Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης.

Τα μαχιμια του HL να φορτωσουν παρακαλω ολο τον εξοπλισμο οπλα (beretta,benelli, baikal, browning,winchester, franchi, fabarm, bbi-παρτουζοισπανιδα) φυσιγγια (αναμενω τα κιβωτια με super kill βεβαιως βεβαιως) για να συμμετασχουν στην επιχειρηση "τσιχλα".
Ερχονται τα μωρα μας .sarcastic..love..shoot..shoot.ολα τα ΣΚ στο βουνο.badboys.

Καλημερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης.

Τα μαχιμια του HL να φορτωσουν παρακαλω ολο τον εξοπλισμο οπλα (beretta,benelli, baikal, browning,winchester, franchi, fabarm, bbi-παρτουζοισπανιδα) φυσιγγια (αναμενω τα κιβωτια με super kill βεβαιως βεβαιως) για να συμμετασχουν στην επιχειρηση "τσιχλα".
Ερχονται τα μωρα μας .sarcastic..love..shoot..shoot.ολα τα ΣΚ στο βουνο.badboys.
Φιλαρακι 1100 δεν έχει το μενού??
.yel.

Καλημερα : Τεταρτη :αντλη ο6:17 δυσ.18:14.
Αρχιζει το βρασιμο και η οινοποιηση του μουστου,
και παιρνουμε τα καταλληλα μετρα, για να ετοιμασουμε
ποιοτικα κρασια..mornin cof

((((Οι ανθρωποι ειναι περισσοτερο αυτο που κρυβουν
απο αυτο που δειχνουν..)))) .fff.

Συμβαίνει τώρα......
Ζολώ( Τζουμέρκα), Νίκος, Χρήστος( Κομοτηνή), Κώστας ( Ξάνθη).....
....ήθελα να βγάλω και τα κρεατικά, αλλα δεν πρόλαβα.... Έπεσαν ακρίδες....
ΩΡΑΙΑ τσιμπουσια ffff.eat. ΠΑΝΤΑ τετεια παιδια

Καλημέρα και καλή δύναμη ...
Χθες το μεσημέρι πήγα στο χωριό, έφερα τη μάνα μου στον οδοντίατρο γιατί είχε φοβερό πονόδοντο 3-4 μέρες, και γυρίσαμε το βράδυ στο χωριό. Έμεινα εκεί και σήμερα το πρωί ήρθα κατευθείαν στη δουλειά. Περίπου 60+60+60+60=240 χλμ. Το θέμα είναι ότι αύριο ή μεθαύριο πρέπει να ξανακάνω το ίδιο δρομολόγιο. Το δόντι ήταν πολύ χαλασμένο, της είπε να πάρει αντιβίωση και θα πάμε για εξαγωγή ... :(:(:(

Καλημέρα και καλή δύναμη ...
Χθες το μεσημέρι πήγα στο χωριό, έφερα τη μάνα μου στον οδοντίατρο γιατί είχε φοβερό πονόδοντο 3-4 μέρες, και γυρίσαμε το βράδυ στο χωριό. Έμεινα εκεί και σήμερα το πρωί ήρθα κατευθείαν στη δουλειά. Περίπου 60+60+60+60=240 χλμ. Το θέμα είναι ότι αύριο ή μεθαύριο πρέπει να ξανακάνω το ίδιο δρομολόγιο. Το δόντι ήταν πολύ χαλασμένο, της είπε να πάρει αντιβίωση και θα πάμε για εξαγωγή ... :(:(:(
Στελιο καλημερα. Περαστικα στην μητερα σου. Επειδη εχω κανει εξαγωγη σε εναν τραπεζιτη να ξερεις πως ειναι ανωδυνη διαδικασια και θα νιωσει αμεσα καλα! Αν ειναι και πισω δοντι δεν θα φαινεται κιολας! Εγω οταν το ειχα βγαλει ενιωσα τρελη ανακουφιση! Απλα θα πρεπει να προσεχει τον τροπο που θα τρωει μετα για λιγες ημερες. Περαστικα και παλι :)

Status
Not open for further replies.
Back