Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σας ευχαριστω πολυ ολους αν και μου τα εχετε ξαναπει! Διαμαντη να σου ζησουν,να ευτυχησουν και καλους απογονους ! κουκλια ειναι να τους χαιρεσαι!
Ευτυχισμένα τα παιδια σου και στην ..ώρα σου, ΠΑΠΠΟΥΣ!!'

Καλησπέρα παίχτες, μετά από δύο χρόνια ανεργίας, πρώτη μέρα σήμερα στην νέα εργασία και νοιώθω λίγο σαν ψάρι έξω από τα νερά του ... :confused:....sarcastic.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ - Ευχομαι να σε καλύπτει και να παρεις σύνταξη απο την δουλειά αυτη.

Υ/Γ : Ψάρι έξω απο το νερό, δεν πειράζει.
"Καθιστή Παπια" ειναι το πρόβλημα, ειδικα εσυ που τις καις.;)

Καλησπέρα σας. Λέω να πάω για κάτι ρακιές μετά τη δουλειά με συναδέλφους μιας και λείπει η γυναίκα και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Βασικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο σκούπισμα/σφουγγάρισμα .sarcastic.
Αν έκανες το 2ο ή όποτε κάνεις ή συνδράμεις στα οικιακά, να γράφεις ...ημερολόγιο και να το θεωρεί η σύζυγος.
Τα γραπτά μένουν και ειναι χρήσιμα όταν θα πας στην σύζυγο για ....φύλο πορείας κυνηγιού;)
Και αν τωρα (στα ...μέλια) δίνεται εύκολα, αργότερα τα ...σφίξει το πράμα .sarcastic..
Βάστα πισινή Μάνοοοοοοο .my man.

Και επειδή σηκώθηκα πριν λίγο,είπα τι να πάρω πρωινό αφού είναι ήδη απόγευμα; και έτσι αποφάσισα να φάω πρωινό και μεσημεριανό μαζί,....
ce8Kuhx.jpg
Ελαφρυ πρωινο.sarcastic..sarcastic.

Σκέψου οτι παραλίγο να τη χάσω και εγώ,μόνιμος ορκισμένος δημόσιος υπάλληλος. Ήμουν σ διαθεσιμότητα 18 μήνες, με κυβέρνηση Σαμαρά και υπουργό τον Κουλη στο Διοικητικής Μεταρυθμισης. Αν δεν έβγαινε ο Τσιπρας,τώρα θα ήμουν απολυμένος και για να με διώξουν, μου καταργούσαν τον κλάδο,μεγάλη εφευρετικότητα αλλιώς δεν μπορούσαν.
Σκέψου ο Γιωργος και κάθε Γιωργος,που ειναι στον ιδιωτικό τομέα...εδώ έχουν ανατραπεί τα παντα!
Σχολικος φυλαξ;;;;

Καλησπέρα στη παρέα. Πανέτοιμοι για αύριο, Ο μικρός έγινε περδίκι όποτε μένει να αποφασίσουμε αν θα πάμε για κάνα ορτυκι ή για κάνα ξεχασμένο τρυγονακι. Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε μαζί και τη σκυλίτσα να τρέξει και αυτή λίγο γιατί έχει λαλήσει.......sarcastic.
Την έβγαλα και σήμερα λίγο στο λιβάδι να τρέξει και έκανε σαν τρελή από τη χαρά της.
msyOztN.jpg
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
LmojTeV.jpg
Διαμαντή να σας ζήσουν, να'χουν υγεία και αγάπη.

ωραίοοοοοοοοο .congrats.
λουκούμι κούμ κουάτ Μαυρομάτης από Κέρκυρα που έφερε ένα φιλικό ζευγάρι....το έφαγα το κουτάκι :)
Καλά ρε φίλε, τα λουκούμια γιατί δεν τα έφαγες; .yelling. .yel. .buy buy.

Καλησπέρα καρντάσια!

.

ωραίοοοοοοοοο .congrats.
λουκούμι κούμ κουάτ Μαυρομάτης από Κέρκυρα που έφερε ένα φιλικό ζευγάρι....το έφαγα το κουτάκι :)
Και που το περίεργο ρε Λούπη ;Και απ το Αιγάλεω να ήταν ,πάλι θα ετρωγες όλο το κουτί.

Αν έκανες το 2ο ή όποτε κάνεις ή συνδράμεις στα οικιακά, να γράφεις ...ημερολόγιο και να το θεωρεί η σύζυγος.
Τα γραπτά μένουν και ειναι χρήσιμα όταν θα πας στην σύζυγο για ....φύλο πορείας κυνηγιού;)
Και αν τωρα (στα ...μέλια) δίνεται εύκολα, αργότερα τα ...σφίξει το πράμα .sarcastic..
Βάστα πισινή Μάνοοοοοοο .my man.

Μην απελπιζεσαι, και θα γυρισει !!!!!! κανε λιγακι υπομονη .θαρθει μια μερα μην το ξεχνας...

Σχολικος φυλαξ;;;;
διοικητικος υπάλληλος σε γραμματεία πανεπιστημίου, καλά θυμάμαι κύριε Διαμαντή; θυμάμαι που τα λέγαμε τότε, Σεπτέμβρη του 2013 ήταν η πρώτη χρονιά που μπήκα στο πανεπιστήμιο και συνεπεσε με τις κινητοποιησεις των ΔΥ στις γραμματειες. Αντί για Σεπτέμβρη γράφτηκα 23/12 στην πρώτη μου σχολή τότε.

Status
Not open for further replies.
Back