Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο τριήμερο εξετασεων πλεον ειμαι ετοιμος με μια βδομαδα κανονικη αδεια για εξοδους. Οσο φτανουν τα λεφτα γιατι τελειωνει και ο μηνας.
Σημερα ηταν μια μερα μαθημα για το τι προβληματα υπαρχουν στον κοσμο.
Ειδα αρκετα περιστατικα που με κινητικά, διανοητικά , συνδρομο νταουν και πολλα αλλα που καταλαβα για ακομα μια φορα πως σαν την υγεια την δικη μας αλλα και των δικων μας, παιδιων μας δεν υπαρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ στον κοσμο.

Παιδια,πηγα χτες σε μια πολη για μια δουλεια και περασα απο ενα ψαρεμοκυνηγομαγαζο..Ειχε μεσα πολλα πλαστικα ομοιωματα πουλιων(φασσα-υδροβια κλπ) ειτε σε σταση τροφης ειτε πεταγματος..Τον ρωτησα αν τα δινει για κυνηγους που πανε εξωτερικο και μου ειπε τα δινει στους ντοπιους για χρηση εδω Ελλαδα...Του λεω οτι απαγορευεται νομιζω..Μου κανει ''ακου να δεις φιλαρακι,ολα επιτρεπονται και...ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ''.xm....Καλως του λεω και παραταω κατι πραγματα που ειχα στον παγκο για αγορα και εφυγα και εφυγα...buy buy...Ωραια συμπεριφορα πηγα να του πω αλλα τεσπα...congrats..violin.

Παιδια,πηγα χτες σε μια πολη για μια δουλεια και περασα απο ενα ψαρεμοκυνηγομαγαζο..Ειχε μεσα πολλα πλαστικα ομοιωματα πουλιων(φασσα-υδροβια κλπ) ειτε σε σταση τροφης ειτε πεταγματος..Τον ρωτησα αν τα δινει για κυνηγους που πανε εξωτερικο και μου ειπε τα δινει στους ντοπιους για χρηση εδω Ελλαδα...Του λεω οτι απαγορευεται νομιζω..Μου κανει ''ακου να δεις φιλαρακι,ολα επιτρεπονται και...ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ''.xm....Καλως του λεω και παραταω κατι πραγματα που ειχα στον παγκο για αγορα και εφυγα και εφυγα...buy buy...Ωραια συμπεριφορα πηγα να του πω αλλα τεσπα...congrats..violin.
Αρε στουπι με πετρελαιο που θελουν μερικοι.pop.

Status
Not open for further replies.
Back