Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα.
Απο καιρό λέγαμε να βρεθούμε με τον Στάυρο και τον Μιχάλη, για φάμε κανά ζυγούρι στον Γμοχ.Τελικά τα καταφέραμε να το κανονίσουμε για την Κυριακή μεθαύριο γύρω στις 8+..
Όποιος άλλος είναι διαθέσιμος και θέλει ,φυσικά και μπορεί να έρθει να τα πούμε να φάμε και να πιούμε ..buy buy.

Καλησπερίζω την παρέα.
Απο καιρό λέγαμε να βρεθούμε με τον Στάυρο και τον Μιχάλη, για φάμε κανά ζυγούρι στον Γμοχ.Τελικά τα καταφέραμε να το κανονίσουμε για την Κυριακή μεθαύριο γύρω στις 8+..
Όποιος άλλος είναι διαθέσιμος και θέλει ,φυσικά και μπορεί να έρθει να τα πούμε να φάμε και να πιούμε ..buy buy.
Τι κάνεις τετια εποχή στο Αφγανιστάν μου λες. Έπρεπε να είσαι στα όροι Τορα μπόρα.

Καλησπέρα αγοράκια μου.
Καλημέρα κ περαστικα στους ασθενεις του φορουμ! Ομοιοπαθης κ γω εδω κ πανω απο 15 μερες,με ψιλοβηχα,φαρυγγιτιδα ορισμενες μερες,πολλα φλεματα (σκεψου να καπνιζα κιολας),δυσκολια στην αναπνοη ποτε ποτε αλλα..αντιβιωση δεν παιρνω! Το πολυ πολυ να ψοφησω! Γιαννη το κεφαλι ειναι απ τη κουραση,το αλλο με το αιμα καμια πετρα ή ουρολοιμωξη,μην αγχωνεσαι φιλε! Παρολα αυτα κανε τις εξετασεις.Που λετε τρεξιμο σημερα ολη μερα,δουλεια το βραδυ κ σερι αυριο κυνηγι μιας κ ρεπαρω επιτελους!

Καλό κοριτσάκι και ευγενικό. Απλά τζιμάρα μπαρμάνι εμάς μας ελκύουν οι αγριόγατες.....
Αντε να σας βάλω μία αγριόγατα-φαρμακοποιό μιας και αισθάνομαι καλύτερα
20932.jpg

Το videaki ειπα να το βάλω στο τέλος..κυνήγι φάσσας..
Περαστικά και γρήγορα Παναγιώτη .....
Τώρα έβαλες τα βιντεάκια στη σωστή σειρά.. ....sarcastic.

Τι κάνεις τετια εποχή στο Αφγανιστάν μου λες. Έπρεπε να είσαι στα όροι Τορα μπόρα.
Mαζεύω ραδίκια για να τα μαγειρέψω με τις φάσσες .

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.:)
Πιάστε όλοι τα πόστα όσοι μπορείτε..shoot..shoot.
Τα πόστα στον Γμόχ ;

Αυτό μπροστά από τον Ηλία σας μοιάζει με τσίπουρο, γιατί αν δεν είμαι μεθυσμένος εμένα μου μοιάζει για πορτοκαλάδα μπλε, ούτε ανθρακικό γιατί μπορεί να ζαλιστεί και να μη βλέπει τις τσίχλες. ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back