Ποτε δεν ειναι αργα, μακρινη μου αγαπηΑ ρε.τι να σου κανω που δεν σε ήξερα απο μικρο να σε γαλουχησω και να σε κανω νταχτιρντι.και να τ αποτελεσματα.καλησπέρα κύριοι
Ποτε δεν ειναι αργα, μακρινη μου αγαπηΑ ρε.τι να σου κανω που δεν σε ήξερα απο μικρο να σε γαλουχησω και να σε κανω νταχτιρντι.και να τ αποτελεσματα.καλησπέρα κύριοι
Καλα Χρησταρα σου τα ελεγα εγω!!που και να ερθειΚαλη βροχουλα εδω και 2 ωρες και συνεχιζεται... Πιστευω πως σε λιγο θσ ξαστεριωσει
Εχουμε και καλο βοριαδακι
Καλησπερα σας
.
Ευχαριστώ Βασίλη μου, ευτυχώς δεν έχει εμετούς. Πάντως απο το πρωί είναι ηρεμος οπότε οπως οπλα δείχνουν το ξεπερασε.Περαστικά στον μικρό κύριε Γιάννη, να προσέχετε να μην αφυδατωθεί, να πίνει αρκετό νερό αν δεν κάνει συχνά εμέτους και για τροφές ξέρετε προφανώς...
Νικο, μαμιεσαι τωρα
απορρίπτεται χωρίς συζήτηση απαράδεκτο ανεπίτρεπτο
Γιατί θα μας χαλάσει το πρόγραμμα; Δεν νομίζω...Οχι ρε πούστη μου !
Την Τρίτη που είπαμε να κάνουμε κατάσταση ; .buy buy..buy buy.
Γιατί θα μας χαλάσει το πρόγραμμα; Δεν νομίζω...
Eξ άλλου πολύ ξηρασία εχετε και πρέπει να βρέξει.Οπότε έρχομαι γι αυτό.Μετά θα επισκεφτώ τον Εβρο γιατί το Δ οδεύει σε αποξήρανση ..buy.
Τα περι φιλοξενιας δεν ισχιουν η προσφορα περασε!! κατι παλια βατραχοπεδιλα,μια μασκα,αν θελεις σου τα στελνωκαι μην μου πεις συμτωσεις ε!!
Με ρεγουλα Μητσο οχι πλημηρες ε!!Eξ άλλου πολύ ξηρασία εχετε και πρέπει να βρέξει.Οπότε έρχομαι γι αυτό.Μετά θα επισκεφτώ τον Εβρο γιατί το Δ οδεύει σε αποξήρανση ..buy.
Εχω ενα φιλαρακι με καϊκακι, αμα θελετε,μου εχει μια υποχρεωσηΟχι ρε πούστη μου !
Την Τρίτη που είπαμε να κάνουμε κατάσταση ; .buy buy..buy buy.
Χρηστο ο ανθρωπος ειναι φαινομενο μετεωρολογικό βεβαια.
Άγγελε, δεν ξέρω τι θα γίνει με τις φάσσες φέτος, αλλά τη βροχή την έχουμε ανάγκη... Αφού το είπε καθαρά το ¨φαινόμενο" ότι μετά από εμάς θα κάνει ό,τι μπορεί και για το ΔΧρηστο ο ανθρωπος ειναι φαινομενο μετεωρολογικό βεβαια.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση!!!
Να δεις που ουτε ψασσες θα εχετε φετο...
Μραβο Αγγελε,ετσι ακριβωςΣύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση!!!