Καλημερα απο την κλινικη! Θα κανουμε μια μικροεπεμβαση κοιλης στον μεγαλο γιο σημερα! Ο Θεος βοηθος!
Καλή ανάρρωση στον μικρό σου Γιάννο!Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!Δόξα το Θεό,μόλις βγήκε,όλα πήγαν τέλεια!
Πουτσουλα πιστεύω να τα καταφέρουμε.... Τώρα κατεβαίνω από καραβι!Kαλημερα σε ολους..
Γιαννη καλη αναρωση στον μικρο,κ μην φοβασε ολα οκ τωρα!!
Ηλια περαστικα κ σε σενα!
Αριστο οτι ειπαμεεεεε......
Ώπα!!!!! Δικός μου είσαι φούλη μου.....με το καλό να σας ζησειΠουτσουλα
Καλή ανάρρωση ΓιάννηΕυχαριστώ όλους για τις ευχές!!Δόξα το Θεό,μόλις βγήκε,όλα πήγαν τέλεια!
Mπα!! ασε δεν λεει, πρωτα-πρωτα ξεροψηνει τις πιτες, μετα εχει σπιτικο τζατζικι, τα κρεατα δεν μυριζουν,δεν εχει λαδιλα,το μαγαζι αστραφτει,αυτος και η κυρα πεντακαθαροι,μαπα σουβλακι,δεν μου αρεσουν καθολου,αμα δεν εχει την λιγδατου,την βρωμιτσατου,τι σουβλακι να φας?.lazy. Δεν ξέρω αλλά με έπιασε επιθυμία για σουβλάκι .Λέτε να του κάνω έφοδο ;
Δεν μου λες κουμπαρε,τιποτα μαθηματα κανει?.xm.Καλησπέρα στην παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Σήμερα δεν ανεβάζω βιντεάκι με τσιχλόνια..αποφάσισα να ανεβάσω αγριόγατα έτοιμη για καρτέρι και μπαλοτάρισμα.....
Κρητηκιε!! για αυτο δεν θα σταυρωσης γκομενα,Φιλε ετσι μεγάλωσα με το φραπογαλο ελληνικό και Greek καμάκι.καπουτσινο φραπουτσινο και παπαριες τις αφήνω στις γενιές που νομίζουν οτι οι γκομενες ξεφυτρώνουν στο φατσοβιβλιο
ha haaa
Αμε καρατε για τους ατακτουλιδες...Δεν μου λες κουμπαρε,τιποτα μαθηματα κανει?.xm.
Ωρε!! μανα μου,γουσταρωωωωω,μαστιγια,νιντζα,μαυρα ρουχα,σπαθια,μαστιγια,και τετοια ε? μεσα ειμαι,γραψε και εμεναΑμε καρατε για τους ατακτουλιδες...