Διαμαντη να σου ζησουν τα παιδια με υγεια ευτυχια και αγαπη στην ζωη τους...και καλους απογονουςΣήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
Ρε φιλε οταν διαβαζω αυτα που γραφεις συνηθως οι φωτογραφιες μου ανοιγουνε την ορεξη
To πηγε ολο μαζιΚαλά ρε φίλε, τα λουκούμια γιατί δεν τα έφαγες; .buy buy.
Καλησπέρα καρντάσια!
.
Πολύ καλά θυμάσαι Βασιλακη. Στην Γραμματεία της Πρυτανείας ήμουν. Τώρα είμαι στις Διοικητικές υπηρεσίες,απέναντι απο το Στουρνάρα...,χαχαδιοικητικος υπάλληλος σε γραμματεία πανεπιστημίου, καλά θυμάμαι κύριε Διαμαντή; θυμάμαι που τα λέγαμε τότε, Σεπτέμβρη του 2013 ήταν η πρώτη χρονιά που μπήκα στο πανεπιστήμιο και συνεπεσε με τις κινητοποιησεις των ΔΥ στις γραμματειες. Αντί για Σεπτέμβρη γράφτηκα 23/12 στην πρώτη μου σχολή τότε.
Ρε Κώστα πολύ αγριεμένο σε βρίσκω.Που να δροσίσει και για τα καλά δηλαδή .....
Καλά ρε φίλε, τα λουκούμια γιατί δεν τα έφαγες; .buy buy.
Και που το περίεργο ρε Λούπη ;Και απ το Αιγάλεω να ήταν ,πάλι θα ετρωγες όλο το κουτί.
αφού ξέρω τι έχει μέσα γιατί να τ ανοίγω ha haaaTo πηγε ολο μαζι
Βικτωρα σκέψου να ζούσα και στην Κρήτη θα είχα ριμαξει τα κοπάδιαΡε φιλε οταν διαβαζω αυτα που γραφεις συνηθως οι φωτογραφιες μου ανοιγουνε την ορεξη
Εδώ κάτω και να δροσίσει δεν έχει αξία ΔημητρηηηηηηηΡε Κώστα πολύ αγριεμένο σε βρίσκω.Που να δροσίσει και για τα καλά δηλαδή .....
Πάντως έξω είναι καλά ,αλλά εγώ μέσα στο σπίτι ιδρώνω ακόμη .
Βικτωρα σκέψου να ζούσα και στην Κρήτη θα είχα ριμαξει τα κοπάδια
Εδώ κάτω και να δροσίσει δεν έχει αξία Δημητρηηηηηηη
Αλλού μπορείς να νοιώσεις την δροσια
τζιμη τσαπ στην φωτογραφια που εχεις για προφιλ εσυ εισαι , ?????Βγήκε απο την κατάψυξη ένα σακουλάκι με ένα ωραίο απογευματινόΠρεβέζης. Το βράδυ έχει μπασιμο
Ναι φίλος... Η αλήθεια είναι ότι θέλω κούρεμα... Θα πάω την τετάρτη... Έχει ανοίξει κομμωτήριο ένας Πακιστανος κ κουρευει καλάεαν εισαι εσυ εχεις ωραιο μαλι και μουστακες
Τρελανε μας Τζιμη,τρελανε μας.Ναι φίλος... Η αλήθεια είναι ότι θέλω κούρεμα... Θα πάω την τετάρτη... Έχει ανοίξει κομμωτήριο ένας Πακιστανος κ κουρευει καλά
Τζιμάρα σ΄αυτόν πηγαίνεις;Ναι φίλος... Η αλήθεια είναι ότι θέλω κούρεμα... Θα πάω την τετάρτη... Έχει ανοίξει κομμωτήριο ένας Πακιστανος κ κουρευει καλά
Τρελανε μας Τζιμη,τρελανε μας.
Τζιμάρα σ΄αυτό πηγαίνεις;
Ο δεξιος 100%..Αριστερα ο Ντανος..Δεν ειχα χασει επεισοδιο απο το survivorΠοιος από τους 2 ειμαι;;;;.off