Τι κάνεις τετια εποχή στο Αφγανιστάν μου λες. Έπρεπε να είσαι στα όροι Τορα μπόρα.Καλησπερίζω την παρέα.
Απο καιρό λέγαμε να βρεθούμε με τον Στάυρο και τον Μιχάλη, για φάμε κανά ζυγούρι στον Γμοχ.Τελικά τα καταφέραμε να το κανονίσουμε για την Κυριακή μεθαύριο γύρω στις 8+..
Όποιος άλλος είναι διαθέσιμος και θέλει ,φυσικά και μπορεί να έρθει να τα πούμε να φάμε και να πιούμε ..buy buy.
Φίλε Μάκη η αλήθεια είναι οτι είμαστε πιο πολύ του χοιρινού και δε το ξέρω αυτό! Εχουμε σκοπό να τη φάμε απο τη σχάρα!καλά να περάσετε
σφαγμένη χθές μήπως βγεί σκληρή;;;;; .xm.
Καλημέρα κ περαστικα στους ασθενεις του φορουμ! Ομοιοπαθης κ γω εδω κ πανω απο 15 μερες,με ψιλοβηχα,φαρυγγιτιδα ορισμενες μερες,πολλα φλεματα (σκεψου να καπνιζα κιολας),δυσκολια στην αναπνοη ποτε ποτε αλλα..αντιβιωση δεν παιρνω! Το πολυ πολυ να ψοφησω! Γιαννη το κεφαλι ειναι απ τη κουραση,το αλλο με το αιμα καμια πετρα ή ουρολοιμωξη,μην αγχωνεσαι φιλε! Παρολα αυτα κανε τις εξετασεις.Που λετε τρεξιμο σημερα ολη μερα,δουλεια το βραδυ κ σερι αυριο κυνηγι μιας κ ρεπαρω επιτελους!
Περαστικά και γρήγορα Παναγιώτη .....Καλό κοριτσάκι και ευγενικό. Απλά τζιμάρα μπαρμάνι εμάς μας ελκύουν οι αγριόγατες.....
Αντε να σας βάλω μία αγριόγατα-φαρμακοποιό μιας και αισθάνομαι καλύτερα
![]()
Το videaki ειπα να το βάλω στο τέλος..κυνήγι φάσσας..
η νοστιμιά θα νικήσει την σκληράδαΦίλε Μάκη η αλήθεια είναι οτι είμαστε πιο πολύ του χοιρινού και δε το ξέρω αυτό! Εχουμε σκοπό να τη φάμε απο τη σχάρα!![]()
Καλο βραδυ παιδες
Καληνύχτα παλικάρια.Καλο βραδυ κυριοι!
Καλά να περάσετε Ηλία και με το....... μαλακό τα κορίτσια αύριο...Καφενείο για τσίπρο και έντεκα για ύπνο για να είμαστε έτοιμοι για το πρωί!
Ούτε που θα τα δούμε Γιάννο μου....καλό σου βράδυ!Καληνύχτα παλικάρια.
Καλά να περάσετε Ηλία και με το....... μαλακό τα κορίτσια αύριο...![]()
Mαζεύω ραδίκια για να τα μαγειρέψω με τις φάσσες .Τι κάνεις τετια εποχή στο Αφγανιστάν μου λες. Έπρεπε να είσαι στα όροι Τορα μπόρα.
Τα πόστα στον Γμόχ ;Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Πιάστε όλοι τα πόστα όσοι μπορείτε..shoot..shoot.
Μην είσαι απαισιόδοξος ρεΟύτε που θα τα δούμε Γιάννο μου....καλό σου βράδυ!
Θα σου τις στείλω με κούριερ!Μην είσαι απαισιόδοξος ρε
Στείλε και προς τα εδώ καμία να γουστάρουμε και εμείς.