωρή μου.
Σίγουρα θα είναι φορτσατος . Εγώ μια φορά θυμάμαι έψαχνα ένα πρωί αξημέρωτα για Φαρμακείο, πήρα δύο χαπάκια Imodium και ξένοιασα,σιγά μην έχανα το ραντεβού με τις βασίλισσες .sarcastic.

Περαστικά στο Σπυρακο Γιάννη.
Γιώργο ετοίμασε λαμπάδα αφού τον ξαναβαφτισες.......sarcastic.
Γαβριήλ είναι ο μικρός.........sarcastic.

Άστα φίλε...δεν παλεύεται η κατάσταση!έχουμε φάει παρά πολύ μπάλα!αν προλάβω θα σε πάρω αύριο να τα πούμε!εσύ καλά πας με τις αμυγδαλές?
Ετσι και ετσι.Παιρνω ακομα παυσιπονα και οταν παω να μιλησω λιγο δυνατα με πιανει..Εχουν περασει 17-18 μερες και ακομα παλευω..Παρε να τα πουμε

Άστα φίλε...δεν παλεύεται η κατάσταση!έχουμε φάει παρά πολύ μπάλα!αν προλάβω θα σε πάρω αύριο να τα πούμε!εσύ καλά πας με τις αμυγδαλές?

Ετσι και ετσι.Παιρνω ακομα παυσιπονα και οταν παω να μιλησω λιγο δυνατα με πιανει..Εχουν περασει 17-18 μερες και ακομα παλευω..Παρε να τα πουμε
Πάρτε και εμένα ρε παιδιά να μην νιώθω μοναξιά :(

Καλό βράδυ σε όλη την παρέα :)

Status
Not open for further replies.
Back