Ωραιος ο Χάρης!Νωρις νωρις επεσε ο Νίκος (λαγός) αλλά εχω φάει τα ποδια μου για τις πέρδικες κ 0 αποτελεσμα!! Καλημερα!!
Και εμεις θελουμε βροχουλα.
Ανοιχτή πρόσκληση απο τον συνεταιρισμο μεταξυ των λιμνων στο "φαινομενο" για να μαλακωσει λιγο η γη.
Καληνυχτα και σε σενα Χρήστο.
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
Καλημερα σε ολους, καλο Σ/Κ, με υγεια, δυναμη και πετυχημενες εξοδους.
Διαμαντη ευχομαι υγεια και παντοτινη ευτυχια στα παιδια σας.
Απο την προηγουμενη Δευτερα το απογευμα, φιλοξενουμε στο σπιτι 3 νεογεννητα γατακια, καποιος ευγενης κυριος τα παρατησε σε ενα χωραφι...
Πιστεψτε με, η κοπωση απο την ημερησια 15ωρη+ ορθοστασια και σκληρη εργασια εξαφανιζεται αμεσως μολις αρχιζουμε να τα ταιζουμε με το μπιμπερο.
Καλη συνεχεια απαντες, η ομορφια και η γαληνη υπαρχουν στα πολυ απλα πραγματα.
Διαμαντή να σου ζήσουν πάντα αγαπημένοι κ ευτυχισμένοι !!!Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
Διαμαντή, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχίσουν και να τα καμαρώνουν οι γονείς τους!Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
Μπράβο Ζολώ που το πρόβλεψες και κατασκεύασες ευφυέστατη πατέντα!Καλημέρα και καλό ΣΚ.
Τραβήχτηκα όλο το βράδυ με τα νερα στο πατάρι απο κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.
Η αντίσταση με τα παρελκόμενα σφίγγει πάνω στο θερμοσίφωνο με ενα μεγάλο παξιμάδι.Αυτό το παξιμάδι χαλάρωσε ,το λάστιχο είχε φθαρεί και το νερό έβγαινα" τσαμπούνα " ¨Ευτυχώς που γύρω από τον θερμοσίφωνα περιμετρικά , έχω χτίσει χείλος 5 εκ. ύψος και με την βοήθεια μιας μικρής τρύπας που εχω ανοίξει στην πλάκα για λόγους εκτόνωσης και προειδοποίησης ώστε αν χρειαστεί να στάζει στην μπανιέρα ,γλύτωσα τα χειρότερα.
Τώρα βέβαια με την ευκαιρία θα αλλάξω και την αντίσταση η οποία ειναι 10 χρόνων.Το χειρότερο πράμα στο σπίτι είναι........" να σου σπάσουν τα νερά "
.badboys.Νικο, μαμιεσαι τωρα
ντροπή Μακη που πάει χωρίς κάρβουνααπορρίπτεται χωρίς συζήτηση απαράδεκτο ανεπίτρεπτο
ψησταριά χωρίς κάρβουνα όχι όχι όχι
Διαμαντή να τους χαιρεσαι.να είναι παντα ευτυχισμενοι και καλούς απογονουςΣήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...