Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα με ένα "αυτοσχέδιο" μπεγλέρι.... .lazy.
21765601_939604269512438_7025582888556206957_o.jpg
Ωραιος!!
Μονο που ειναι απλα για να το βλέπεις!
Αν παίξεις, θα γινει αγνώριστο!!;):)

Καλησπέρα στην ομάδα!
Δρόσισε ο καιρός και μου θύμισε Οκτώβρη...Πλησιάζουν οι μερούλες!!

Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... :confused:....sarcastic.

Μπράβο Γιώργο,καλή αρχή.
Η εργασία κάτω από κάποιες συνθήκες είναι δημιουργία,και όταν είμαστε δημιουργικοί φτιάχνει πολύ κ η διάθεσή μας...Καλή συνέχεια!

Ρε εσεις, δροσισε, ο ενας,βροχουλες θελει ο αλλος,η αλλη η αλεπου ετοιμαζεται,κανονιστε να μου τις μαζεψετε απο τις παραλιες,και να μου τις χωσετε στα μπουφαν,και στα παντελονια,.kkk.θα φαμε τα μουστακια μας:mad: σας προοιδοπιω!!,και επειδη μουστακι δεν εχω,οτι φαμε,θα το φαμε απο τα δικα σας,κανονιστε την πορεια σας.hair.

Καφεδακι και φτιαξιμο φυσιγγιων παλι σημερα.Σε λιγες μερες εχω και ραντεβου με τα κοριτσια,ελπιζω να μην με στησουν!
Πρεπει να ειμαι ετοιμος εως τοτε γιατι ειμαι λιγο αργος στο σεταρισμα.Τσεκαρω μια φορα την ογομετρια της πυριτιδας
και ζυγιζω με ακριβεια καθε φυσιγγι μονο του.Θελω 1,5 ωρα για 25(κουτι) αλλα αν γινει στραβη,ξερω οτι ειναι λαθος δικο
μου και μονο!

Kουραζετε το μωρο μου και θελει ξεκουραση? να το τριψω εγω,να το χαλαρωσω το μωρο μου, αχουτοοοο.love.
Α ρε.τι να σου κανω που δεν σε ήξερα απο μικρο να σε γαλουχησω και να σε κανω νταχτιρντι.και να τ αποτελεσματα.καλησπέρα κύριοι
.pray to God.

Status
Not open for further replies.
Back