Αυτά είναι τα βραδυνα μας πόστα, και τα πιο σίγουρα από άποψη καρπωσης.Mαζεύω ραδίκια για να τα μαγειρέψω με τις φάσσες .
Τα πόστα στον Γμόχ ;
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Είπαμε το βράδυ γλέντι
![beer .beer. .beer.](/forums/data/assets/smilies/beer-chugger.gif)
Αυτά είναι τα βραδυνα μας πόστα, και τα πιο σίγουρα από άποψη καρπωσης.Mαζεύω ραδίκια για να τα μαγειρέψω με τις φάσσες .
Τα πόστα στον Γμόχ ;
Θα φαγε φραγκόσυκα....Για καθαρτικό μου μοιάζει .Αλλά γιατί άραγε ; .xm.
Θα φαγε φραγκόσυκα....
να σε φυλάει ο θεός να πέσει κανείς στο στόμα σας! χαχαχαχαχΓια καθαρτικό μου μοιάζει .Αλλά γιατί άραγε ; .xm.
Μάκη ήταν λουκούμι, έγινε μάχη, αλλά η νοστιμιά ηταν στο κόκαλο!!! Απο σκληραδα μια χαρά ήταν όσο ηταν ζέστη....η νοστιμιά θα νικήσει την σκληράδα
καλοφάγωτη![]()
Ηλία ντροπή της νέας γενιάς ρε, τι ειναι αυτα;; ελπιζω αυριο να μας κανεις περήφανους!
Άμα δεν τα πετυχενω θα μου φταίνε οι αναθυμιάσεις του τσίπουρου....αλλά άμα δεν φεύγει τίποτα...θα το παίζω έξυπνος!Κυριε Κωστα αυριο θα μας λεει οτι ηταν ζαλισμενος απο τα τσιπουρα...απατεωνας!
Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτή για έναν πατερα....να είστε καλά μάγκες και να σας χαίρεται ο φαδερ!Καλησπερα καρντασια. Αραλικι με τον αδερφο μου και τον πατερα μου βλεποντας ωραια μπαλιτσα και σχεδιαζοντας την αυριανη μερα. Καλα παρεακια να κανετε ολοι ευχομαι![]()